eco farming logo

Ημερολόγιο

Σεπτέμβριος 2019
ΔΤΤΠΠΣΚ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

ΕορτολόγιοΠηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

Ρολόι (Ελλάδα)

Home
Νέα-Δραστηριότητες
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2012 18:35


ANOIKTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΛΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ Ο.Α ΚΑΙ ΣΤΙΣ Ξ.Α.Ε

Η ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΕΙΝΑΙ  ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ

Τον τελευταίο καιρό γίνεται μία προσπάθεια παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού από ορισμένους συναδέλφους, οι οποίοι μέσω ενός νεοϊδρυθέντος συλλόγου, εμφανίζονται ως παντογνώστες και απόλυτοι κριτές των πάντων, μεταξύ αυτών και του Συνδέσμου  μας.


Κάντε κλίκ εδώ για να διαβάσετε  όλόκληρη την Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΣΣ ΕΑΠΑΕ).
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2012 23:49
 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Κυριακή, 14 Οκτώβριος 2012 22:48


Tο Δ.Σ του Συνδέσμου μας (ΣΣ ΕΑΠΑΕ) εφιστά την προσοχή, όσον αφορά τα σημεία συγκέντρωσης του Συνδέσμου , στις απεργίες ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.


Όταν ακούμε στο ραδιόφωνο η στην τηλεόραση ότι οι ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ εξαγγέλλουν πανεργατικές απεργίες, η το διαβάζουμε στις εφημερίδες η  συμμετοχή μας είναι πάντα δεδομένη. Προσέχουμε, λοιπόν, να ακούσουμε η να διαβάσουμε που είναι το σημείο προσυγκέντρωσης τους.


Εάν, λοιπόν, το σημείο προσυγκέντωσης των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ είναι το πεδίο του Άρεως, τότε το σημείο της δικής μας προσυγκέντρωσης είναι το Μουσείο, δίπλα από το Πολυτεχνείο στην οδό Πατησίων.


Εάν  το σημείο προσυγκέντωσης των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ είναι στην Πλατεία Κλαυθμώνος, τότε η δική μας προσυγκέντρωση είναι μπροστά στην είσοδο του μετρό στην πλατεία Κοραή.


Εάν τέλος , το σημείο προσυγκέντωσης των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ είναι στο Σύνταγμα(κυρίως όταν πρόκειται για συλλαλητήρια), τότε το σημείο της δικής μας προσυγκέντρωσης είναι μεν στο Σύνταγμα, αλλά συγκεκριμένα στην οδό Αμαλίας 2- απέναντι από την στάση του τραμ.


Είναι ευνόητο, ότι σε κάθε κινητοποίηση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας ενημερώνει την ιστοσελίδα μας www.sae.org.gr με πρωτοσέλιδο άρθρο και επιπρόσθετα με αποστολή sms ενημερώνονται όλοι οι συνάδελφοι οι οποίοι  έχουν γνωστοποιήσει τα κινητά τους τηλέφωνα. Καλό, λοιπόν, θα ήταν να κάνουν γνωστά, όσοι δεν το έχουν κάνει ακόμη, τα κινητά τους τηλέφωνα, συνδυάζοντας το μάλιστα με την έκδοση της νέας κάρτας μέλους, έτσι ώστε να ενημερώνονται άμεσα για όλες τις δραστηριότητες του Συνδέσμου , με αιχμή του δόρατος τις κινητοποιήσεις του.

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 14 Οκτώβριος 2012 22:54
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 2012-2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 28 Σεπτέμβριος 2012 16:27

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΕΑΠΑΕ συνεδρίασε σήμερα 28/06/2012,ημέρα Παρασκευή ,στα γραφεία του Συνδέσμου.Μεταξύ των άλλων συζητήθηκε και αποφασίστηκε η λειτουργία των χορευτικών τμημάτων για την περίοδο 2012-2013,κάτω απο συγκεκριμένες προυποθέσεις.Διαβάστε για περισσότερες πληροφορίες την παρακάτω Ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης του Διοικητκού Συμβουλίου.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την ανακοίνωση.

 
Αίτηση εγγραφής και κάρτας νέου μέλους PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 28 Απρίλιος 2012 10:49


ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.

Σας ενημερώνουμε ότι από τον μήνα Σεπτέμβριο έχει αρχίσει η διαδικασία έκδοσης Νέας Κάρτας Μέλους, για την έκδοση της οποίας και προκειμένου η κάρτα μας να είναι αξιόπιστη οπουδήποτε χρειαστεί, θα υπάρξει επιμελής έλεγχος των στοιχείων των μελών μας από τη Γραμματεία του Συνδέσμου μας.
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 28 Απρίλιος 2012 14:59
Περισσότερα...
 
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 17 Μάρτιος 2012 11:13

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ  ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΑΠΑΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΝΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ Ο.Α  ΜΕ ΤΟΝ Ν. 3717/2008


Το  Δ.Σ του  Συνδέσμου μας ,έπειτα από τις τελευταίες ανησυχητικές εξελίξεις, που αφορούν την προοπτική των ομολόγων όσων συναδέλφων μας της Ολυμπιακής Αεροπορίας συνταξιοδοτήθηκαν με τον Ν.3717/2008 και εξαναγκάστηκαν πέρα από την παρά την  θέληση τους  πρόωρη συνταξιοδότηση (απόλυση ),να αποζημιωθούν με ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, τα οποία σήμερα στην λογική και εφαρμογή του PSI, εξανεμίζουν την προβλεπόμενη από το άρθρο 4 του ν.3717/2004 εξόφληση/χορήγηση εφάπαξ ποσού κοινωνικής ενίσχυσης, προέβη σε άμεσες ενέργειες προς το Υπουργείο Οικονομικών με στόχο την πραγματοποίηση άμεσου ραντεβού προκειμένου να υπάρξει υπεύθυνη και επίσημη ενημέρωση για το σοβαρό αυτό ζήτημα που αφορά 2350 συναδέλφους μας.

Ταυτόχρονα ανατέθηκε σε μεγάλα δικηγορικά γραφεία η σύνταξη υπομνήματος στο οποίο θα αναπτύσσεται  η νομική επιχειρηματολογία-εναντίωση, της οποίας η χρήση θα γίνει οπουδήποτε κριθεί σκόπιμο  στην πορεία. Με λίγα λόγια, η  βασική επιχειρηματολογία βασίζεται στο ότι  τα υποχρεωτικά χορηγηθέντα ομόλογα, δεν αποτελούν επενδυτικό προϊόν, αλλά αντίθετα είναι αποτέλεσμα αναγκαστικής πίεσης, που αντικατοπτρίζει την νόμιμη αποζημίωση-εφάπαξ, που η εταιρεία όφειλε και τελικά δεν μπόρεσε να αποδώσει τοις μετρητοίς.

Διαβάστε τις επιστολές του Συνδέσμου μας κάνοντας κλικ στο κουμπί "Περισσότερα".

 
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 17 Μάρτιος 2012 11:23
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο21222324252627282930ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 28 από 30

feed-image Feed Entries


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.