eco farming logo

Ημερολόγιο

Σεπτέμβριος 2020
ΔΤΤΠΠΣΚ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Εορτολόγιο

Ρολόι (Ελλάδα)

Home Νέα - Ειδήσεις - Δραστηριότητες Δ.Σ.
Νέα-Δραστηριότητες
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2020 12:59


Αθήνα  28 Φεβρουαρίου 2020

Αρ. Πρωτ.  6077/20ΘΕΜΑ: Επανάληψη Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης ΣΣ ΕΑΠΑΕ.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας υπενθυμίζει στα μέλη του, την επαναληπτική Τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 1 του Καταστατικού του στο Ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC.


Επειδή  δεν επιτεύχθηκε στην Πρώτη Γενική Συνέλευση που έγινε στα γραφεία του Συνδέσμου μας την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 η, από το άρθρο 16 παρ. 12, απαρτία (παρουσία του 1/3 των ενεργών μελών), η Γενική Συνέλευση επαναλάμβεται την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:00  στο Ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC, Στύλοι του Ολυμπίου Διός, οδός Αθανασίου Διάκου 28 και Συγγρού, στάση Μετρό Ακρόπολη με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης, που είναι τα παρακάτω:


1. Λογοδοσία Δ.Σ. (Διοικητικός Απολογισμός, Οικονομικός Ισολογισμός και Προϋπολογισμός)

2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Συζήτηση και κριτική επί των παραπάνω θεμάτων.

4. Ψηφοφορία για έγκριση της λογοδοσίας του Δ.Σ. και της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Και

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αρχαιρεσιών  για ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων σε ανώτερες Οργανώσεις και Ενώσεις.


Η Συνέλευση αυτή, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 12, εδάφιο β’, βρίσκεται σε απαρτία όσα μέλη της και αν είναι παρόντα. 


Η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών θα οριστεί με απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής, που θα εκλεγεί από τη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 17 παράγραφος 3 του Καταστατικού και θα ανακοινωθεί και στο επόμενο τεύχος του περιοδικού μας (Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2020).


Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία του Συνδέσμου μας, οδός Κακλαμάνου αριθμ. 18 και από ώρας 10:00 μέχρι 19:00.


Η παρουσία όλων των μελών τόσο στη Γενική Συνέλευση όσο και στην εκλογική διαδικασία είναι απολύτως αναγκαία, δεδομένων των γνωστών, σε όλους μας, υπαρξιακών, πλέον, προβλημάτων, που έχουν δημιουργηθεί εξ αιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής των τελευταίων Κυβερνήσεων και των δανειστών συμμάχων τους.


Η μαζικότητα, η αγωνιστικότητα και η συνοχή είναι αναγκαία στοιχεία, που θα μας καθοδηγήσουν στη δύσκολη αυτή πορεία που διανύουμε.

                                  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας
  
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2020 13:06
 
ΕΚΘΕΣΗ: Στάθη Βατανίδη PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 27 Φεβρουάριος 2020 09:56


ΕΓΚΑΙΝΙΑ: Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 - 28 Μαρτίου 2020

Αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος

Λεμπέση 12, Αθήνα | metro Ακρόπολη | Τηλέφωνο 211 182 38 18

www.technohoros.org | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.Ο συνάδελφος, Στάθης Βατανίδης, τον Μάρτιο του 2020 παρουσιάζει την καινούργια του δουλειά στην αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος. Η έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Επ’Αυτοφώρω», εγκαινιάζεται την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 20:00 και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 28 Μαρτίου.


Ο Στάθης Βατανίδης, έχοντας πάντα ως κεντρικό άξονα της δουλειάς του τον ίδιο τον άνθρωπο, παρουσιάζει εικόνες καθημερινές, πιάνοντας «επ’αυτοφώρω» τους πρωταγωνιστές τους.


