eco farming logo

Ημερολόγιο

Δεκέμβριος 2019
ΔΤΤΠΠΣΚ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

ΕορτολόγιοΠηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

Ρολόι (Ελλάδα)

Home Νέα - Ειδήσεις - Δραστηριότητες Δ.Σ. Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΣ ΕΑΠΑΕ
Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΣ ΕΑΠΑΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2013 14:03

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ

 

 

Ανακοίνωση

 

Προς

 

Τα μέλη του Συνδέσμου μας, Συνταξιούχους, πρώην εργαζόμενους της Ολυμπιακής Αεροπορίας, της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας και των Ολυμπιακών Αερογραμμών και κάθε πρώην εργαζόμενο των Εταιριών αυτών και ήδη Υπάλληλο του Δημοσίου Τομέα.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας – τα περισσότερα μέλη του οποίου προέρχονται από τις Εταιρίες του Ομίλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας – μετά το γεγονός της διάρρηξης του Γραφείου του Κ.Ε.Α.Π.Ο.Α. από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΟΛ.ΚΕ.ΟΑ και την αυθαίρετη και παράνομη εγκατάστασή του στο Γραφείο με την άδεια του φερόμενου, ως Αντιπροέδρου της πρώην Ο.Σ.Π.Α. κ. Κλεάνθη Τρατρά, εκφράζον τη θέληση και πραγματική αγανάκτηση των μελών του, προχώρησε σε διάφορες ενέργειες, στα αυστηρά πλαίσια του νόμου.

 

Ενέργειες τόσο για την προστασία της περιουσίας της πρώην Ο.Σ.Π.Α. – που είναι δημιούργημα όλων των πρώην εργαζομένων της Ο.Α. – όσο και για να καταστεί γνωστός ο πραγματικός σκοπός του κ. Κλεάνθη Τρατρά, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στο κτίριο της πρώην Ομοσπονδίας και εντελώς προσχηματικά εμφανίζεται ως δήθεν προστάτης και υπερασπιστής του δικαιώματος αποζημίωσης των πρώην εργαζομένων – το οποίο όμως δικαίωμα – είναι ατομικό – προσωπικό δικαίωμα κάθε δικαιούχου και παντελώς ξένο και άσχετο προς την ύπαρξη ή μη της Ομοσπονδίας.

 

Με το σκοπό λοιπόν αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας :

 

α.    Με εξώδική του ζήτησε από το ΠΟΛ.ΚΕ.ΟΑ. να μη προχωρήσει στην εγκατάστασή του στο Γραφείο του Κ.Ε.Α.Π.Ο.Α., γιατί δεν υπάρχει αρμόδιο όργανο, που νόμιμα μπορεί να του δώσει τη δυνατότητα αυτή και συνεπώς η όποια ενέργειά του προς την κατεύθυνση αυτή  θα αποτελέσει ποινικά κολάσιμη πράξη.

 

Ο ΠΟΛ.ΚΕ.ΟΑ. αγνόησε την εξώδικη και με την προτροπή του Κλεάνθη Τρατρά  δ ι έ ρ ρ η ξ ε το Γραφείο και εγκαταστάθηκε σ’ αυτό.

 

  β.  Με εξώδική του προς όλα τα εμφανιζόμενα ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της πρώην Ο.Σ.Π.Α., ζήτησε να του γνωρίσουν, εάν συμμετείχαν και έλαβαν απόφαση παραχώρησης του Γραφείου του Κ.Ε.Α.Π.Ο.Α. στο ΠΟΛ.ΚΕ.ΟΑ. και σε καταφατική περίπτωση, ποιό το αντάλλαγμα και πού, νομικά, στηρίχθηκαν για την παραχώρηση.

 

Η μεγάλη πλειοψηφία των εμφανιζόμενων ως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου – πλην τριών τεσσάρων – δήλωσαν – προφορικά και με επιστολές τους – ότι δεν έχουν πλέον καμία σχέση και δεν αποτελούν μέλη Διοικητικού Συμβουλίου της πρώην Ο.Σ.Π.Α., ότι έχουν παραιτηθεί – με προφορικές και γραπτές δηλώσεις – από το 2010 και 2011 και βέβαια δεν συμμετείχαν ποτέ σε λήψη οποιασδήποτε απόφασης και δεν γνωρίζουν τίποτε σχετικά με το θέμα αυτό.

 

Η διάψευση και ειλικρινής αυτή θέση των εμφανιζόμενων από τον κ. Κλεάνθη Τρατρά, ως μελών του Δ.Σ. της πρώην Ο.Σ.Π.Α. και παράλληλα η συνεχιζόμενη συμπεριφορά του κ. Τρατρά δικαιολογεί πλήρως τις, πιο πάνω, ενέργειες του Συνδέσμου μας.

 

Τί λοιπόν επιδιώκει ο Συνταξιούχος του Ι.Κ.Α.                                 κ. Κ. Τρατράς ;

 

Ποιός απώτερος σκοπός και ποιά πονηρή σκέψη τον κρατά γαντζωμένο στο κτίριο της πρώην Ο.Σ.Π.Α. ;

 

 Μήπως η δήθεν, στο όνομα της Ομοσπονδίας, παρέμβασή του στο Υπουργείο Εργασίας για την καταβολή του υπολοίπου της κοινωνικής ενίσχυσης στους Συνταξιούχους ;

 

Ασφαλώς όχι.

 

Και το γνωρίζει ο ίδιος πολύ καλά. Άλλως, χωρίς ελπίδα, πέρασε και το μισό του 2013.

