eco farming logo

Ημερολόγιο

Ιούνιος 2018
ΔΤΤΠΠΣΚ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

ΕορτολόγιοΠηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

Ρολόι (Ελλάδα)

Home Νέα - Δραστηριότητες Δ.Σ.
Νέα-Δραστηριότητες
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23-11-2017 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 18:37


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23/11/2017Το Δ.Σ του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΕΑΠΑΕ καλεί μέλη και φίλους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, που διοργανώνουν συνταξιουχικές οργανώσεις την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ., στην Πλατεία Κοτζιά (οδός Αθηνάς-Δημαρχείο Αθήνας).


  

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 18:42
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 25 Οκτώβριος 2017 14:58

ΕΟΠΥΥ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΣΦΟΡΑΣ


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε, ότι επιλύθηκε μετά από συνδικαλιστικές ενέργειες το θέμα  της επιστροφής  των παρανόμως παρακρατηθεισών  εισφορών  υπέρ κλάδου ασθένειας (ΕΟΠΥΥ). Σύμφωνα με την υπ αριθμόν 1368091/17-10-2017 εγκύκλιο του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ), καθορίστηκε και ο χρόνος επιστροφής των ποσών. Αυτό θα γίνει κατά την πληρωμή των συντάξεων μηνός Δεκεμβρίου 2017.

Έπειτα από αυτά, δεν είναι πλέον πλέον αναγκαία η κατάθεση Αιτήσεων, γι’ αυτό και αγνοήστε την Αίτηση, που σας δημοσιοποιήσαμε στην Ανακοίνωσή μας την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017, η οποία ούτως η άλλως δεν είχε χαρακτήρα υποχρεωτικό. Όσοι έχουν ασκήσει ένδικα μέσα, καλό θα ήταν να συζητήσουν με τους δικηγόρους τους.


Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την εγκύκλιο.

  
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 11:03
 
Ανακοίνωση PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 15:33


Για την παρακράτηση υπέρ κλάδου ασθενείας.


Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν στο ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) της περιοχής τους την αίτηση αυτή, έτσι ώστε να καταγραφεί η αντίθεσή τους στην άρνηση του ΕΦΚΑ να επιστρέψει τα ποσά, που έχουν παρακρατηθεί από την σύνταξη τους υπέρ κλάδου ασθενείας.

Επισημαίνουμε, ότι για να επιστρέψει τα ποσά ο ΕΦΚΑ απαιτείται πολιτική απόφαση και εντολή από το Υπουργείο Εργασίας. Προς το παρόν υπάρχει το Δελτίο Τύπου (13-9-2017) του Υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με το οποίο ο αρμόδιος Υφυπουργός δεσμεύεται ρητά για την επιστροφή των επιπλέον ποσών, που  παρακρατήθηκαν ως εισφορά υπέρ ασθενείας.

Θέλουμε να ελπίζουμε, ότι το ζήτημα αυτό θα επιλυθεί σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου.

Επί τη ευκαιρία, σας υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι για την κακή εφαρμογή των μνημονιακών νόμων, που επηρεάζει αρνητικά την παρακράτηση υπέρ ασθένειας, καθώς και την ειδική εισφορά αλληλεγγύης, ο Συνδεσμός μας έχει προσφύγει στα δικαστήρια από το 2012. Η υπόθεση σήμερα βρίσκεται  στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών (αναμένεται η απόφασή του). Περισσότερες λεπτομέρειες στο τεύχος 168 του περιοδικού μας «ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΤΕΡΑ» σελίδα 29.

Επίσης, ο Συνδεσμός μας έχει επισημάνει έγκαιρα το ζήτημα και σε προφορικές συζητήσεις με το Υπουργείο ,αλλά και με έγγραφα διαμαρτυρίας προς το ΙΚΑ και το Υπουργείο Εργασίας.

Το Δ.Σ.  
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 15:41
 
Έκθεση Εικαστικών και Βιβλίου 2017, «ΦΛΟΙΣΒΟΣ» Δήμου Π. Φαλήρου PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 05 Ιούλιος 2017 19:37


Επίτιμο μέλος του ΣΣ ΕΑΠΑΕ ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης με απόφαση του Δ.Σ


Για μία ακόμη φορά πραγματοποιήθηκε η Έκθεση Εικαστικών και Bιβλίου  του Συνδέσμου μας, στον φιλόξενο και ειδυλλιακό χώρο του «ΦΛΟΙΣΒΟΥ» του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, τον οποίο μας παραχώρησε και πάλι δωρεάν ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, τον οποίο το Δ.Σ του Συνδέσμου μας ανακήρυξε με ομόφωνη απόφασή του ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ του Συνδέσμου μας.


Τα εγκαίνια έγιναν την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 και η λειτουργία της Έκθεσης ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ 2 Ιουλίου 2017.


Ο Πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου μας Γιώργος Σταύρου, αφού καλωσόρισε στην εκδήλωση τους προσκεκλημένους, τόνισε ότι  έκθεση αυτή είναι μια κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση και αποτελεί πλέον θεσμό για τον Σύνδεσμο μας. 


Αισθανόμαστε ως Διοικητικό Συμβούλιο είπε ευτυχείς σήμερα και νιώθουμε περήφανοι για τους δημιουργούς συναδέλφους μας, καλλιτέχνες και συγγραφείς για εκείνους που επέλεξαν αυτό τον τρόπο να εκφράσουν το περίσσευμα της ψυχής τους, και γι  αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να τους συγχαρούμε  δημόσια και να τους ευχαριστήσουμε γιατί με το έργο τους αναδεικνύουν μιαν άλλη πλευρά των πολύπλευρων δραστηριοτήτων  του Συνδέσμου μας. 


