eco farming logo

Ημερολόγιο

Ιανουάριος 2019
ΔΤΤΠΠΣΚ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

ΕορτολόγιοΠηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

Ρολόι (Ελλάδα)

Home Νέα - Δραστηριότητες Δ.Σ.
Νέα-Δραστηριότητες
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 03 Ιανουάριος 2014 02:37


Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ( ΣΣ ΕΑΠΑΕ) ΕΓΙΝΕ ΕΚΔΟΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ!

Στην φωτογραφία το Δ.Σ του συνδέσμου μας σε μία αναμνηστική φωτογραφία  με τον Πρόεδρο του Συλλόγου «ΠΙΣΤΗ» Χ. Βλάχο, την συγγραφέα Σ. Στεφάνου και την σκιτσογράφο Ε. Δέδε- Σπυροπούλου. Πιο συγκεκριμένα από αριστερά κάτω οι :Χ. Σαββάκης, Κ. Ντόκος, Γ. Σταύρου, Ε. Δέδε- Σπυροπούλου, Σ. Στεφάνου και από πάνω αριστερά οι: Χ. Κορνιλάκης, Β. Κατσιούλα, Α. Σπυρόπουλος, Γ. Βενέτης, Γ. Αναγνωσταράς, Χ. Βλάχος


Το Δ.Σ του Συνδέσμου Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΣΣ ΕΑΠΑΕ), προχώρησε σε μία κίνηση ανθρωπιάς  με επίκεντρο τα μικρά παιδιά τα οποία αντιμετωπίζουν υπαρξιακά προβλήματα υγείας και όχι μόνο, ενόψει μάλιστα των εορτών των Χριστουγέννων 2013.


Για να συμβεί αυτό,  ο Σύνδεσμος μας απέκτησε μία ακόμη ιδιότητα μέσα στις πολλές που ήδη κατέχει στο «βιογραφικό» του. Αυτήν  του ..εκδότη(!), δείχνοντας  για μία ακόμη φορά μία ξεχωριστή διάσταση στις πολύπλευρες δραστηριότητες  του  με την έκδοση του πρώτου του παιδικού βιβλίου (παραμυθιού). Το παιδικό αυτό βιβλίο σε κείμενα της συναδέλφου μας και μέλους του Συνδέσμου μας Σταυριανής Στεφάνου  και  σκίτσα της Ελένης Δέδε-Σπυροπούλου αναδεικνύει  το ανθρώπινο πρόσωπο του και την ιδιαίτερη ευαισθησία του για τα μικρά παιδιά.


Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η δαπάνη έκδοσης του βιβλίου αυτού καλύφθηκε  από τον Σύνδεσμο μας και τα 1500  αρχικά αντίτυπα αυτού του τόσο σημαντικού για μας έργου διατέθηκαν σε συλλόγους φροντίδας παιδιών και συγκεκριμένα για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες η «ΠΙΣΤΗ», στον οποίο σύλλογο Πρόεδρος είναι ο συνάδελφος μας και μέλος του Συνδέσμου μας Χρήστος Βλάχος.


Το Δ.Σ είναι υποχρεωμένο να απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς την  συγγραφέα των κειμένων Σταυριανή Στεφάνου και την  σκιτσογράφο Ελένη Δέδε, για την προσφορά τους στην προσπάθεια μας αυτή  καθώς επίσης και προς την  εκδοτική εταιρία «ΚΑΜΠΥΛΗ» και ιδιαίτερα την  Μάρθα Δελτούζου,  για την φροντίδα με την οποία επιμελήθηκαν την έκδοση του βιβλίου.


Το Δ.Σ θέλει να ελπίζει, ότι θα  δοθούν  ευκαιρίες  για να επαναληφθούν ανάλογες πρωτοβουλίες  στο μέλλον.


Την Τετάρτη  11 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του Συνδέσμου μας, παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ του Συνδέσμου μας ,της συγγραφέας Σταυριανής Στεφάνου και της σκιτσογράφου Ελένης Δέδε-Σπυροπούλου, έγινε η επίσημη εκδήλωση-παράδοση των βιβλίων στον Πρόεδρο του Συλλόγου η «Πίστη» Χρήστο Βλάχο.


