eco farming logo

Ημερολόγιο

Σεπτέμβριος 2019
ΔΤΤΠΠΣΚ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

ΕορτολόγιοΠηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

Ρολόι (Ελλάδα)

Home
SAE.org.gr
Τακτική Γενική Συνέλευση ROYAL OLYMPIC HOTEL, 20 Μαρτίου 2019 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 26 Μάρτιος 2019 12:48


Όλα έτοιμα για τον έλεγχο της νομιμοποίησης των μελών της Γενικής Συνέλευσης από την Γραμματεία υποδοχήςΜεγάλη η προσέλευση των μελών του ΣΣ ΕΑΠΑΕ για την   Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου 2019, ημέρα Τετάρτη στο ROYAL OLYMPIC HOTEL στην Αθήνα. Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη ο  Στέλιος Μανουσάκης και γραμματείς οι Ντέπυ Σκέλλα και Νίκος Χατζηκυριάκος. Εξελέγη και  Εφορευτική Επιτροπή για την διεξαγωγή των ψηφοφοριών.


Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργος Σταύρου έκανε τον Διοικητικό Απολογισμό, ο Ταμίας Χάρης Κορνιλάκης τον Οικονομικό Απολογισμό και ο  Χρίστος Ακρίβος Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής διάβασε την έκθεση της και ζήτησε από την Γενική Συνέλευση να απαλλάξει το Δ.Σ από κάθε ευθύνη.


Πολύ συνοπτικά ο Πρόεδρος Γιώργος Σταύρου τόνισε μεταξύ των άλλων στον απολογισμό του:


Την συλλογική δουλειά και την ακομμάτιστη λειτουργία των μελών του Δ.Σ. Αναφέρθηκε στις πολιτιστικές δραστηριότητες του Δ.Σ, στο χρόνιο ζήτημα των ΒΑΕ,  στις Νομικές αντιμνημονιακές ενέργειες που έχει προβεί το Δ.Σ, στις αποφάσεις 2287-2290 του ΣτΕ, στον επαναυπολογισμό των συντάξεων και την προσωπική διαφορά, στις κινητοποιήσεις σε αρμονία με ΕΚΑ,ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ,την Α.Γ.Σ.Σ.Ε (Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος),την Ομοσπονδία του ΙΚΑ και άλλες συνταξιουχικές οργανώσεις, το ασφαλιστικό, τα περιουσιακά στοιχεία της ΟΣΠΑ και την επιστολική ψήφο. Μεγάλη έκταση έδωσε στο θέμα της ένταξης του ΣΣ ΕΑΠΑΕ στην ΑΓΣΣΕ, τονίζοντας την αναγκαιότητα της ενότητας όλων των συνταξιουχικών συλλόγων προκειμένου να δυναμώσει το κίνημα των συνταξιούχων.


Τέλος, έθεσε ψήφισμα προς έγκριση από το σώμα και ζήτησε την υπερψήφιση των πεπραγμένων και την ένταξη του Συνδέσμου στην ΑΓΣΣΕ, τα οποία ψηφίστηκαν όλα με συντριπτική πλειοψηφία.


Στην Γενική Συνέλευση πέραν του Προέδρου Γ. Σταύρου, του Ταμία Χ.Κορνιλάκη και του Προέδρου της Ε.Ε Χρίστου Ακρίβου, μίλησαν η Γενική Γραμματέας Β.Κατσιούλα, ο Υπ.Δημοσίων Σχέσεων Μ.Τσιμιδόπουλος, ο Αν.Γεν.Γραμματέας Γ.Βενέτης, τα μέλη του Δ.Σ Ε.Παπαδημητρίου και Α Σπυρόπουλος και οι παρακάτω συνάδελφοι:  Α.Καπράλος Χ.Παπαδέας, Μ.Δελλής, Α.Αργυρίου, Β.Αδράμης,Σ.Γεωργόπουλος και ο Β.Τσατσαράγκος.


Η φωτογράφηση της εκδήλωσης έγινε από τον συνεργάτη του Συνδέσμου Δ.Βλάχο.


Κάντε κλικ στο Κουμπί "Περισσότερα" για να δείτε φωτογραφίες της εκδήλωσης.

  

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 27 Μάρτιος 2019 01:10
Περισσότερα...
 
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 26 Μάρτιος 2019 12:16


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ Γιώργος Σταύρου χαιρετίζει την εκδήλωση.Στις 8 Μαρτίου του 2019,γιορτάσαμε  για μία ακόμη φορά στις αίθουσες του Συνδέσμου μας, την ημέρα που είναι αφιερωμένη διεθνώς στους αγώνες της γυναίκας για ισότητα στην κοινωνία και την εργασία.


