eco farming logo

Ημερολόγιο

Σεπτέμβριος 2019
ΔΤΤΠΠΣΚ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

ΕορτολόγιοΠηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

Ρολόι (Ελλάδα)

Home
Νέα-Δραστηριότητες
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Κυριακή, 23 Μάρτιος 2014 13:06


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚΛΟΓΕΣ  ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ - ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ


Αγαπητοί Συνάδελφοι, 

Σας εφιστούμε την προσοχή σας. Η ψηφοφορία για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύνδεσμο μας(ΣΣ ΕΑΠΑΕ), θα γίνει στις 8 και 9 Απριλίου 2014, ημέρες Τρίτη και Τετάρτη αντίστοιχα, στα γραφεία του Συνδέσμου μας, Κακλαμάνου 18, Ν. Κόσμος, στάση τραμ Κασομούλη και μετρό Ν. Κόσμος, από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 7 το βράδυ. 

Από τις 14:30 μέχρι και 15:30 θα υπάρξει διακοπή ψηφοφορίας. 

Να έχετε απαραίτητα μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό που να πιστοποιεί την ταυτότητα σας.


Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Για να δείτε το ψηφοδέλτιο του Δ.Σ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής κάντε κλικ εδώ

Για να δείτε το ψηφοδέλτιο του ΕΚΑ κάντε κλικ εδώ


Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 24 Μάρτιος 2014 14:21
 
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ Δ.Σ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 06 Μάρτιος 2014 18:14

Αθήνα 05/03/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Η Εφορευτική Επιτροπή που ανεδείχθη στη Γενική Συνέλευση της 05 Μαρτίου 2014, στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου ROYAL OLYMPIC, απεφάσισε ομόφωνα και σύμφωνα με τις καταστατικές ημερομηνίες, οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στo Ε.Κ.Α. να υποβάλλονται από  06 Μαρτίου 2014, ημέρα Πέμπτη έως και την 13 Μαρτίου 2014, ημέρα Πέμπτη και από ώρα 09:30 έως 20:00 καθώς και την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 από ώρα 09:30 έως 13:00 (εκτός Σαββάτου & Κυριακής).


Οι παραπάνω αιτήσεις θα παραδίδονται στη γραμματεία του Συνδέσμου.


Για την Εφορευτική Επιτροπή


                 Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας


                 Μωραϊτης Ευαγγελος                                     Παπαδημητρόπουλος Παύλος


Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 06 Μάρτιος 2014 18:19
 
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΣ ΕΑΠΑΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2014 11:14

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 MΑΡΤΙΟΥ  2014, ΩΡΑ 10:00 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  ROYAL OLYMPIC

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε την Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Μαΐου 2014 και ώρα 10:00, στο Ξενοδοχείο Royal Olympic, οδός Αθανασίου Διάκου 28-34 και Συγγρού, Αθήνα, στάση μετρό Ακρόπολη και τράμ Λ. Βουλιαγμένης, με τα παρακάτω θέματα:

1) Λογοδοσία Δ.Σ(Διοικητικός απολογισμός, Οικονομικός ισολογισμός και προϋπολογισμός)

2) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3) Συζήτηση και κριτική επί των παραπάνω θεμάτων

4) Ψηφοφορία για έγκριση της λογοδοσίας του Δ.Σ και της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής

5) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αρχαιρεσιών για ανάδειξη νέου Δ.Σ, Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων λοιπών οργανώσεων( Ε.Κ.Α).

Η Συνέλευση αυτή βρίσκεται σε απαρτία με όσα και αν παρευρίσκονται μέλη. 

Οι εκλογές θα προκηρυχτούν σε ημερομηνία που θα αποφασίσει η Εφορευτική Επιτροπή που θα εκλεγεί από την Γενική Συνέλευση και θα ανακοινωθεί στο επόμενο τεύχος του περιοδικού μας (Μαρτίου-Απριλίου 2014).

Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία του Συνδέσμου μας, Κακλαμάνου 18, Ν. Κόσμος από τις 10:00 μέχρι 19:00.

