eco farming logo

Ημερολόγιο

Δεκέμβριος 2023
ΔΤΤΠΠΣΚ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Εορτολόγιο

Ρολόι (Ελλάδα)

Home
SAE.org.gr
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22/03/2012 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2012 08:20

Η  συγκέντρωση των απολυμένων συναδέλφων μας της πρώην δημόσιας Ολυμπιακής Αεροπορίας (Ο.Α.), η οποία έτυχε μεγάλης στήριξης του Συνδέσμου μας (Συνδέσμου Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Αεροπορικών Επιχειρήσεων- ΣΣ ΕΑΠΑΕ),έξω από το Υπουργείο Οικονομικών και Οικονομίας (Νίκης 5),στην πλατεία Συντάγματος την ΠΕΜΠΤΗ 22 Μαρτίου 2012 στις 12.00μμ, σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Χάρις στην μεγάλη συμμετοχή εκατοντάδων συνάδελφων, αντιπροσωπεία  εκπροσώπων της ΟΣΠΑ με επικεφαλής τους συναδέλφους Σταμάτη Χαλβατζή , Κλεάνθη Τρατρά και Μιχάλη Τσιμιδόπουλο, εκπροσώπων Σωματείων της και βεβαίως του Προεδρείου του Συνδέσμου μας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γεώργιο Σταύρου , προχώρησε σε επαφές εντός της βουλής με εκπροσώπους των κομμάτων των ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ, ΚΚΕ, ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ και συγκεκριμένα τους κυρίους Μπετενιώτη, Κασαπίδη , Πρωτούλη και Κριτσωτάκη. 

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου μας Γεώργιος Σταύρου, στις συναντήσεις αυτές τόνισε την αμέριστη συμπαράσταση ,στήριξη και αλληλεγγύη του Συνδέσμου μας στον αγώνα που κάνουν οι συνάδελφοι μας αυτοί, οι οποίοι εξαναγκάστηκαν πέρα από την παρά την θέληση τους πρόωρη συνταξιοδότηση (απόλυση ),να αποζημιωθούν με ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, τα οποία σήμερα στην λογική και εφαρμογή του PSI, εξανεμίζουν την προβλεπόμενη από το άρθρο 4 του ν.3717/2004 εξόφληση/χορήγηση εφάπαξ ποσού κοινωνικής ενίσχυσης. Τα ομόλογα τους, σύμφωνα με γνωματεύσεις έγκυρων δικηγορικών γραφείων δεν αποτελούν επενδυτικό  προϊόν, αλλά αντίθετα  είναι αποτέλεσμα αναγκαστικής πίεσης, που αντικατοπτρίζει την νόμιμη αποζημίωση-εφάπαξ, που το Δημόσιο όφειλε και τελικά δεν απέδωσε τοις μετρητοίς στους συναδέλφους μας.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους κυρίους Παλαιοδήμο, Καρακούση,Φλωράτο- ανώτατους παράγοντες του Υπουργείου και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους- στο Υπουργείο  Οικονομικών και Οικονομίας.

Στην συνάντηση αυτή συμφωνήθηκε  να συνεχιστεί ο διάλογος με διευρυμένη σύνθεση (επιπλέον τεχνοκρατών της Κυβέρνησης),από την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να  διερευνηθεί τρόπος επίλυσης του προβλήματος. Στη συνάντηση αυτή θα συμμετάσχουν, όπως είναι ευνόητο, οικονομολόγοι και νομικοί από τις δύο πλευρές. 

Θα ακολουθήσει νεώτερη ενημερωτική ανακοίνωση.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2012 08:23
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 22/03/2012 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2012 08:38

ΟΛΟΙ, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών και Οικονομίας (Νίκης 5) στην πλατεία Συντάγματος την ΠΕΜΠΤΗ 22 Μαρτίου 2012 στις 12.00μμ.

Το Δ.Σ του Συνδέσμου μας ,έπειτα από τις τελευταίες ανησυχητικές εξελίξεις, που αφορούν την προοπτική των ομολόγων όσων συναδέλφων μας της Ολυμπιακής Αεροπορίας συνταξιοδοτήθηκαν με τον Ν.3717/2008 και εξαναγκάστηκαν πέρα από την παρά την θέληση τους πρόωρη συνταξιοδότηση (απόλυση ),να αποζημιωθούν με ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, τα οποία σήμερα στην λογική και εφαρμογή του PSI, εξανεμίζουν την προβλεπόμενη από το άρθρο 4 του ν.3717/2004 εξόφληση/χορήγηση εφάπαξ ποσού κοινωνικής ενίσχυσης, σας καλεί ΟΛΟΥΣ μέλη και φίλους του συνδέσμου, σε δυναμική συγκέντρωση, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών και Οικονομίας (Νίκης 5) στην πλατεία Συντάγματος την ΠΕΜΠΤΗ 22 Μαρτίου 2012 στις 12.00μμ.