Η ημέρα αυτή, ως γνωστόν, έχει καθιερωθεί παγκοσμίως, ως ημέρα για τα δικαιώματα της γυναίκας και την διεθνή ειρήνη από τον ΟΗΕ το 1977.


Η εκδήλωση αυτή αποτελεί ,πλέον, θεσμό για τον Συνδεσμό μας.


Στην εκδήλωση μίλησαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γεώργιος Σταύρου, η Γενική Γραμματέας Βαλίνα Κατσιούλα, ο Υπευθ. Δημοσίων Σχέσεων Μιχάλης Τσιμιδόπουλος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ελένη Παπαδημητρίου.


Σε όλες τις γυναίκες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση προσφέρθηκε από το Δ.Σ ένα αναμνηστικό δώρο.


Στην συνέχεια ακολούθησαν τραγούδια και χοροί επιμέλειας του χοροδιδασκάλου Διονύση Τζανετάτου.


Κάντε κλικ στο κουμπί "Περισσότερα" για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.
  

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 27 Μάρτιος 2019 01:11
Περισσότερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2019 17:10
Η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΣ ΕΑΠΑΕ


θα γίνει την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 ώρα 10:00 στο   ROYAL OLYMPIC HOTEL,


Αθανασίου Διάκου 28-30 και Συγγρού, στάση μετρό Ακρόπολη.


Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την εξαγγελία της Γενικής Συνέλευσης και τα θέματά της.

  


Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2019 17:19
 
Έκθεση Βιβλίου και Εικαστικών 2019 του ΣΣ ΕΑΠΑΕ (Συνδέσμου Συνταξιούχων Αεροπορικών Επιχειρήσεων) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 09 Μάρτιος 2019 23:35

 

«ΦΛΟΙΣΒΟΣ» Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, 1-2 Μαρτίου 2019Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία από την Παρασκευή 1/3/2019 έως και τις 02/03/2019 ημέρα Σάββατο στον ειδυλλιακό χώρο του «ΦΛΟΙΣΒΟΥ» του Δήμου Παλαιού Φαλήρου η έκθεση εικαστικών και Βιβλίου του ΣΣ ΕΑΠΑΕ.


Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης που μας παραχωρεί δωρεάν τον χώρο και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό, τίμησε την εκδήλωσή μας με την παρουσία του και την συγκινητική ομιλία του στα εγκαίνια της έκθεσης, στην οποία έκανε  αναφορά στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα. Είχε προηγηθεί η ομιλία του Προέδρου του Δ.Σ του Συνδέσμου μας Γεωργίου Σταύρου, ο οποίος είχε τονίσει μεταξύ των άλλων.


“Αγαπάμε τον άνθρωπο Χατζηδάκη, τον οποίο έχουμε ανακηρύξει πρόσφατα και επίτιμο μέλος του Συνδέσμου μας, τον σεβόμαστε και τον εκτιμούμε για το σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει στον Δήμο Π. Φαλήρου και ευρύτερα στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλωστε έχει βραβευθεί διεθνώς για αυτό, και πάνω από όλα του ευχόμαστε να είναι υγιής από δω και πέρα, δυνατός και σιδερένιος και να έχει τύχη στις πολιτικές επιλογές του όποιες και αν είναι αυτές.»


Ακολούθησε βράβευση των καλλιτεχνών και συγγραφέων με την επιμέλεια των Μιχάλη Τσιμιδόπουλου Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου και Χάρη Κορνιλάκη Ταμία του Συνδέσμου.


Η φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης έγινε από τον συνεργάτη του Συνδέσμου μας, φωτορεπόρτερ Δημήτρη Βλάχο.Κάντε κλικ στο κουμπί "Περισσότερα" για να δείτε φωτογραφίες από την έκθεση.

  

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 10 Μάρτιος 2019 14:22
Περισσότερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2019 14:41


Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00, όπως κάθε χρόνο, γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στα γραφεία του Συνδέσμου μας.


Τιμάμε την παγκόσμια ημέρα αναγνώρισης των γυναικείων αγώνων, αγωνιζόμαστε για την ενίσχυση της συλλογικής φωνής των γυναικών, υπερασπιζόμαστε  δυναμικά τα θύματα διακρίσεων στην εργασία και τις συντάξεις, απαιτούμε αποκατάσταση των αδικιών του Ν.4387/2016 για τις συντάξεις  χηρείας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΣ ΕΑΠΑΕ

  


Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2019 14:44
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 3 από 68

Ποιος είναι Online;

Έχουμε 10 επισκέπτες συνδεδεμένους

feed-image Feed Entries


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.

Joomla extensions by Siteground Hosting