Ο πρόεδρος του Δ.Σ Γιώργος Σταύρου καλωσόρισε εκ μέρους του Δ.Σ, την συγγραφέα και σκιτσογράφο, βασικών συντελεστών του έργου, και τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Πίστη» στον οποίο τόνισε τον σκοπό έκδοσης αυτού του παραμυθιού και τον συμβολικό χαρακτήρα επιλογής του συγκεκριμένου συλλόγου, θέλοντας να τιμήσει στο πρόσωπο του όλους τους συναδέλφους μας και μέλη του Συνδέσμου μας οι οποίοι έχουν αφιερώσει την ζωή τους στις  υπηρεσίες φροντίδας μικρών παιδιών.


Ο Πρόεδρος του συλλόγου «Πίστη» Χρήστος Βλάχος και συνάδελφος μας από την πλευρά του προέβη σε μία σύντομη ενημέρωση για το σημαντικό κοινωνικό έργο που παρέχει ο σύλλογος του και συνεχάρη το Δ.Σ του Συνδέσμου μας για την πρωτοβουλία του αυτή.


Μίλησαν στην συνέχεια η συγγραφέα Σταυριανή Στεφάνου ,η σκιτσογράφος Ελένη Δέδε-Σπυροπούλου και όλα τα μέλη του Δ.Σ.


Ευχή όλων  ο Σύνδεσμος μας να είναι πάντα στο πλευρό του συγκεκριμένου συλλόγου και η φιλανθρωπική του αυτή δραστηριότητα να έχει συνέχεια.


Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το παραμύθι.


Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 03 Ιανουάριος 2014 02:54
 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 16 Νοέμβριος 2013 19:56
Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών 25 Νοεμβρίου 2013, ώρα 17.00 ,Δημ. Θέατρο Καλλιθέας, οδός Κρέμου 123 & Φιλαρέτου


Το Δ.Σ του Συνδέσμου Συνταξιούχων Ε.Α.Π.Α.Ε  ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους ότι:

Ο Τομέας Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, οδός Κρέμου 123 & Φιλαρέτου.


Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο κ. Ιωάννης Σγουρός, Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Αττικής.


Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η συνάδελφος μας, μέλος του ΣΣ. ΕΑΠΑΕ, κα. Αικατερίνη Αναγνώστου, η οποία είναι Υπεύθυνη Τομέα Ισότητας της ΕΝΠΕ και Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν οι παρακάτω εισηγήσεις:


«Έμφυλη βία: Ένα έγκλημα με παγκόσμιες διαστάσεις» από τη δρα Μαρία Στρατηγάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου


«Κακοποίηση στη συντροφική σχέση: Για να μην φεύγει…» από τη δρα Κική Πετρουλάκη, Πρόεδρο της ΜΚΟ «Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας»


«Το νομικό μας πλαίσιο για την προστασία των γυναικών θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας» από τη δρα Φωτεινή Μηλιώνη, Ειδική Επιστήμονα της Νομικής Σχολής Αθηνών.


Το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι ζωηρό για την εκδήλωση, λόγω της ιδιαιτερότητας και σπουδαιότητας του θέματος. Σας προτρέπουμε με την παρουσία σας να βοηθήσετε και εσείς στην επιτυχία αυτής της τόσο σημαντικής εκδήλωσης.


Κάντε κλίκ εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.


Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 16 Νοέμβριος 2013 20:10
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2013 13:25


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013


Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Ε.Α.Π.Α.Ε  καλεί τα μέλη και τους φίλους του να δώσουν δυναμικό παρόν στον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013,  η οποία θα κορυφωθεί με την πορεία διαμαρτυρίας προς την Αμερικάνικη πρεσβεία.


Η φετινή συμμετοχή μας αποκτά μία ακόμη επιπρόσθετη διάσταση λόγω των υπαρξιακών προβλημάτων, που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός λόγω της μνημονιακής πολιτικής. 


Η συμμετοχή μας συμβολίζει ένα ηχηρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση και τους τροικανούς, ότι ο ελληνικός λαός ενωμένος αντιστέκεται με φωτεινά παραδείγματα της ιστορίας του, όπως έχει καταγραφεί η εξέγερση του Πολυτεχνείου. 


Ας αποτελέσει η επέτειος αυτή την αφετηρία νέων αγώνων για το οριστικό ξεπέρασμα της οικονομικής κρίσης.


Το Δ.Σ.


Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 27 Μάρτιος 2014 13:29
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΣ ΕΑΠΑΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΚΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2013 13:19

Αθήνα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Αριθ. Πρωτ. 4803/13

Προς

Όλα τα εκλεγμένα μέλη του ΔΣ του ΕΚΑ έπειτα από τις τελευταίες Εκλογές του Ιουνίου


Θέμα : Μη συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου έπειτα από τις τελευταίες εκλογές του Ιουνίου


Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή, ενδιαφέρον και αγωνία τις μετεκλογικές εξελίξεις στο ΕΚΑ.

Δυστυχώς μας γεμίζει πικρία και απογοήτευση, το γεγονός ότι η επί σειρά μηνών  αδράνεια σας και κωλυσιεργία σας στο θέμα της συγκρότησης σε σώμα του Προεδρείου  έχει σοβαρό αντίκτυπο στην Ελληνική Κοινωνία και όχι μόνο. 

Μας προξενεί, επίσης,  κατάπληξη το  ότι δεν έχετε αφουγκραστεί την κοινωνία, η οποία έχει φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης, συνέπεια των συνεχόμενων μέτρων, αλλά και της συνειδητής ενδεχόμενης δικής σας απραξίας, για την οποία ο οποιοσδήποτε μπορεί να υποθέσει οτιδήποτε. Ακόμα και ενδεχομένως πολιτικά παιγνίδια, τα οποία ξεφεύγουν από τα στενά όρια της κομματικής εξάρτησης.

Έπειτα από όλα αυτά σας καλούμε να προχωρήσετε άμεσα σε συγκρότηση του Προεδρείου, ειδάλλως είστε ηθικά υποχρεωμένοι να παραιτηθείτε και να δώσετε την δυνατότητα σε άλλους συναδέλφους, οι οποίοι έχουν την διάθεση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κοινό αγώνα εργαζομένων και συνταξιούχων, προκειμένου να περισωθεί ότι είναι δυνατόν στην πορεία.

Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

       Ο Πρόεδρος                                                  Η Γεν. Γραμματέας


   Γ.  Σταύρου                                                      Β. Κατσιούλα 
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2013 13:24
 
Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΣ ΕΑΠΑΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2013 14:03

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ

 

 

Ανακοίνωση

 

Προς

 

Τα μέλη του Συνδέσμου μας, Συνταξιούχους, πρώην εργαζόμενους της Ολυμπιακής Αεροπορίας, της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας και των Ολυμπιακών Αερογραμμών και κάθε πρώην εργαζόμενο των Εταιριών αυτών και ήδη Υπάλληλο του Δημοσίου Τομέα.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας – τα περισσότερα μέλη του οποίου προέρχονται από τις Εταιρίες του Ομίλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας – μετά το γεγονός της διάρρηξης του Γραφείου του Κ.Ε.Α.Π.Ο.Α. από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΟΛ.ΚΕ.ΟΑ και την αυθαίρετη και παράνομη εγκατάστασή του στο Γραφείο με την άδεια του φερόμενου, ως Αντιπροέδρου της πρώην Ο.Σ.Π.Α. κ. Κλεάνθη Τρατρά, εκφράζον τη θέληση και πραγματική αγανάκτηση των μελών του, προχώρησε σε διάφορες ενέργειες, στα αυστηρά πλαίσια του νόμου.

 

Ενέργειες τόσο για την προστασία της περιουσίας της πρώην Ο.Σ.Π.Α. – που είναι δημιούργημα όλων των πρώην εργαζομένων της Ο.Α. – όσο και για να καταστεί γνωστός ο πραγματικός σκοπός του κ. Κλεάνθη Τρατρά, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στο κτίριο της πρώην Ομοσπονδίας και εντελώς προσχηματικά εμφανίζεται ως δήθεν προστάτης και υπερασπιστής του δικαιώματος αποζημίωσης των πρώην εργαζομένων – το οποίο όμως δικαίωμα – είναι ατομικό – προσωπικό δικαίωμα κάθε δικαιούχου και παντελώς ξένο και άσχετο προς την ύπαρξη ή μη της Ομοσπονδίας.

