eco farming logo

Ημερολόγιο

Δεκέμβριος 2019
ΔΤΤΠΠΣΚ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

ΕορτολόγιοΠηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

Ρολόι (Ελλάδα)

Home
Νέα-Δραστηριότητες
Δραστηριότητες Δ.Σ. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2015 17:44


Συνάδελφοι,

σας γνωστοποιούμε το Δελτίο Τύπου, που εξέδωσε σήμερα το Δ.Σ έπειτα από την συνάντηση των Σωματείων Κοινής Ωφέλειας, που έγινε στα γραφεία του Συνδέσμου μας, καθώς επίσης και την ενημερωτική επιστολή προς τα υπόλοιπα σωματεία, που δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθούν.

Σας κοινοποιούμε και την επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας με αίτημα άμεση συνάντηση μαζί του.


Κάντε κλίκ εδώ για να διαβάσετε την επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας

Κάντε κλίκ εδώ για να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου

Κάντε κλίκ εδώ  για να διαβάσετε την επιστολή προς τα Σωματεία 


  


Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2015 17:52
 
Δραστηριότητες Δ.Σ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015 11:27


Συνάδελφοι ,

Το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε σε αποστολή εξωδίκου προς το ΙΚΑ και στο ΕΤΕΑ, λόγω της μη συμμόρφωσής τους προς τις αποφάσεις 2287 και 2288/2015 του ΣτΕ, οι οποίες κρίνουν αντισυνταγματικούς τους μνημονιακούς νόμους 4051,4093 και 4052 του 2012 και δικαιώνουν έτσι όλους τους συνταξιούχους.

Επίσης το Δ.Σ έχει συγκαλέσει σύσκεψη όλων των σωματείων της κοινής Ωφέλειας στα γραφεία του Συνδέσμου μας για την Τρίτη 6/10/2015 για συντονισμό και χάραξη κοινής πορείας για τα προβλήματα τα οποία μας απασχολούν.

Είναι ευνόητο ότι θα ενημερωθείτε  και πάλι μόλις υπάρξουν νεώτερες εξελίξεις στα ζητήματά μας.


Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το εξώδικο.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την επιστολή.


  
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015 11:35
 
Δελτίο Τύπου PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015 12:28
Μαύρη «επέτειος» -6 Χρόνια από την ιδιωτικοποίηση της Ο.Α


Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται 6 χρόνια από την τελευταία πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Τα σχέδια απαξίωσης  των τελευταίων κυβερνήσεων πέτυχαν τελικά τον αθέμιτο και αντεθνικό στόχο τους για χάρη ιδιωτικών συμφερόντων.

Η Ολυμπιακή Αεροπορία η οποία μεγαλούργησε επί  δεκαετίες ως εταιρία των 5 ηπείρων και αποτέλεσε τον καλλίτερο πρεσβευτή της χώρας μας σε όλον τον πλανήτη, ιδιωτικοποιήθηκε έναντι πινακίου φακής από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και με την συναίνεση, βεβαίως,  του ΠΑΣΟΚ.

Έτσι σήμερα η πατρίδα μας στερείται ενός εθνικού αερομεταφορέα, ο οποίος πέρα από τον σημαντικό γεωστρατηγικό ρόλο τον οποίο θα επιτελούσε με άμεσο θετικό αντίκτυπο στα μεγάλα εθνικά θέματα, απέκοψε και τον απόδημο ελληνισμό από την μητέρα πατρίδα. Αποτέλεσμα αυτών είναι ,σήμερα, η πατρίδα μας να μην συνδέεται με τις μητροπόλεις των αποδήμων( Αμερική , Καναδά, Αυστραλία) και η απογοήτευση και η θλίψη να έχει καταλάβει τον απόδημο ελληνισμό.

Απαίτηση του συνδέσμου μας είναι η αναβίωση του εθνικού μας αερομεταφορέα από την νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στους κόλπους της οποίας αποδεδειγμένα υπάρχουν φωνές που πιστεύουν και στηρίζουν το όραμα αυτό. Στο χέρι της κυβέρνησης είναι να υλοποιηθεί  κάτι που φαντάζει μεν  αδύνατο και ανέφικτο, αλλά μπορεί να πραγματοποιηθεί προς χάριν του εθνικού συμφέροντος.


Το Δ.Σ ΣΣ ΕΑΠΑΕ

  

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015 12:36
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 22 Ιούλιος 2015 13:02


Το Διοικητικό Συμβούλιο παρακολουθεί συνεχώς τις πολιτικές εξελίξεις και τις νομοθετικές διεργασίες, που λαμβάνουν δραματικές διαστάσεις για το μέλλον των πολιτών αυτής της χώρας. Ήδη θέματα που αφορούσαν συνταξιοδοτικά ζητήματα, τα οποία επρόκειτο να νομοθετηθούν σήμερα Τετάρτη 22 Ιουλίου, σε συνέχεια του νομοσχεδίου που ψηφίστηκε την Τετάρτη 15 Ιουλίου και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης  αμέσως  την επόμενη ημέρα και έλαβε την μορφή Ν.4334/2015,μεταφέρθηκαν για το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου κατά πάσα πιθανότητα.

