eco farming logo

Ημερολόγιο

Ιανουάριος 2018
ΔΤΤΠΠΣΚ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

ΕορτολόγιοΠηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

Ρολόι (Ελλάδα)

Home Νέα - Δραστηριότητες Δ.Σ.
Νέα-Δραστηριότητες
ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 25 Μάρτιος 2017 12:30

Ο Πρόεδρος  του Διοικητικού Συμβουλίου Γεώργιος Σταύρου χαιρετίζει την εκδήλωση


Στις 8 Μαρτίου του 2017,γιορτάσαμε  για μία ακόμη φορά στις αίθουσες του Συνδέσμου μας, την ημέρα που είναι αφιερωμένη διεθνώς στους αγώνες της γυναίκας για ισότητα στην κοινωνία και την εργασία. 

Η ημέρα αυτή, ως γνωστόν, έχει καθιερωθεί παγκοσμίως, ως ημέρα για τα δικαιώματα της γυναίκας και την διεθνή ειρήνη, από τον ΟΗΕ το 1977. 

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί ,πλέον, θεσμό για τον Συνδεσμό μας 

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γεώργιος Σταύρου, η Γενική Γραμματέας Βαλίνα Κατσιούλα και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ελένη Παπαδημητρίου.

Στην συνέχεια ακολούθησαν τραγούδια και χοροί παραδοσιακοί, Ευρωπαϊκοί και Latin,επιμέλειας των χοροδιδασκάλων Κ.Αδάμ και Δ.Τζανετάτου. Το πρόγραμμα έκλεισε με «κομπανία» συναδέλφων οι οποίοι τραγούδησαν νοσταλγικά τραγούδια της παρέας. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο συνάδελφος Σ.Μανουσάκης, υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων του Συνδέσμου.


Κάντε κλικ στο κουμπί "Περισσότερα" για να δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση


  

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 25 Μάρτιος 2017 19:03
Περισσότερα...
 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2017 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΣ ΕΑΠΑΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 25 Μάρτιος 2017 12:05

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΪΝΟΣ: «ΤΟ <ΣΦΑΛΜΑ> ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ»Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση –παρουσίαση του βιβλίου του συναδέλφου μας και συγγραφέα Δρα Γιάννη Λαΐνου  «ΤΟ <ΣΦΑΛΜΑ> ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ», στα γραφεία του Συνδέσμου μας την Παρασκευή 27-1-2017.


Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Συνδέσμου μας Γεώργιος Σταύρου,  ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συναδέλφους, παρουσίασε τον συγγραφέα και πρόσωπο της βραδιάς Γιάννη Λαΐνο.


Για το βιβλίο μίλησε ο ίδιος ο συγγραφέας και στην συνέχεια έγιναν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από αρκετούς συναδέλφους, οι οποίες απαντήθηκαν από τον συγγραφέα. Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική με δεδομένη την ακινητοποίηση των ΜΜΜ την ημέρα εκείνη. Επιθυμία, αλλά και φιλοδοξία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας είναι να υπάρξει συνέχεια στις πολιτιστικές αυτές εκδηλώσεις, οι οποίες δίνουν μία άλλη διάσταση στις δραστηριότητές του.


Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το video της εκδήλωσης


Κάντε κλικ στο κουμπί "Περισσότερα" για να δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

  

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 25 Μάρτιος 2017 19:03
Περισσότερα...
 
EΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΣ ΕΑΠΑΕ - 15 MΑΡΤΙΟΥ 2017, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ROYAL OLYMPIC PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 10:53Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας καλούμε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΕΑΠΑΕ, σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφος 12 του καταστατικού μας, στις 8 Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 στην αίθουσα του Συνδέσμου μας, Κακλαμάνου 18 - Νέος

Κόσμος, 1ος όροφος με τα παρακάτω θέματα:

1) Λογοδοσία Δ.Σ (διοικητικός απολογισμός, οικονομικός ισολογισμός και προϋπολογισμός),

2) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3) Συζήτηση και κριτική επί των παραπάνω θεμάτων

