eco farming logo

Ημερολόγιο

Ιούνιος 2019
ΔΤΤΠΠΣΚ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ΕορτολόγιοΠηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

Ρολόι (Ελλάδα)

Home
Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση Royal Olympic 9 Μαρτίου 2016 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 12 Μάρτιος 2016 10:29

Το πάνελ της Γ.Σ .Από αριστερά Γ.Βενέτης, Χ.Σαββάκης, Χ.Κορνιλάκης, Β.Κατσιούλα(Γεν.Γραμματέας Δ.Σ) ,Γ.Σταύρου(Πρόεδρος Δ.Σ), Χ.Γούργουρας(Πρόεδρος Γ.Σ), Σ.Κουντουριώτης, Α.Σπυρόπουλος, Γ.Αναγνωσταράς


ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μεγάλη η παρουσία των συναδέλφων στην  Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαρτίου 2016,ημέρα Τετάρτη, στο Ξενοδοχείο Royal Olympic,στην Αθήνα. Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη ο συνάδελφος Μπάμπης Γούργουρας . Εξελέγη και  Εφορευτική Επιτροπή, η οποία θα οδηγήσει τον Σύνδεσμο μας σε εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

  
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργος Σταύρου έκανε τον Διοικητικό Απολογισμό, ο Ταμίας Χάρης Κορνιλάκης τον Οικονομικό Απολογισμό και ο συνάδελφος Μανώλης Χατζημιχαήλ Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής διάβασε την έκθεση της και ζήτησε από την Γενική Συνέλευση να απαλλάξει το Δ.Σ από κάθε ευθύνη.


Πολύ συνοπτικά ο Πρόεδρος Γιώργος Σταύρου τόνισε μεταξύ των άλλων στον απολογισμό του:


Την συλλογική δουλειά και την ακομμάτιστη λειτουργία των μελών του Δ.Σ, αφού κανένας πολιτικός, όπως είπε,  δεν έχει φιλοξενηθεί στο αντιμνημονιακό περιοδικό μας, ούτε βεβαίως έχει προσκληθεί σε εκδηλώσεις μας, οι οποίες ήταν απόλυτα πετυχημένες με αποκορύφωμα το αντάμωμα στο Ελληνικό.


Αναφέρθηκε στα χρόνια ζητήματα ΒΑΕ, Οικογενειακό, εισιτήρια, στις Νομικές αντιμνημονιακές ενέργειες που έχει προβεί το Δ.Σ, στις αποφάσεις 2287-2290 του ΣτΕ, στις κινητοποιήσεις σε αρμονία με ΕΚΑ,ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ και την Α.Γ.Σ.Σ.Ε (Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος) για το ασφαλιστικό, την προσπάθεια τροποποίησης του καταστατικού, την απλή αναλογική και την επιστολική ψήφο.


Όσον αφορά τα περιουσιακά στοιχεία της ΟΣΠΑ τόνισε ότι η βασική και αμετάκλητη θέση του Συνδέσμου είναι να αποδοθούν στο Ωνάσειο ή σε ένα οποιοδήποτε άλλο κρατικό νοσοκομείο αποκλειστικά για την ΥΓΕΙΑ όσων εργάστηκαν στην Ο.Α και τις θυγατρικές της. 


Τέλος ζήτησε την έγκριση ψηφίσματος από το σώμα και την υπερψήφιση των πεπραγμένων για να συνεχίσει το Δ.Σ το θετικό έργο του και την επόμενη διετία.


Στην Γενική Συνέλευση πέραν του Προέδρου Γ. Σταύρου, του Ταμία Χ.Κορνιλάκη και του Προέδρου της Ε.Ε Μανώλη Χατζημιχαήλ, μίλησαν η Γενική Γραμματέας Β.Κατσιούλα, τα μέλη του Δ.Σ Γ. Βενέτης, Α Σπυρόπουλος και Χ. Σαββάκης καθώς και οι παρακάτω συνάδελφοι.


Α.Καπράλος, Ι.Βασταρδής, Φ.Περιμένης, Γ.Γρηγορίου, Α.Στασινόπουλος, Χ.Παπαδέας, Φ.Γαλανός, Α.Αγαπητος, Π.Μεσσήνης, Κ.Λώμης, Μ.Πέρρος, Μ.Πατέστος, Φ.Σιμάτος, Σ.Γεωργόπουλος.


Τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών έχουν ως εξής:


Απαλλαγή του Δ.Σ. 

Ψηφοδέλτια  :  325, ΝΑΙ : 290,  ΟΧΙ :  28,  ΛΕΥΚΑ :   7


Οικονομικός  Απολογισμός και Προϋπολογισμός

Ψηφοδέλτια  :  325, ΝΑΙ : 270, ΟΧΙ : 48, ΛΕΥΚΑ : 7


Κάντε κλικ για να διαβάσετε το Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης


Οι φωτογραφίες είναι του συνεργάτη και φωτορεπόρτερ του Συνδέσμου μας Δημήτρη Βλάχου


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Συνδέσμου μας Γεώργιος Σταύρου στο βήμα της Γ.Σ κάνει τον απολογισμό του Δ.Σ

Γενική άποψη της αίθουσας

Γενική άποψη της αίθουσας

Στιγμιότυπο από την ψηφοφορία για εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής

Στιγμιότυπο από την ψηφοφορία για εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής

Στιγμιότυπο από την ψηφοφορία για τα πεπραγμένα του Δ.Σ

Στιγμιότυπο από την καταμέτρηση των σταυρών για την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής

Διακρίνονται από αριστερά η Μαρία Κλώνη, η Σούλα Ντάντου, η Ρούλα Βλαχοπούλου και ο Γεώργιος Σταύρου

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 12 Μάρτιος 2016 11:04
 Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.