Όμως εκείνο που προέχει είναι η έκδοση των αποφάσεων του Υπουργού Εργασίας, που θα ρυθμίζουν θέματα εφαρμογής του Νόμου καθώς επίσης και οι ερμηνευτικές εγκύκλιοι του ΙΚΑ, που θα αναλύουν όλες τις πτυχές των άρθρων του. Τότε μόνο θα είμαστε ασφαλείς, όσον αφορά την ακριβή εικόνα των συνεπειών των νόμων. Αυτήν την στιγμή ,διαβάζοντας κανείς τον  Ν.4334/2015,θα διαπιστώσει πολλές ασάφειες, που χρήζουν άμεσα  ερμηνείας.

Είναι  ευνόητο ,λοιπόν ,ότι μέσω της ιστοσελίδας μας και του περιοδικού μας θα σας ενημερώσουμε υπεύθυνα όπως πάντα κάνουμε ,την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Σαν πρώτο σχόλιο: για μία ακόμη φορά καλούνται οι συνήθεις ύποπτοι μισθωτοί και συνταξιούχοι να σηκώσουν όλο το βάρος της επίλυσης του μη βιώσιμου μεγάλου δημόσιου χρέους της χώρας μας, μέσω ενός εξοντωτικού μνημονίου, που ούτε η ίδια η κυβέρνηση πιστεύει στην υλοποίησή του. Ενός μνημονίου,  που σε αντίθεση με όσα διακήρυτταν οι σημερινοί κυβερνώντες πριν και μετά τις εκλογές χειροτερεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση και δημιουργεί οικονομική ασφυξία στην κοινωνία.

Η υλοποίηση του 3ου μνημονίου, με την επιβολή της ρήτρας του μηδενικού ελλείμματος πέραν των επικουρικών και στις κύριες συντάξεις, αλλά και την έλλειψη κρατικής επιχορήγησης και ενίσχυσης των ασφαλιστικών μας ταμείων, θέτει εν αμφιβόλω την ύπαρξη σταθερών συντάξεων ικανών να διασφαλίσουν την αξιοπρεπή διαβίωσή μας.

Είναι χρέος της σημερινής κυβέρνησης να βρει τα αναγκαία ισοδύναμα, όπως για παράδειγμα, την άντληση εσόδων από την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και της μαύρης εργασίας και ,βεβαίως, την πάταξη της φοροδιαφυγής, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, όχι μόνο για τους σημερινούς συνταξιούχους ,αλλά και τους αυριανούς, για ορισμένους από τους οποίους η σύνταξη ίσως αποτελέσει ένα απατηλό όνειρο.

Τέλος, περιμένουμε τις θέσεις και αντιδράσεις των υπερκείμενων οργάνων του εργατικού και συνταξιουχικού κινήματος.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.sae.org.gr και κάντε κλίκ στο Νομοθεσία για να διαβάσετε τον νόμο 4334/2015, που ψηφίστηκε από την Βουλή την Τετάρτη 15/07/15.

ΤΟ Δ.Σ

  


Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 22 Ιούλιος 2015 13:16
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΣΣΕΑΠΑΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 02 Ιούνιος 2015 12:37Αντάμωμα 

όλων των πρώην εργαζομένων 

του Ομίλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας


Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Ε.Α.Π.Α.Ε και το ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α,

σας προσκαλούν στο αντάμωμα που διοργανώνουν  οι δύο Σύλλογοι, 


την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 20.30,


στο χώρο της πίστας του Πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου στο Ελληνικό,

 με φόντο τα Β727 και Β747.


Σας περιμένουμε για να περάσουμε όλοι μαζί μια όμορφη 

μουσική καλοκαιρινή βραδιά.


Τη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης

θα έχει ο Γιάννης Λεμπέσης με την ορχήστρα του.


Θα υπάρχει  πλούσιος μπουφές για τους προσκεκλημένους.


Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ. 


Οι προσκλήσεις θα διατεθούν από τους δύο Συλλόγους. 


Τηλ επικοινωνίας ΣΣ ΕΑΠΑΕ  210 9218885 & 210 9218638 


 Απαραίτητη η έγκαιρη αγορά των προσκλήσεων για τον υπολογισμό του Catering 


Σας Περιμένουμε


Η είσοδος θα είναι από το παλιό τελωνείο του Ανατολικού Αεροδρομίου  
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 03 Ιούνιος 2015 13:49
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο21222324252627282930ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 23 από 31

feed-image Feed Entries


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.