 

Με το σκοπό λοιπόν αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας :

 

α.    Με εξώδική του ζήτησε από το ΠΟΛ.ΚΕ.ΟΑ. να μη προχωρήσει στην εγκατάστασή του στο Γραφείο του Κ.Ε.Α.Π.Ο.Α., γιατί δεν υπάρχει αρμόδιο όργανο, που νόμιμα μπορεί να του δώσει τη δυνατότητα αυτή και συνεπώς η όποια ενέργειά του προς την κατεύθυνση αυτή  θα αποτελέσει ποινικά κολάσιμη πράξη.

 

Ο ΠΟΛ.ΚΕ.ΟΑ. αγνόησε την εξώδικη και με την προτροπή του Κλεάνθη Τρατρά  δ ι έ ρ ρ η ξ ε το Γραφείο και εγκαταστάθηκε σ’ αυτό.

 

  β.  Με εξώδική του προς όλα τα εμφανιζόμενα ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της πρώην Ο.Σ.Π.Α., ζήτησε να του γνωρίσουν, εάν συμμετείχαν και έλαβαν απόφαση παραχώρησης του Γραφείου του Κ.Ε.Α.Π.Ο.Α. στο ΠΟΛ.ΚΕ.ΟΑ. και σε καταφατική περίπτωση, ποιό το αντάλλαγμα και πού, νομικά, στηρίχθηκαν για την παραχώρηση.

 

Η μεγάλη πλειοψηφία των εμφανιζόμενων ως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου – πλην τριών τεσσάρων – δήλωσαν – προφορικά και με επιστολές τους – ότι δεν έχουν πλέον καμία σχέση και δεν αποτελούν μέλη Διοικητικού Συμβουλίου της πρώην Ο.Σ.Π.Α., ότι έχουν παραιτηθεί – με προφορικές και γραπτές δηλώσεις – από το 2010 και 2011 και βέβαια δεν συμμετείχαν ποτέ σε λήψη οποιασδήποτε απόφασης και δεν γνωρίζουν τίποτε σχετικά με το θέμα αυτό.

 

Η διάψευση και ειλικρινής αυτή θέση των εμφανιζόμενων από τον κ. Κλεάνθη Τρατρά, ως μελών του Δ.Σ. της πρώην Ο.Σ.Π.Α. και παράλληλα η συνεχιζόμενη συμπεριφορά του κ. Τρατρά δικαιολογεί πλήρως τις, πιο πάνω, ενέργειες του Συνδέσμου μας.

 

Τί λοιπόν επιδιώκει ο Συνταξιούχος του Ι.Κ.Α.                                 κ. Κ. Τρατράς ;

 

Ποιός απώτερος σκοπός και ποιά πονηρή σκέψη τον κρατά γαντζωμένο στο κτίριο της πρώην Ο.Σ.Π.Α. ;

 

 Μήπως η δήθεν, στο όνομα της Ομοσπονδίας, παρέμβασή του στο Υπουργείο Εργασίας για την καταβολή του υπολοίπου της κοινωνικής ενίσχυσης στους Συνταξιούχους ;

 

Ασφαλώς όχι.

 

Και το γνωρίζει ο ίδιος πολύ καλά. Άλλως, χωρίς ελπίδα, πέρασε και το μισό του 2013.

 

Και τώρα τί πράττει ;

 

Αφού είδε ότι η καραμέλα του Υπουργείου έχει τελειώσει, προκειμένου να διατηρήσει τον τίτλο του ψευδοαντιπροέδρου προστάτη και να βρίσκεται γαντζωμένος στο κτίριο της οδού Ζαν Μωρέας, άλλαξε ρότα. Τώρα συγκεντρώνει χρήματα – ως συνδρομές προς την Ο.Σ.Π.Α. – για να πείσει τους Συνταξιούχους να στραφούν προς άλλη κατεύθυνση για τη δικαίωσή τους.

 

Και την ενέργειά του αυτή τη χαρακτηρίζει ως ενέργεια της πρώην Ο.Σ.Π.Α., την οποία, μόνος αυτός, εκπροσωπεί.