Με αφορμή την επέτειο της 30χρονης (1990-2020) παρουσίας του στα εικαστικά δρώμενα της χώρας, ο Στάθης Βατανίδης εκθέτει εκτός των άλλων έργων και 30 επετειακά έργα διαστάσεων 30x30 cm, τεχνικής λάδι σε καμβά, προστατευμένα από πλέξιγκλας. Ο Μάνος Στεφανίδης, καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο οποίος προλογίζει και τον κατάλογο της έκθεσης αναφέρει: «ο Στάθης Βατανίδης με την παρούσα ενότητα ζωγραφικών έργων έχει φτάσει, νομίζω, σ’ ένα αξιοζήλευτο στάδιο ωριμότητας. Ο ίδιος ξεκινά πάντα από μίαν απλή ιστορία, από ένα - εξωτερικά- ασήμαντο στιγμιότυπο της καθημερινότητας και έπειτα διανθίζει αυτόν τον βασικό πυρήνα με άλλες εμβόλιμες ιστορίες, μεγαλώνοντας καλειδοσκοπικά τον ορίζοντα των γεγονότων και δημιουργώντας σύνθετες, επάλληλες αφηγήσεις. Η φόρμα είναι σταθερά «παιδική» δηλαδή πριμιτίφ, όπως εκείνες του αείμνηστου Φαίδωνα Πατρικαλάκι ή του Αλέκου Φασιανού. Και σας διαβεβαιώ πως απαιτείται τεράστια ωριμότητα για να ζωγραφίζει κανείς σαν παιδί».


Ο τεχνοκριτικός και επικοινωνιολόγος, Χάρης Καμπουρίδης, σημειώνει: «Οι πίνακές του είναι σα σύντομες αφηγήσεις μικρών στιγμών της καθημερινότητας όπως αυτές παγώνουν στην κίνησή τους, γίνονται ιερή εικονονογραφία μιας προσωπικής νοσταλγίας και έτσι μεταμορφώνονται σε εικόνες αιωνιότητας».


Ωράριο:

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 11:00 – 14:30 & 17:30 – 20:30

Τετάρτη, Σάββατο: 11:00 – 16:00

Κυριακή, Δευτέρα: Ανοικτά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού


Το Δ.Σ του συνδέσμου μας καλεί μέλη και φίλους να τιμήσουν την Έκθεση του καλού συναδέλφου Στάθη Βατανίδη, ο οποίος έχει διαγράψει μία σημαντική πορεία στα εικαστικά δρώμενα της χώρας μας τα τελευταία 30 χρόνια, η οποία όπως και άλλων συναδέλφων μας στον καλλιτεχνικό και συγγραφικό χώρο δίνουν μία άλλη θετική διάσταση στην εξωτερική εικόνα του Συνδέσμου μας.  

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 27 Φεβρουάριος 2020 10:07
 
ΘΕΑΤΡΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2020 11:08


Άλλη μία πετυχημένη θεατρική παράσταση στα γραφεία του ΣΣ ΕΑΠΑΕΠραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση «ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ» των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβειου Βασιλειάδη την Παρασκευή 21/02/2020 στα Γραφεία του Συνδέσμου μας από την Θεατρική Ομάδα του ΚΑΠΗ του δήμου Παπάγου-Χολαργού.


Διδασκαλία-Σκηνοθεσία Ευθυμία Μπαρτσώκα.


Είναι η δεύτερη φορά που φιλοξενήσαμε στα Γραφεία μας την Θεατρική Ομάδα του ΚΑΠΗ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης και ιδιαίτερα στην σκηνοθέτη κυρία Ευθυμία Μπαρτσώκα.


Το Δ.Σ του Συνδέσμου μας ευχαριστεί τα μέλη και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την Θεατρική Ομάδα και δίνουν ώθηση στο Δ.Σ για διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων στο άμεσο μέλλον.


Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και επιβεβαίωσε την μεγάλη αγάπη των μελών του Συνδέσμου μας για το θέατρο. 


Κάντε κλικ στο κουμπί "Περισσότερα" για περισσότερο φωτογραφικό υλικό.


  Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 06 Ιούνιος 2020 16:19
Περισσότερα...
 
Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ AMICALE D’AIR FRANCE 2020 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020 10:00
To Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020,  συγκεντρωθήκαμε περισσότερα από 60 άτομα, μέλη και φίλοι  της AMICALE D’AIR FRANCE, στην Αίθουσα του Συνδέσμου των Αιγυπτιωτών Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας, για να γιορτάσουμε το Νέο Έτος.


