eco farming logo

Ημερολόγιο

Δεκέμβριος 2018
ΔΤΤΠΠΣΚ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

ΕορτολόγιοΠηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

Ρολόι (Ελλάδα)

Home
SAE.org.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 24 Νοέμβριος 2014 17:59

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΟΣΠΑ

Έπειτα από όσα ανυπόστατα λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα, ότι δήθεν ο Σύνδεσμος μας έχει υποβάλλει μήνυση ή αγωγή κατά των 21 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της πρώην ΟΣΠΑ, για την περιουσία της, είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαταστήσουμε την αλήθεια με την ανακοίνωση μας αυτή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, μετά από ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή του και σύμφωνα με τις επιταγές της Γενικής του Συνέλευσης ,όσον αφορά τις ενέργειες του για την προστασία της περιουσίας της ΟΣΠΑ, υπέβαλε προς όλους τους αρμοδίους αναφορά-καταγραφή της πραγματικότητας σχετικά με την κρατούσα στο χώρο του ομίλου των εταιριών της Ολυμπιακής Αεροπορίας κατάσταση, μετά τη θέση τους σε ειδική εκκαθάριση, την σημερινή κατάσταση των πρώην εργαζομένων και την τύχη της περιουσίας, που είχε αποκτηθεί με την συνεισφορά όλων των εργαζομένων στο όνομα της Ομοσπονδίας(της ΟΣΠΑ).

Η αναφορά του Συνδέσμου μας κατέγραφε την κρατούσα κατάσταση, με μόνη επιδίωξη ,όπως ρητά αναφέρονταν στο κείμενο της, την προστασία της περιουσίας της Ομοσπονδίας, στην απόκτηση της οποίας είχαν συμβάλλει και τα  10000 περίπου μέλη του Συνδέσμου μας

Στα πλαίσια αυτά εύλογη ήταν ασφαλώς η αναφορά του Συμβουλίου μας σε πραγματικά και αδιαμφισβήτητα γεγονότα που προσδιορίζουν την διαμορφούμενη σήμερα πραγματικότητα και την αλήθεια όπως είναι:

Η θέση των εταιριών σε ειδική εκκαθάριση.

Οι καταγγελίες των συμβάσεων των εργαζομένων και μάλιστα - κατά πρωτόγνωρο τρόπο- χωρίς καμία αποζημίωση.

Η συνταξιοδότηση τους ή ή μεταφορά τους σε υπηρεσίες του Δημοσίου Τομέα σύμφωνα με τον Νόμο 3717/08 και η καταβολή οικονομικής ενίσχυσης τους με τον ίδιο νόμο.

Η αναφορά στην έλλειψη Ομοσπονδίας και Σωματείων, αφού δεν υπάρχουν εταιρίες και εργαζόμενοι σε αυτές.

Η αναφορά στα εμφανιζόμενα ίσως χωρίς γνώση τους ή και χωρίς την θελησή τους ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΠΑ, πρόσωπα.

Η  αναφορά στον εμφανιζόμενο ως Αντιπρόεδρο της ΟΣΠΑ κ.Τρατρά .

Και βέβαια στην τύχη της περιουσίας της Ομοσπονδίας, η οποία δεν προστατεύθηκε, λόγω έλλειψης καταστατικής διάταξης και απόφασης της Συνέλευσης της.

Η αναφορά του Συμβουλίου μας κατέληγε σ’αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα που επεδίωκε: την προστασία της περιουσίας της Ομοσπονδίας  στα πλαίσια του νόμου και ζητούσε γι’αυτό την άμεση παρέμβαση όλων αυτών, προς τους οποίους απευθύνονταν, κατά την κρίση του αρμοδίων να το πράξουν 

Δεν αποδίδει συνεπώς ενοχές και ευθύνες με την αναφορά του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, 

και βέβαια δεν έχει υποβάλει μηνυτήρια αναφορά ή αγωγή προς τα πρόσωπα-μέλη του πρώην Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΠΑ, παρά τα σκοπίμως διαδιδόμενα και γραφόμενα.