 

Με την παρουσία του προσπαθεί να εμφανίζει υπάρχουσα την Ομοσπονδία και νόμιμες τις ενέργειές του προκειμένου να ικανοποιήσει τους μελλοντικούς, σκοτεινούς, σκοπούς που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

 

Γιατί όμως μόνος αυτός, με δύο τρεις άλλους  συνεργούς, όταν μάλιστα οι τελευταίοι είναι Υπάλληλοι Δημοσίων Υπηρεσιών (Υ.Π.Α., Ανεξάρτητης Αρχής Τ.Τ.Τ., κ.λ.π.) ;

 

Ποίος ο μελλοντικός σκοπός τους ;

 

Σε τί αποβλέπουν ;

 

Ο Σύνδεσμός μας δεν ενεργεί κατά των μελών του και των αξιώσεων που, Συνταξιούχοι ή Υπάλληλοι – πρώην εργαζόμενοι της Ο.Α. – έχουν κατά του Δημοσίου.

 

Άλλωστε πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό με δεδομένη την μακρόχρονη αγωνιστική του πορεία (πχ πετυχημένη λύση του προβλήματος της Επικουρικής Σύνταξης), αλλά και την συμμετοχή στην σημερινή σύνθεση του ΔΣ, του Προέδρου και της Γενικής Γραμματέας, πρώην εργαζομένων – απολυμένων με τους νόμους 3185/2003 και 3717/2008

 

Με τις ενέργειές του πράττει το ακριβώς αντίθετο.

 

Προσπαθεί να φέρει στο φως τους άνομους  σκοπούς αυτών, που με γνώση τους, παρανομούν.

 

Τα συμφέροντα και οι αξιώσεις των μελών μας δεν έχουν καμία απολύτως σχέση και δεν μπορεί  να στηρίζονται στην πλασματική εμφάνιση του κ. Κ. Τρατρά ως δήθεν Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας.

 

Τα συμφέροντά τους δεν θίγονται από τη νομιμότητα και την προστασία των περιουσιακών στοιχείων της πρώην Ο.Σ.Π.Α., που αποτελούν δημιούργημα –  συνεισφορά όλων.

 

Τα συμφέροντά τους θίγονται από σκοτεινές και άνομες συμπεριφορές.

 

Και αυτές τις συμπεριφορές ο Σύνδεσμός μας με τις ενέργειές του, προσπαθεί να αποκαλύψει και να πατάξει πριν ή οι παράνομοι καλοθελητές και προστάτες, έρποντας στα σκοτεινά, δημιουργήσουν δικαιώματα.

 

Δεν έχει λοιπόν λόγο ύπαρξης ο κ. Κ. Τρατράς και θα πρέπει να φύγει.

 

Δεν προστατεύει με την παρουσία του δικαιώματα, αλλά εκμεταλλεύεται καταστάσεις.

 

Ο ίδιος δεν αντέδρασε όταν τα προσωπικά του συμφέροντα το επέβαλαν.

 

Αποδέχθηκε και εισέπραξε την επιλεκτική εταιρική οικονομική προσφορά, χωρίς καμία διαμαρτυρία για τους συναδέλφους του, που τη στερήθηκαν χωρίς λόγο.

 

Δεν την αμφισβήτησε, την καρπώθηκε σιωπηλά.

 

Αυτή είναι η εικόνα του κ. Κ. Τρατρά.

 

Παρανομεί με γνώση του, όταν εμφανίζει τον εαυτό του, ως Αντιπρόεδρο της Ο.Σ.Π.Α., αφού η τελευταία, ελλείψει μελών, δεν μπορεί να υπάρχει.

 

Παρανομεί, με γνώση του, όταν εμφανίζει ως μέλη της Ο.Σ.Π.Α., τα πρώην Σωματεία των εργαζομένων Ε.Π.Τ.Α.Ο.Α., Σ.Τ.Ο.Α., Ε.Χ.Π.Α., των οποίων τώρα τα μέλη είναι Υπάλληλοι του Υπουργείου Μεταφορών – Υ.Π.Α.

 

Παρανομεί με γνώση του, όταν εμφανίζει ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της πρώην Ο.Σ.Π.Α., πρόσωπα που έχουν φύγει προ καιρού.

 

Ο κ. Τρατράς είναι πρόσωπο που αντιστρατεύεται την έννομη τάξη και συνεπώς δεν μπορεί να εμφανίζεται προστάτης και υπερασπιστής νόμιμων δικαιωμάτων.

 

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του ΣΣ ΕΑΠΑΕ


(ΟΜΟΦΩΝΑ)


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο Facebook!


Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2013 15:34
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο21222324252627ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 24 από 27

feed-image Feed Entries


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.