eco farming logo

Ημερολόγιο

Σεπτέμβριος 2019
ΔΤΤΠΠΣΚ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

ΕορτολόγιοΠηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

Ρολόι (Ελλάδα)

Home
SAE.org.gr
ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ 2019 ΤΟΥ ΣΣ ΕΑΠΑΕ ΣΤΟ DIVANI CARAVEL HOTEL PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2019 23:18


Η Πίτα


Μεγάλη επιτυχία για μία ακόμη φορά σημείωσε η κοπή της πίτας του Συνδέσμου μας για το 2019 στο κοσμοπολίτικο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019. Πρωτοφανής η προσέλευση των συναδέλφων μας, αλλά και των προσκεκλημένων μας. Σχεδόν 1500 συνάδελφοι σύμφωνα με εκτιμήσεις ανθρώπων του Ξενοδοχείου και πάνω από 70 προσκεκλημένοι παραβρέθηκαν  και τίμησαν την εκδήλωσή μας. 


Το 4ωρο πρόγραμμα από τις 6 μέχρι τις 10 μ.μ περιελάμβανε μεταξύ των άλλων παραδοσιακούς χορούς από την Ελλάδα και την Μικρά Ασία με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Κώστα Αδάμ. Επίσης χορούς LATIN και ευρωπαϊκούς με την καθοδήγηση του δασκάλου Διονύση Τζανετάτου. Το πρόγραμμα έκλεισε αργά στις 10 το βράδυ με μουσική από όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη DJ. 


Προσφέρθηκαν στους καλεσμένους μας ΔΩΡΕΑΝ βασιλόπιτα, αναψυκτικά, νερά, σνάκς και οι ατζέντες του νέου έτους του Συνδέσμου μας.  10 τυχεροί κέρδισαν έπειτα από κλήρωση 10  δωροεπιταγές των 80 ευρώ, ένας τριήμερη εκδρομή προσφορά του Πρακτορείου Ζορμπίδη στην Σύρο και ένας  ακόμη  τριήμερη εκδρομή προσφορά του Πρακτορείου Panolympia. Επίσης 3 ρολόγια κατασκευής καλλιτεχνικού εργαστηρίου ΣΣ ΕΑΠΑΕ και 5 προσφορές της PET HELLAS για κατοικίδια ζώα. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δωρητές.


Την παρουσίαση του προγράμματος επιμελήθηκε ο συνάδελφος Μιχάλης Τσιμιδόπουλος Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων του Συνδέσμου.


Η κοπή της πίτας έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας Γεώργιο Σταύρου, ο οποίος στην ομιλία του αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, καλλίτερες ημέρες για το 2019 και ελπίδα στον Ελληνικό λαό τόνισε μεταξύ των άλλων: 


Η Κυβέρνηση  οφείλει να οδηγήσει την χώρα σε ανάπτυξη για να βγούμε από την κρίση και να αντληθούν έτσι πόροι για τα ασφαλιστικά Ταμεία. 


Να εγγυηθεί την προστασία και σταθερότητα των συντάξεων, να καταργήσει επιτέλους  τις σχετικές διατάξεις των νόμων 4387/2016 και 4472/2017 περί επαναυπολογισμού και προσωπικής διαφοράς , να σεβαστεί το Σύνταγμα, τους θεσμούς και να εφαρμόσει τις αποφάσεις 2287-2290/2015 του ΣτΕ που έκριναν αντισυνταγματικούς τους νόμους 4051 και 4093/2012. Όσον αφορά τα αναδρομικά βασική θέση του Συνδέσμου αλλά και όλων των συνταξιουχικών συλλόγων είναι να αποδοθούν σε όλους τους συνταξιούχους όλων των ταμείων ανεξάρτητα εάν έχουν γίνει αιτήσεις ή αγωγές, έτσι ώστε να σταματήσει ο διαχωρισμός των συνταξιούχων και η μεροληπτική αντιμετώπιση από την κυβέρνηση.


Παρευρέθησαν  και τίμησαν την εκδήλωση


Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κύριος Σταύρος Τζουλάκης


Από Ανώτατη  Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων  Ελλάδος (ΑΓΣΕΕ) ο Πρόεδρος Γιάννης Ιορδανίδης και ο Γενικός Γραμματέας 

Πέτρος  Βογιατζής. 


ΠΟΛΚΕΟΑ σύσσωμο το Δ.Σ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βασίλη  Τσατσαράγγο.


Ξ.Α.Ε(Ξένες Αεροπορικές Επιχειρήσεις) συνάδελφοι από διάφορες εταιρίες


Ομοσπονδία Συνταξιούχων Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΣΤΟΕ) η Πρόεδρος Ελένη Κλητοράκη-Πούλια και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Μαμαμής.


Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων  ΕΛΤΑ ο Πρόεδρος Γιώργος Πεπόνης και  ο Γενικός Γραμματέας Αναστάσιος  Γεωργιάδης


Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών ΟΣΕ ο Πρόεδρος Βασίλειος Αποστολόπουλος και ο Γενικός  Γραμματέας Ιωάννης Μεγαλοοικονόμου


Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΥΔΑΠ ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Δικόνημος


Σωματείο Συνταξιούχων  Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) ο Πρόεδρος Χάρης Ταταράκης , ο Αντ/δρος Κώστας Κοντούλης

ο  Γεν.Γρ. Κώστας Πιπέρας και ο Ταμίας Θανάσης Ποιριάζης


Σωματείο  Συνταξιούχων  ΗΣΑΠ  ο Πρόεδρος Ευθύμιος Ρουσιάς, ο Γενικός  Γραμματέας Νίκος Μητροκώτσας, και το μέλος του Δ.Σ Λάμπρος Δρής


Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΑΒ ο Πρόεδρος Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Γενικός  Γραμματέας  Γεώργιος Ζάππας.


Σύλλογος Συνταξιούχων Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων(ΠΥΡΚΑΛ)

ο Πρόεδρος Γιάννης Δρακάκης, ο Εφορος Μουζινάς Σταύρος, ο Αν. Γραμματέας Ανδρέας Λυκουριώτης και ο Θωμάς Πατρίκιος  μέλος του Δ.Σ


ΕΣΧΙΜΠΑ  ο Πρόεδρος Γιώργος Γαβριηλίδης και ο Γεν.Γραμματέας  Φίλιππος Περιμένης


Πανελλήνια Ομοσπονδία Ελλήνων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) το μέλος του Δ.Σ Κώστας Ντελέζος,  Δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ»


Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, ο Νομικός Σύμβουλος του Συνδέσμου μας Τάκης Παπαδημητρίου, ο Γιώργος  Ρωμανιάς, πρώην Γεν. Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών  Αλέξης Μητρόπουλος, οι δικηγόροι συνεργάτες και φίλοι μας  Λάμπης Δήμου  και Κωνσταντίνος Τσαγγαρόπουλος, ο Κώστας  Δαυίδ συνεργάτης της ιστοσελίδας μας ,ο Κώστας  Σκηνιώτης των εκδόσεων « ΚΑΜΠΥΛΗ» και ο Κώστας Βούζας  συνεργάτες του περιοδικού μας  «ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΤΕΡΑ». Επίσης παρευρέθησαν  οι πρώην Πρόεδροι της ΟΣΠΑ Μιχάλης Πέρρος και Νάσος Σαββίδης 


Χαιρετισμούς απεύθυναν οι Δήμαρχος Ν. Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης, Γιάννης Ιορδανίδης Πρόεδρος της ΑΓΣΣΕ, Βασίλης Τσατσαράγγος Πρόεδρος ΠΟΛΚΕΟΑ, Κ.Ντελέζος Μέλος Δ.Σ ΠΟΕΣΥ, Τάκης Παπαδημητρίου δικηγόρος-συνεργάτης του Συνδέσμου και οι φίλοι εργατολόγοι Κων/νοςΤσαγγαρόπουλος, Γιώργος Ρωμανιάς και Αλέξης Μητρόπουλος.


Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και ακόμα περισσότεροι στο νέο ραντεβού μας.


Η φωτογράφηση της εκδήλωσης έγινε από τον φωτορεπόρτερ και συνεργάτη του Συνδέσμου μας Δημήτρη Βλάχο.


Κάντε κλικ στο κουμπί "Περισσότερα" για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση


  
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 15:16
Περισσότερα...
 
H κοπή της πίτας 2019 στο DIVANI CARAVEL HOTEL, Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 ώρα 18:00 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 22:09
Το Δ.Σ του Συνδέσμου μας προχώρησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σε συμφωνία με τους υπεύθυνους του DIVANI CARAVEL HOTEL, για την εκδήλωση της κοπής της πίτας του νέου έτους. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι η καλύτερη για μας επιλογή, αφού διαθέτει άνεση χώρου με την χωρητικότητα της αίθουσας OLYMPIA CONGRESS HALL να ικανοποιεί τις ανάγκες μας. Βρίσκεται σε κεντρική θέση, είναι πολύ γνωστό σε όλους μας, και μας εξυπηρετεί στην μετακίνηση μας (στάση μετρό Ευαγγελισμός).


Επιπρόσθετα, η οικονομική του προσφορά ήταν εξαιρετική και συμφέρουσα για τον Σύνδεσμο μας. Δεν παραβλέπουμε, επίσης, το γεγονός ότι όλες οι προηγούμενες εκδηλώσεις μας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία επιτυχίας με την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.


Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 23 Γενάρη 2019. Tο πρόγραμμα θα ξεκινήσει ακριβώς στις 6μμ και θα διαρκέσει μέχρι τις 10μμ, γι’ αυτό και παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς από διάφορα μέρη της πατρίδας μας, αλλά και λατινοαμερικάνικους χορούς (LATIN). Το πρόγραμμα θα εκτελεστεί από τα δικά μας χορευτικά τμήματα και με επικεφαλής δικούς μας δασκάλους, που θα έχουν και την γενική επιμέλεια του καλλιτεχνικού προγράμματος. Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την εξαιρετική δουλειά, που γίνεται στα χορευτικά μας τμήματα επί σειρά ετών στα γραφεία του Συνδέσμου μας, από τους δασκάλους και όλους τους συναδέλφους μας που συμμετέχουν στην εκμάθηση χορών.