Στην συνέχεια έκανε ειδική αναφορά στους συναδέλφους εκείνους χάρις στην συνδρομή των οποίων έγινε εφικτή η έκθεση και συγκεκριμένα στην Βαλίνα Κατσιούλα Γεν. Γραμματέα του Δ.Σ,  για την γραμματειακή υποστήριξη, και τους   Στέλιο Μανουσάκη Υπ. Δημ. Σχέσεων, Χάρη Κορνιλάκη ταμία, Σοφία Πολιτοπούλου Μέλος Δ.Σ ,Δημήτρη Φιαμπόλη που είχαν την επιμέλεια της ανάρτησης των εκθεμάτων. 


Στην συνέχεια ανακοίνωσε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που ανακήρυξε ομόφωνα ως επίτιμο μέλος του Συνδέσμου τον Δήμαρχο Π. Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη για τους στενούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας με τον Σύνδεσμό μας, αλλά και την πολυετή προσφορά του στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης για την οποία μάλιστα έχει βραβευτεί διεθνώς  και του παρέδωσε την τιμητική πλακέτα.


Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, αφού παρέλαβε την τιμητική πλακέτα ανέφερε μεταξύ των άλλων στην ομιλία του.


Είστε οι άνθρωποι που δημιουργήσατε την Ο.Α επί Ωνάση. Τα άψυχα πράγματα, όπως και τα αεροπλάνα τα κάνουν να έχουν ψυχή και να λειτουργούν τα στελέχη της εταιρίας και τα στελέχη είναι εκείνα που έκαναν όλον τον κόσμο να μιλάει για την Ολυμπιακή. 


Έκανε ειδική μνεία στην κακοδιοίκηση της εταιρίας ,αλλά και στην ποιότητα  των ανθρώπων της Ο.Α επί Ωνάση που ήταν καταπληκτικοί και δεν είναι τυχαίο ότι γράφουν βιβλία, ζωγραφίζουν και περνάνε το μήνυμα ότι δεν είναι όλοι το ίδιο, Επίσης αναφέρθηκε στην φωταγώγηση του σήματος της Ο.Α στο Ελληνικό που όπως είπε τον συγκίνησε, στην αγορά του κτιρίου του “ΦΛΟΙΣΒΟΥ” από την Εθνική έναντι  τιμήματος 5,5 εκ ευρώ και κατέληξε λέγοντας: εάν ξαναγεννιόμουν πάλι στο Ναυτικό θα ήθελα να είμαι και πιστεύω ότι ίδιο θα συνέβαινε και με σας. Θα θέλατε να είστε μέλη της τότε Ο.Α


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράδοση αναμνηστικών δώρων στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και συγγραφείς  με την επιμέλεια του Υπ. Δημ. Σχέσεων Σ. Μανουσάκη.


Τέλος, το Δ.Σ του Συνδέσμου μας και «ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΤΕΡΑ» εύχονται σε όλους όσους συμμετείχαν στην έκθεση ακόμη περισσότερη δημιουργικότητα στην πορεία. Ακολουθεί η αναφορά όλων των συμμετασχόντων καλλιτεχνών και συγγραφέων  με αλφαβητική σειρά:

ΑΓΑΠΗΝΟΠΟΥΛΟΥ  ΣΑΠΦΩ, ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΑΜΑΛΙΑ , ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ , ΓΟΥΛΙΤΣΑ   ΣΟΦΙΑ-ΕΛΕΝΗ, ΔΑΦΝΟΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ , ΔΡΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΕΦΡΟΣΥΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ  ΠΑΥΛΟΣ , ΚΑΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ  ΜΑΡΙΑ , ΚΑΚΡΙΔΩΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ , ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ , ΚΑΡΑΣΑΡΙΚΗ  ΜΑΡΩ, ΚΑΡΕΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ , ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΠΑΣΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ    , ΚΟΝΙΔΟΥ  ΣΟΦΙΑ , ΚΩΝΣΤΑ ΕΛΕΝΗ   , ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ, ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ , ΛΙΒΑΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ , ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ  ΜΑΡΗ, ΜΑΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ , ΜΑΤΑΚΟΥΔΗΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΜΕΡΤΙΚΑ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ , ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ ΠΑΝΟΣ , ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ ΠΑΝΟΣ , ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ  ΣΠΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΚΟΥ  ΒΑΣΩ , ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΠΕΤΡΕΛΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΡΟΡΗ  ΑΘΗΝΑ, ΡΟΡΗ  ΜΑΡΙΑ , ΣΚΟΥΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ , ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ -ΔΕΔΕ ΛΕΝΑ , ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ  ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ  ΣΤΑΥΡΙΑΝΗ, ΣΤΡΟΥΒΑΛΗ   ΙΣΑΜΠΕΛΑ, ΤΣΟΝΤΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ , ΦΑΡΑΖΗ ΕΛΣΑ, ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΤΗ ΡΑΝΙΑ, ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΤΗΣ ΦΑΝΗΣ , ΧΕΙΜΑΡΙΟΥ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ.


ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ  ΣΣ ΕΑΠΑΕ:

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΥΛΑ, ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΥ  ΑΓΝΗ, ΜΠΟΥΣΕΚΑ  ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΣΚΥΠΤΟΥ ΒΑΣΩ, ΤΡΙΜΗ  ΜΑΡΙΑ, ΧΑΡΜΠΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΤελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 05 Ιούλιος 2017 22:09
Περισσότερα...
 
Ανακοίνωση PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 08:05

Σχετικά με την κράτηση ασθένειας

6% ( υπέρ ΕΟΠΥΥ)

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 06 Ιούλιος 2017 11:49
Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 6 από 25

feed-image Feed Entries


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.