4) Ψηφοφορία για έγκριση της λογοδοσίας του Δ.Σ και της έκθεσης της Ε.Ε


Η Συνέλευση είναι η πρώτη και απαιτείται η παρουσία του 1/3 των ταμειακώς εντάξει μελών. Συγκαλούμε, σύμφωνα με το ίδιο άρθρο του καταστατικού μας (16 παράγραφος 12) δεύτερη επαναληπτική Γενική Συνέλευση μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 15 Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και την ίδια ώρα 10:00, στο Ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC, οδός Αθανασίου Διάκου 28-34 και Συγγρού, Αθήνα, στάση μετρό Ακρόπολη και τράμ Λ. Βουλιαγμένης, με τα ίδια θέματα και συγκεκριμένα:

1) Λογοδοσία Δ.Σ (διοικητικός απολογισμός, οικονομικός ισολογισμός και προϋπολογισμός)

2) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3) Συζήτηση και κριτική επί των παραπάνω θεμάτων

4) Ψηφοφορία για έγκριση της λογοδοσίας του Δ.Σ και της έκθεσης της Ε.Ε


Η Συνέλευση αυτή βρίσκεται σε απαρτία, σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο, όσα και αν παρευρίσκονται μέλη. Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη σε μια περίοδο μάλιστα που τα προβλήματα, που έχουν προκύψει για όλους μας εξαιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και των δανειστών συμμάχων της είναι πλέον υπαρξιακά. Η μαζικότητα μας, η αγωνιστικότητα, η συνοχή και η σωστή πληροφόρηση από το Δ.Σ είναι στοιχεία που θα μας καθοδηγήσουν στην δύσκολη αυτή πορεία που διανύουμε.


  

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 11:03
 
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017 23:18

Έφυγε ο Γιώργος Κουτσογιάννος επί σειρά ετών  Πρόεδρος της ΟΣΠΑ


Σήμερα Παρασκευή όλοι οι συνάδελφοι, οι οποίοι εργάστηκαν στην Ολυμπιακή Αεροπορία και στις θυγατρικές της θρηνούν τον θάνατο του Γιώργου Κουτσογιάννου, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Σωματείου Διοικητικών Υπαλλήλων της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αλλά και της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας(ΟΣΠΑ).

Διετέλεσε, επίσης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ολυμπιακής Αεροπορίας και Διευθύνων Σύμβουλος του Οlympic Catering.

Επί Προεδρίας του, η ΟΣΠΑ διέγραψε λαμπρή πορεία με μεγάλα επιτεύγματα, όπως για παράδειγμα, η ίδρυση του ΚΕΑΠΟΑ και του Διαγνωστικού Κέντρου, κάτι πρωτοποριακό ως θεσμική κατάκτηση για την εποχή εκείνη.

Ο Γιώργος Κουτσογιάννος ήταν μία εμβληματική φυσιογνωμία αποδεκτή από φίλους και αντιπάλους με μεγάλη επιρροή στο συνδικαλιστικό κίνημα γενικότερα. Ο Σύνδεσμός μας του οποίου ήταν διακεκριμένο μέλος  νοιώθει ακόμη φτωχότερος από την μεγάλη απώλεια ενός εξέχοντος στελέχους πανελλήνιας εμβέλειας, όπως ήταν ο Γιώργος Κουτσογιάννος.

Περισσότερα στο περιοδικό μας «ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΤΕΡΑ» που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να είναι ελαφρύ το χρώμα που θα τον σκεπάσει.


Η κηδεία του είναι προγραμματισμένη για αύριο 21 Ιανουαρίου και ώρα 11π.μ στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Εμπεσό Αιτωλοακαρνανίας.


  
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017 23:21
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΕΜΠΤΗ 15-12-2016 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 16:52


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στα Προπύλαια,

Πέμπτη 15-12-2016 στις 5 το απόγευμα


Το Δ.Σ του Συνδέσμου μας, σας καλεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, ώρα 17:00, στην προσυγκέντρωσή μας, που θα γίνει στην Πλατεία Κοραή, στάση μετρό Πανεπιστήμιο, στα πλαίσια του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου, που θα γίνει  στα Προπύλαια από συνταξιουχικούς συλλόγους .Θα ακολουθήσει πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου. Η παρουσία μας είναι  απαραίτητη για να πετύχει το συλλαλητήριο.


Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, ώρα 17:00 σημείο προσυγκέντρωσή μας  στάση μετρό Πανεπιστήμιο, Πλατεία Κοραή.  


Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 17:01
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 6 από 21

feed-image Feed Entries


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.