Ο Πρόεδρος της Amicale d’Air France Ελλάδος κος Γιώργος Γρηγόριου, απουσίαζε  λόγω ασθενείας.  Γι΄αυτό τον λόγο απηύθυναν χαιρετισμό και ευχές για το Νέο Έτος ο κος Άρης Βακιρτζής, Γενικός Γραμματέας της Amicale καθώς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Σ.Σ.ΕΑΠΑΕ  κος. Γιώργος Σταύρου που μας τιμά κάθε χρόνο με την παρουσία του.


Παρευρέθηκαν  επίσης πολλά μέλη  του Διοικητικού Συμβούλιου του Σ.Σ.ΕΑΠΑΕ που είναι κοντά μας σε κάθε εκδήλωση κοπής της Πίτας μας καθώς και η Πρόεδρος του σωματείου της T.W.A κα Σούλα Ντάντου μαζί με μέλη του Δ.Σ.


Οι δυο κερδισμένοι της  κλήρωσης για την Πίτα μας πήραν από ένα γούρι και από έναν πίνακα ζωγραφικής προσφορά και δημιουργία του μέλους της Amicale Κου. Μάνου Τσατσάκη.


 Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με δώρα :  

- Δυο αεροπορικά εισιτήρια προσφορά της AIR FRANCE,

- Μια τηλεόραση 32 ιντσών SMART TV THOMSON,

- Δυο διαμονές για δυο διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο  Pino di    Loto στη Σύρο πρόσφορα της οικογένειας RIGOUZZO,

- Δυο πινάκες ζωγραφικής  προσφορά του κου Μ. ΤΣΑΤΣΑΚΗ,

- Ένα tablet HUAWEI,

- Δυο συνεντεύξεις με τον διάσημο Γάλλο οραματιστή Sevan.


Στους μικρούς μας φίλους που ήταν παρόντες προσφερθήκαν δωράκια, ενώ μοιράστηκε σε όλους μια ατζέντα του Συνδέσμου.


Εκτός την χαρά που ξαναβρεθήκαμε οι παλιοί φίλοι και συνάδελφοι,  απολαύσαμε ένα εξαιρετικό φαγητό σε πλούσιο μπουφέ με σπεσιαλιτέ από την Αίγυπτο, καλό κρασί και την πολύ καλή εξυπηρέτηση τοu προσωπικού.


Και του χρόνου με υγεία και αγάπη αγαπητοί μας φίλοι !!!


To Δ.Σ. της Αmicale d’Air France Αθήνας  


Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020 10:04
 
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2020 08:14
Παρασκευή 21/02/2020 και ώρα 18: 00

στα Γραφεία του Συνδέσμου Κακλαμάνου 18,Ν.Κόσμος

«ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ»

των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβειου Βασιλειάδη


Η παράσταση θα δοθεί από την Θεατρική Ομάδα του ΚΑΠΗ του δήμου Παπάγου-Χολαργού.


Διδασκαλία-Σκηνοθεσία ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΠΑΡΤΣΩΚΑ.


Είναι η δεύτερη φορά που φιλοξενούμε στα Γραφεία μας την Θεατρική Ομάδα του ΚΑΠΗ του δήμου Παπάγου-Χολαργού και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.


Το Δ.Σ του Συνδέσμου μας καλεί μέλη και φίλους με την παρουσία τους να τιμήσουν την Θεατρική Ομάδα, αλλά και να δώσουν την ώθηση στο Δ.Σ για διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων στο άμεσο μέλλον.


Σας περιμένουμε, λοιπόν, την Παρασκευή 21/02/2020 και ώρα 18: 00 στα Γραφεία του Συνδέσμου Κακλαμάνου 18,Ν.Κόσμος,στάση μετρό Ν.Κόσμος και τραμ Στάση Κασομούλη.  
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2020 08:22
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 6 από 38

Πρωτοσέλιδα


Καιρός


feed-image Feed Entries


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.