 

Και τώρα τί πράττει ;

 

Αφού είδε ότι η καραμέλα του Υπουργείου έχει τελειώσει, προκειμένου να διατηρήσει τον τίτλο του ψευδοαντιπροέδρου προστάτη και να βρίσκεται γαντζωμένος στο κτίριο της οδού Ζαν Μωρέας, άλλαξε ρότα. Τώρα συγκεντρώνει χρήματα – ως συνδρομές προς την Ο.Σ.Π.Α. – για να πείσει τους Συνταξιούχους να στραφούν προς άλλη κατεύθυνση για τη δικαίωσή τους.

 

Και την ενέργειά του αυτή τη χαρακτηρίζει ως ενέργεια της πρώην Ο.Σ.Π.Α., την οποία, μόνος αυτός, εκπροσωπεί.

 

Με την παρουσία του προσπαθεί να εμφανίζει υπάρχουσα την Ομοσπονδία και νόμιμες τις ενέργειές του προκειμένου να ικανοποιήσει τους μελλοντικούς, σκοτεινούς, σκοπούς που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

 

Γιατί όμως μόνος αυτός, με δύο τρεις άλλους  συνεργούς, όταν μάλιστα οι τελευταίοι είναι Υπάλληλοι Δημοσίων Υπηρεσιών (Υ.Π.Α., Ανεξάρτητης Αρχής Τ.Τ.Τ., κ.λ.π.) ;

 

Ποίος ο μελλοντικός σκοπός τους ;

 

Σε τί αποβλέπουν ;

 

Ο Σύνδεσμός μας δεν ενεργεί κατά των μελών του και των αξιώσεων που, Συνταξιούχοι ή Υπάλληλοι – πρώην εργαζόμενοι της Ο.Α. – έχουν κατά του Δημοσίου.

 

Άλλωστε πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό με δεδομένη την μακρόχρονη αγωνιστική του πορεία (πχ πετυχημένη λύση του προβλήματος της Επικουρικής Σύνταξης), αλλά και την συμμετοχή στην σημερινή σύνθεση του ΔΣ, του Προέδρου και της Γενικής Γραμματέας, πρώην εργαζομένων – απολυμένων με τους νόμους 3185/2003 και 3717/2008

 

Με τις ενέργειές του πράττει το ακριβώς αντίθετο.

 

Προσπαθεί να φέρει στο φως τους άνομους  σκοπούς αυτών, που με γνώση τους, παρανομούν.

 

Τα συμφέροντα και οι αξιώσεις των μελών μας δεν έχουν καμία απολύτως σχέση και δεν μπορεί  να στηρίζονται στην πλασματική εμφάνιση του κ. Κ. Τρατρά ως δήθεν Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας.

 

Τα συμφέροντά τους δεν θίγονται από τη νομιμότητα και την προστασία των περιουσιακών στοιχείων της πρώην Ο.Σ.Π.Α., που αποτελούν δημιούργημα –  συνεισφορά όλων.

 

Τα συμφέροντά τους θίγονται από σκοτεινές και άνομες συμπεριφορές.

 

Και αυτές τις συμπεριφορές ο Σύνδεσμός μας με τις ενέργειές του, προσπαθεί να αποκαλύψει και να πατάξει πριν ή οι παράνομοι καλοθελητές και προστάτες, έρποντας στα σκοτεινά, δημιουργήσουν δικαιώματα.

 

Δεν έχει λοιπόν λόγο ύπαρξης ο κ. Κ. Τρατράς και θα πρέπει να φύγει.

 

Δεν προστατεύει με την παρουσία του δικαιώματα, αλλά εκμεταλλεύεται καταστάσεις.

 

Ο ίδιος δεν αντέδρασε όταν τα προσωπικά του συμφέροντα το επέβαλαν.

 

Αποδέχθηκε και εισέπραξε την επιλεκτική εταιρική οικονομική προσφορά, χωρίς καμία διαμαρτυρία για τους συναδέλφους του, που τη στερήθηκαν χωρίς λόγο.

 

Δεν την αμφισβήτησε, την καρπώθηκε σιωπηλά.

 

Αυτή είναι η εικόνα του κ. Κ. Τρατρά.

 

Παρανομεί με γνώση του, όταν εμφανίζει τον εαυτό του, ως Αντιπρόεδρο της Ο.Σ.Π.Α., αφού η τελευταία, ελλείψει μελών, δεν μπορεί να υπάρχει.

 

Παρανομεί, με γνώση του, όταν εμφανίζει ως μέλη της Ο.Σ.Π.Α., τα πρώην Σωματεία των εργαζομένων Ε.Π.Τ.Α.Ο.Α., Σ.Τ.Ο.Α., Ε.Χ.Π.Α., των οποίων τώρα τα μέλη είναι Υπάλληλοι του Υπουργείου Μεταφορών – Υ.Π.Α.

 

Παρανομεί με γνώση του, όταν εμφανίζει ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της πρώην Ο.Σ.Π.Α., πρόσωπα που έχουν φύγει προ καιρού.

 

Ο κ. Τρατράς είναι πρόσωπο που αντιστρατεύεται την έννομη τάξη και συνεπώς δεν μπορεί να εμφανίζεται προστάτης και υπερασπιστής νόμιμων δικαιωμάτων.

 

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του ΣΣ ΕΑΠΑΕ


(ΟΜΟΦΩΝΑ)


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Facebook!


Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2013 15:34
 Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.