Το πρόγραμμα θα κλείσει στις 10 το βράδυ στον ρυθμό του DJ.


Όπως πάντα, έτσι και φέτος θα μοιραστούν οι νέες ατζέντες του 2019. Θα προσφερθούν ΔΩΡΕΑΝ βασιλόπιτα, αναψυκτικά και νερά.


Σας περιμένουμε όλους σας, λοιπόν, στο DIVANI CARAVEL HOTEL, οδός Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, την Τετάρτη 23 Γενάρη 2019.


Έναρξη προγράμματος 18:00. Λήξη προγράμματος 22:00.


ΠΡΟΣΟΧΗ: το πρόγραμμα θα ξεκινήσει χωρίς καμία καθυστέρηση ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων ακριβώς στην προγραμματισμένη ώρα του, δηλαδή ώρα 18:00.


Χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!


  

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 22:25
 
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 07 Ιανουάριος 2019 13:24Το Δ.Σ του Συνδέσμου μας (ΣΣ ΕΑΠΑΕ)  ενημερώνει ότι η Ιατρική ομιλία της Παρασκευής 11/1/2019 αναβάλλεται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση για την νέα ημερομηνία. Το Δ.Σ ζητάει την κατανόησή σας.


  

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 19:49
 
Ευχές για τα Χριστούγεννα και την νέα Χρονιά PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018 16:39


Nativity tree2011.jpg
By Jeff Weese - Flickr: Nativity, CC BY 2.0, LinkΛόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα γραφεία του

Συνδέσμου μας θα είναι κλειστά:

από 21/12/2018 ημέρα Παρασκευή μέχρι και 26/12/2018 ημέρα Τετάρτη

και 31/12/2018 ημέρα Δευτέρα μέχρι και 2/1/2018 ημέρα Τετάρτη

Θα είναι ανοικτά Πέμπτη και Παρασκευή 27-28/12/2018 και επίσης Πέμπτη και Παρασκευή 3/1-4/1/2019 από 09:00 μέχρι 13:00. Το απόγευμα των ημερών αυτών θα είναι κλειστά.


Το Δ.Σ του Συνδέσμου μας εύχεται σε όλον τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα και να

είναι ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος 2019.


  
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018 16:46
 
Φωτορεπορτάζ από την Φωτογραφική Έκθεση για τους αγώνες των εργαζομένων στην Ολυμπιακή το 2008 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 15 Δεκέμβριος 2018 17:33
Στις 23 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου μας, η φωτογραφική έκθεση από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον όμιλο της Ολυμπιακής, το 2008, ενάντια στο κλείσιμο της Εταιρίας. Σκοπός της έκθεσης αυτής ήταν να τιμήσει και να θυμίσει τους αγώνες αυτούς.


Οι 450 και πλέον φωτογραφίες, μέσα από τον φωτογραφικό φακό του συν. Μανώλη Μηναδάκη, αποτύπωσαν πλήρως το κλίμα αντίδρασης της εποχής (2008).


Η έκθεση περιελάβανε φωτογραφίες από τις συγκεντρώσεις και πορείες των εργαζομένων, καταλήψεις των γραφείων της Διοίκησης της Ο.Α. και του Υπουργείου, καθώς και από τις πορείες και καταλήψεις των αεροδιαδρόμων του Δ.Α.Α.


Επίσης προβλήθηκε video του συν. Αρντά Γιαγουπιάν από αυτές τις κινητοποιήσεις.


Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας ευχαριστεί την επιτροπή που οργάνωσε την έκθεση και η οποία απαρτιζόταν από τους συναδέλφους Γούλα Ηλία, Κριτσαντώνη Τζώρτζια, Μηναδάκη Μανώλη, Πολιτοπούλου Σοφία και Τσιμιδόπουλο Μιχάλη.


Στην εκδήλωση μίλησαν για την περίοδο εκείνη και την Ολυμπιακή ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Σταύρου Γιώργος, η Γεν. Γραμματέας Κατσιούλα Βαλίνα και τα μέλη του Δ.Σ. Παπαδημητρίου Ελένη και Τσιμιδόπουλος Μιχάλης.


Το Δ.Σ. του Συνδέσμου καλεί όσους συναδέλφους έχουν φωτογραφικό ή άλλο υλικό από τους διαχρονικούς αγώνες των εργαζομένων του ομίλου της Ο.Α. (ΟΣΠΑ, Σωματείων), αλλά και σωματείων των Ξένων Αεροπορικών Εταιριών, να παραχωρήσουν αντίγραφο του στον Σύνδεσμο για αξιοποίηση του.


Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 15 Δεκέμβριος 2018 10:39
Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 5 από 68

Ποιος είναι Online;

Έχουμε 26 επισκέπτες συνδεδεμένους

feed-image Feed Entries


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.

Joomla extensions by Siteground Hosting