Η παρουσία όλων μας, τόσο στην γενική μας Συνέλευση, όσο και στην εκλογική διαδικασία, είναι απαραίτητη σε μια περίοδο μάλιστα που τα προβλήματα, που έχουν προκύψει για όλους μας εξαιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και των τροικανών συμμάχων της είναι πλέον υπαρξιακά. Η μαζικότητα μας, η αγωνιστικότητα και η συνοχή είναι στοιχεία που θα μας καθοδηγήσουν  στην δύσκολη αυτή πορεία που διανύουμε.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος                                                        Η Γεν. Γραμματέας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ                                            ΒΑΛΙΝΑ ΚΑΤΣΙΟΥΛΑ


Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2014 11:17
 
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 03 Ιανουάριος 2014 02:37


Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ( ΣΣ ΕΑΠΑΕ) ΕΓΙΝΕ ΕΚΔΟΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ!

Στην φωτογραφία το Δ.Σ του συνδέσμου μας σε μία αναμνηστική φωτογραφία  με τον Πρόεδρο του Συλλόγου «ΠΙΣΤΗ» Χ. Βλάχο, την συγγραφέα Σ. Στεφάνου και την σκιτσογράφο Ε. Δέδε- Σπυροπούλου. Πιο συγκεκριμένα από αριστερά κάτω οι :Χ. Σαββάκης, Κ. Ντόκος, Γ. Σταύρου, Ε. Δέδε- Σπυροπούλου, Σ. Στεφάνου και από πάνω αριστερά οι: Χ. Κορνιλάκης, Β. Κατσιούλα, Α. Σπυρόπουλος, Γ. Βενέτης, Γ. Αναγνωσταράς, Χ. Βλάχος


Το Δ.Σ του Συνδέσμου Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΣΣ ΕΑΠΑΕ), προχώρησε σε μία κίνηση ανθρωπιάς  με επίκεντρο τα μικρά παιδιά τα οποία αντιμετωπίζουν υπαρξιακά προβλήματα υγείας και όχι μόνο, ενόψει μάλιστα των εορτών των Χριστουγέννων 2013.


Για να συμβεί αυτό,  ο Σύνδεσμος μας απέκτησε μία ακόμη ιδιότητα μέσα στις πολλές που ήδη κατέχει στο «βιογραφικό» του. Αυτήν  του ..εκδότη(!), δείχνοντας  για μία ακόμη φορά μία ξεχωριστή διάσταση στις πολύπλευρες δραστηριότητες  του  με την έκδοση του πρώτου του παιδικού βιβλίου (παραμυθιού). Το παιδικό αυτό βιβλίο σε κείμενα της συναδέλφου μας και μέλους του Συνδέσμου μας Σταυριανής Στεφάνου  και  σκίτσα της Ελένης Δέδε-Σπυροπούλου αναδεικνύει  το ανθρώπινο πρόσωπο του και την ιδιαίτερη ευαισθησία του για τα μικρά παιδιά.


Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η δαπάνη έκδοσης του βιβλίου αυτού καλύφθηκε  από τον Σύνδεσμο μας και τα 1500  αρχικά αντίτυπα αυτού του τόσο σημαντικού για μας έργου διατέθηκαν σε συλλόγους φροντίδας παιδιών και συγκεκριμένα για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες η «ΠΙΣΤΗ», στον οποίο σύλλογο Πρόεδρος είναι ο συνάδελφος μας και μέλος του Συνδέσμου μας Χρήστος Βλάχος.


Το Δ.Σ είναι υποχρεωμένο να απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς την  συγγραφέα των κειμένων Σταυριανή Στεφάνου και την  σκιτσογράφο Ελένη Δέδε, για την προσφορά τους στην προσπάθεια μας αυτή  καθώς επίσης και προς την  εκδοτική εταιρία «ΚΑΜΠΥΛΗ» και ιδιαίτερα την  Μάρθα Δελτούζου,  για την φροντίδα με την οποία επιμελήθηκαν την έκδοση του βιβλίου.