Υπενθυμίζουμε, ότι τα υποχρεωτικά χορηγηθέντα ομόλογα δεν αποτελούν επενδυτικό προϊόν, αλλά αντίθετα είναι αποτέλεσμα αναγκαστικής πίεσης, που αντικατοπτρίζει την νόμιμη αποζημίωση-εφάπαξ, που η εταιρεία όφειλε και τελικά δεν μπόρεσε να αποδώσει τοις μετρητοίς στους συναδέλφους μας.

Μην ξεχνάμε, ότι  αυτοί οι οποίοι υφίστανται αυτήν την άνευ προηγουμένου κοροϊδία, είναι συνάδελφοι μας, ένα κομμάτι του συνδέσμου μας, που αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο όλων των συνταξιούχων όλων των αεροπορικών εταιριών. Θα πρέπει, λοιπόν, να νοιώσουν την  στήριξη και αλληλεγγύη ΟΛΩΝ μας στο σοβαρό αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. 

H παρουσία μας είναι επιβεβλημένη. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

 
ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 ΓΙΑ ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΣ ΕΑΠΑΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2012 08:56Οι εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύνδεσμο μας, θα πραγματοποιηθούν στις 3 και 4 Απριλίου στα γραφεία του Συνδέσμου μας, Κακλαμάνου 18 Νέος Κόσμος. Η εφορευτική επιτροπή, η οποία εξελέγη έπειτα από ομόφωνη  πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου από την Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρουσία εκατοντάδων συναδέλφων μας και σε απόλυτο  ενωτικό και αγωνιστικό κλίμα στο Ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC,στις 22/02/20121, εξέδωσε τις παρακάτω ανακοινώσεις,τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί "Περισσότερα".

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάντε κλικ στην ενότητα Εκδηλώσεις-Media για να διαβάσετε το σχετικό ρεπορτάζ από την Γενική μας Συνέλευση στο ROYAL OLYMPIC, αλλά και να δείτε  πλούσιο φωτογραφικό υλικό, όπως επίσης και από την γιορτή της γυναίκας, που έγινε στις 8/3/2012 στα γραφεία του Συνδέσμου μας.

Επίσης, κάντε κλικ στην ενότητα Νέα- Δραστηριότητες  Δ.Σ για να δείτε τις επιστολές, που έστειλε ο Σύνδεσμος μας προς τους Υπουργούς Οικονομικών για άμεση συνάντηση μαζί τους, προκειμένου να συζητηθεί το μέγα θέμα των ομολόγων, που αφορούν 2350 συναδέλφους μας της Ο.Α, συνταξιοδοτηθέντες με τον Ν.3717/2008.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 17 Μάρτιος 2012 17:46
Περισσότερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΚΑΛΕΣΜΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 29 Φεβρουάριος 2012 08:37


ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΕΑΠΑΕ σας ενημερώνει, ότι ο Σύνδεσμος μας συμμετέχει μαζικά στο συλλαλητήριο, που διοργανώνουν οι ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 29/02/20121, στις 18:00 το απόγευμα στο Σύνταγμα, κατά του νέου μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων, εναντίον κάθε προσπάθειας της κυβέρνησης και των δανειστών για κατεδάφιση του εργασιακού θεσμικού πλαισίου στη χώρα μας.

Όπως πάντα, το σημείο συγκέντρωσης μας είναι στην οδό Αμαλίας 2 – Στάση Τραμ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Κάντε κλικ στο κουμπί "Περισσότερα", για να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

Περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2012 22:20

Ανοικτή επιστολή  με την μορφή διαμαρτυρίας-καταγγελίας απέστειλε ο Σύνδεσμος μας, ως εκπρόσωπος όλων των συνταξιούχων της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αλλά  και  όλων των Ξένων Αεροπορικών Επιχειρήσεων ,προς τον Αντιπρόεδρο της  Κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και προς τον Υπουργό εργασίας κ. Γεώργιο Κουτρουμάνη, στην οποία καταγγέλλουν τις συνεχόμενες περικοπές συντάξεων, τις έκτακτες εισφορές, αλλά και την δυσβάσταχτη φορολογία, που μας οδηγούν στην φτώχεια και την εξαθλίωση.
Επίσης  ο Σύνδεσμος μας  απέστειλε επιστολή  προς τους συναδέλφους μας συνταξιούχους του ΟΤΕ ,σε απάντηση δικής τους επιστολής, για κοινή δράση προκειμένου να αποτρέψουμε την αντιλαϊκή αυτή πολιτική της κυβέρνησης.
Διαβάστε τις επιστολές αυτές.


Kάνοντας  κλικ στο κουμπί περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή προς την Ομοσπονδία του ΟΤΕ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2012 22:32
Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο919293949596979899ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 96 από 99

Πρωτοσέλιδαfeed-image Feed Entries


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.

Joomla extensions by Siteground Hosting