 Έχει όμως ηθική υποχρέωση και ευθύνη, που τα 10000 περίπου μέλη του, συνταξιούχοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας του επιβάλλουν:

Να προστατεύσει την περιουσία, που με τις συνδρομές τους αποκτήθηκε ,στο όνομα της τότε λειτουργούσας Ομοσπονδίας και να την οδηγήσει εκεί που οι ορισμοί του νόμου επιτάσσουν. Αυτό και μόνο είναι το νόημα της αναφοράς του και σ’αυτό αποκλειστικά αποβλέπει.

ΤΟ Δ.Σ ΣΣ ΕΑΠΑΕ


Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 27 Νοέμβριος 2014 16:15
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 19 Νοέμβριος 2014 09:12


Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ απεργιακή συγκέντρωση ΓΣΕΕ στην πλατεία ΚλαυθμώνοςΤο Δ.Σ του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΕΑΠΑΕ, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους ότι ο Σύνδεσμος μας συμμετέχει και στηρίζει ενεργά την απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014, στις 11:00 π.μ., στην Πλατεία Κλαυθμώνος. H δική μας προσυγκέντρωση θα είναι, όπως πάντα, στην Πλατεία Κοραή, μπροστά στην είσοδο του μετρό, στάση Πανεπιστήμιο.


Ποτέ δεν ξεχνάμε ότι οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας αφορά και εμάς. Έχουμε ηθική υποχρέωση στα πλαίσια της αλληλεγγύης να στηρίξουμε την κινητοποίηση αυτή της ΓΣΕΕ γιαυτό και σας καλούμε να συμμετάσχετε στην συγκέντρωση αυτή.


Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την διακήρυξη της ΓΣΕΕ.


Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 19 Νοέμβριος 2014 09:20
 
Το Περιοδικό μας, Τεύχος 151 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 21 Οκτώβριος 2014 11:25

Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το νέο τεύχος του περιοδικού μας, "Τα δικά μας φτερά", στη νέα μορφή ηλεκτρονικού περιοδικού που επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση χωρίς να χρειάζεται εκτύπωση ούτε κατέβασμα στο δίσκο:


Νέα ηλεκτρονική έκδοση περιοδικού "Τα δικά μας φτερά", τεύχος 151


Για να διαβάσετε το περιοδικό με την κλασσική μέθοδο κάντε κλικ παρακάτω:

Τα δικά μας φτερά, τεύχος 151

Καλή σας ανάγνωση!


Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 21 Οκτώβριος 2014 11:59
 
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΑΠΑΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ –ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 14 Οκτώβριος 2014 19:00


Για μια ακόμα  χρονιά  πηγαίνουμε Θέατρο. Από φέτος δίνουμε τη δυνατότητα και στα παιδιά μας ή τα εγγόνια μας να αγαπήσουν το Θέατρο μέσα από αγαπημένη τους παιδική επιτυχία. Περιμένουμε τους μικρούς και τους μεγάλους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 24 Οκτώβριος 2014 13:03
Περισσότερα...
 
ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΑΠΑΕ - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 25 Σεπτέμβριος 2014 16:01


Athens - Klafthmonos square - 20060508


Για την κινητοποίηση των συνταξιουχικών οργανώσεων την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 στις 10:30 π.μ., στην Πλατεία Κλαυθμώνος.


Το Δ.Σ του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΕΑΠΑΕ καλεί μέλη και φίλους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, που διοργανώνουν συνταξιουχικές οργανώσεις  την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 στις 10:30 π.μ., στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Διαδηλώνουμε την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014, για την προάσπιση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και το σταμάτημα της φορολογικής επιδρομής και των κάθε μορφής χαρατσιών. 


Το σημείο συγκέντρωσης μας ,όπως πάντα είναι: πλατεία Κοραή, στην είσοδο του μετρό, στάση Πανεπιστήμιο.


Η παρουσία μας είναι επιτακτική – ο αγώνας μας είναι αγώνας επιβίωσης.


Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 25 Σεπτέμβριος 2014 16:15
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο41424344454647484950ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 42 από 63

Ποιος είναι Online;

Έχουμε 11 επισκέπτες συνδεδεμένους

feed-image Feed Entries


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.

Joomla extensions by Siteground Hosting