Το Δ.Σ θέλει να ελπίζει, ότι θα  δοθούν  ευκαιρίες  για να επαναληφθούν ανάλογες πρωτοβουλίες  στο μέλλον.


Την Τετάρτη  11 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του Συνδέσμου μας, παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ του Συνδέσμου μας ,της συγγραφέας Σταυριανής Στεφάνου και της σκιτσογράφου Ελένης Δέδε-Σπυροπούλου, έγινε η επίσημη εκδήλωση-παράδοση των βιβλίων στον Πρόεδρο του Συλλόγου η «Πίστη» Χρήστο Βλάχο.


Ο πρόεδρος του Δ.Σ Γιώργος Σταύρου καλωσόρισε εκ μέρους του Δ.Σ, την συγγραφέα και σκιτσογράφο, βασικών συντελεστών του έργου, και τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Πίστη» στον οποίο τόνισε τον σκοπό έκδοσης αυτού του παραμυθιού και τον συμβολικό χαρακτήρα επιλογής του συγκεκριμένου συλλόγου, θέλοντας να τιμήσει στο πρόσωπο του όλους τους συναδέλφους μας και μέλη του Συνδέσμου μας οι οποίοι έχουν αφιερώσει την ζωή τους στις  υπηρεσίες φροντίδας μικρών παιδιών.


Ο Πρόεδρος του συλλόγου «Πίστη» Χρήστος Βλάχος και συνάδελφος μας από την πλευρά του προέβη σε μία σύντομη ενημέρωση για το σημαντικό κοινωνικό έργο που παρέχει ο σύλλογος του και συνεχάρη το Δ.Σ του Συνδέσμου μας για την πρωτοβουλία του αυτή.


Μίλησαν στην συνέχεια η συγγραφέα Σταυριανή Στεφάνου ,η σκιτσογράφος Ελένη Δέδε-Σπυροπούλου και όλα τα μέλη του Δ.Σ.


Ευχή όλων  ο Σύνδεσμος μας να είναι πάντα στο πλευρό του συγκεκριμένου συλλόγου και η φιλανθρωπική του αυτή δραστηριότητα να έχει συνέχεια.


Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το παραμύθι.


Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 03 Ιανουάριος 2014 02:54
 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 16 Νοέμβριος 2013 19:56
Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών 25 Νοεμβρίου 2013, ώρα 17.00 ,Δημ. Θέατρο Καλλιθέας, οδός Κρέμου 123 & Φιλαρέτου


Το Δ.Σ του Συνδέσμου Συνταξιούχων Ε.Α.Π.Α.Ε  ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους ότι:

Ο Τομέας Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, οδός Κρέμου 123 & Φιλαρέτου.


Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο κ. Ιωάννης Σγουρός, Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Αττικής.


Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η συνάδελφος μας, μέλος του ΣΣ. ΕΑΠΑΕ, κα. Αικατερίνη Αναγνώστου, η οποία είναι Υπεύθυνη Τομέα Ισότητας της ΕΝΠΕ και Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν οι παρακάτω εισηγήσεις:


«Έμφυλη βία: Ένα έγκλημα με παγκόσμιες διαστάσεις» από τη δρα Μαρία Στρατηγάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου


«Κακοποίηση στη συντροφική σχέση: Για να μην φεύγει…» από τη δρα Κική Πετρουλάκη, Πρόεδρο της ΜΚΟ «Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας»


«Το νομικό μας πλαίσιο για την προστασία των γυναικών θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας» από τη δρα Φωτεινή Μηλιώνη, Ειδική Επιστήμονα της Νομικής Σχολής Αθηνών.


Το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι ζωηρό για την εκδήλωση, λόγω της ιδιαιτερότητας και σπουδαιότητας του θέματος. Σας προτρέπουμε με την παρουσία σας να βοηθήσετε και εσείς στην επιτυχία αυτής της τόσο σημαντικής εκδήλωσης.


Κάντε κλίκ εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.


Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 16 Νοέμβριος 2013 20:10
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο21222324252627282930ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 26 από 30

feed-image Feed Entries


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.