eco farming logo

Ημερολόγιο

Αύγουστος 2019
ΔΤΤΠΠΣΚ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

ΕορτολόγιοΠηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

Ρολόι (Ελλάδα)

Home
Νέα-Δραστηριότητες
Ενημέρωση PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 05 Δεκέμβριος 2015 12:53


Εντυπωσιακή η συμμετοχή του Συνδέσμου μας στην απεργιακή συγκέντρωση και πορεία των ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 3/12/2015.Μπροστά από το πανό του Συνδέσμου μας διακρίνονται από αριστερά: Ο Γεν.Γραμ. της ΑΓΣΣΕ Π.Βογιατζής,ο Πρόεδρός της Ν.Μουλίνος,Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας (ΣΣ ΕΑΠΑΕ) Γ.Σταύρου,ο Οργ.Γραμ. της ΑΓΣΣΕ Κ.Κοντούλης και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου μας Σ.Κουντουριώτης.


Ο Σύνδεσμος μας συμμετείχε και στήριξε  ενεργά, μαζί με την ΑΓΣΣΕ (Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος) και τα συνεργαζόμενα συνταξιουχικά Σωματεία, την απεργιακή συγκέντρωση-πορεία  των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2015.

Η συγκέντρωση μας ήταν όπως πάντα στην Πλατεία Κοραή. Ακολούθησε πορεία προς την Πλατεία Συντάγματος  με το Πανό του Συνδέσμου μας και εν συνεχεία κάθοδος προς την Πανεπιστημίου με κατεύθυνση την Πλατεία Κοραή. Πλήθος φωτογράφων Ελλήνων και Ανταποκριτών του Ξένου Τύπου και Πρακτορείων, «ακινητοποίησαν» στο Σύνταγμα τους συμμετέχοντες με το πανό του Συνδέσμου μας, το οποίο απαθανάτιζαν διαρκώς.


Κατά την διάρκεια της πορείας ακούστηκαν τα παρακάτω συνθήματα από την ντουντούκα του Συνδέσμου μας.


Οι συνταξιούχοι δεν είναι  αριθμοί

Φέρτε πίσω τα λεφτά μας

Κάτω τα χέρια απ’ τις συντάξεις

 Γίναν οι  συντάξεις  φιλοδώρημα

Οι συνταξιούχοι είναι μια γροθιά 

Όχι στην διάλυση του ασφαλιστικού 

 Θέλουμε ανάπτυξη κι’ όχι  περικοπές 

Η ζωή δεν είναι «ισοδύναμα»

Θέλουμε να ζούμε μ’ αξιοπρέπεια.

Μας λεηλατούν τις συντάξεις  

 Θα αντισταθούμε στην εξαθλίωση

STOP!!!  στην πολιτική της φτώχειας και της εξαθλίωσης –φτάνει πια!!!


Ραντεβού στην επόμενη κινητοποίηση, αφού, πλέον, το Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο μπαίνει στην τελική ευθεία και ο αγώνας μας θα πρέπει να κλιμακωθεί.


Κάντε κλικ στο κουμπί "Περισσότερα" για να δείτε φωτογραφίες από την συγκέντρωση και την πορεία, των Βαγγέλη Σταμουλάκη και Δημήτρη Βλάχου

  

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 05 Δεκέμβριος 2015 21:17
Περισσότερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 15:23
Θέμα: 24ωρη Γενική απεργία ΓΣΕΕ –ΑΔΕΔΥ, Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2015 και συλλαλητήριο στην Πλ. Κλαυθμώνος, 11: 00 π.μ, για τις συντάξεις.


Το Δ.Σ του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΕΑΠΑΕ, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους ότι ο Σύνδεσμος μας συμμετέχει και στηρίζει ενεργά, μαζί με την ΑΓΣΣΕ (Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος) και τα συνεργαζόμενα συνταξιουχικά Σωματεία, την απεργιακή συγκέντρωση-συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2015, στις 11:00 π.μ., στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα. Όλοι μαζί μπορούμε να δείξουμε τη δύναμή μας και να υποχρεώσουμε την κυβέρνηση σε αλλαγή της πολιτικής της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Αρκεί να το πιστέψουμε. Να αφήσουμε τους αναπαυτικούς καναπέδες του σπιτιού μας και της καφετέριας της γειτονιάς μας και να βγούμε, επιτέλους, στους δρόμους.

Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που προωθεί η Κυβέρνηση αφανίζει τις συντάξεις μας. Θα το ανεχθούμε;

H δική μας προσυγκέντρωση με το δικό μας πανό θα είναι, όπως πάντα, στην Πλατεία Κοραή, μπροστά στην είσοδο του μετρό, στάση Πανεπιστήμιο στις 11:00 π.μ. Μαζί μας θα είναι η ΑΓΣΣΕ (Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος) και άλλα συνεργαζόμενα συνταξιουχικά Σωματεία. 

Δεν μπορεί να λείπει κανείς από την συγκέντρωση αυτή.


Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τη διακήρυξη της ΓΣΕΕ.


  


Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 15:34
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 13 Νοέμβριος 2015 18:50
Εντυπωσιακή η συμμετοχή του συνδέσμου μας στην απεργία των ΓΣΕΕ –ΑΔΕΣΥ ΣΤΙΣ 12/11/2015


Οδηγίες για τα σταθερά σημεία συγκέντρωσής μας στις απεργίες ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ-ΑΓΣΣΕ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας εκφράζει την ικανοποίησή του για τον βαθμό συμμετοχής των μελών του Συνδέσμου μας και το δυναμικό παρόν που έδωσαν  στις δύο τελευταίες κινητοποιήσεις και συγκεκριμένα της ΑΓΣΣΕ στις 4 Νοεμβρίου 2015 και των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 12.


Επί τη ευκαιρία εφιστούμε την προσοχή όλων των συναδέλφων μας ,όσον αφορά τα σημεία συγκέντρωσης του Συνδέσμου μας, στις απεργίες ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΑΓΣΣΕ.


Όταν ακούμε στο ραδιόφωνο η στην τηλεόραση ότι οι ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ εξαγγέλλουν πανεργατικές απεργίες, ή το διαβάζουμε στις εφημερίδες η  συμμετοχή μας είναι πάντα δεδομένη. Προσέχουμε, λοιπόν, να ακούσουμε η να διαβάσουμε που είναι το σημείο προσυγκέντρωσης τους.


Εάν, λοιπόν, το σημείο προσυγκέντωσης των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ είναι το πεδίο του Άρεως, τότε το σημείο της δικής μας προσυγκέντρωσης είναι το Μουσείο, δίπλα από το Πολυτεχνείο στην οδό Πατησίων.


Εάν είναι στην Πλατεία Κλαυθμώνος, τότε η δική μας προσυγκέντρωση είναι μπροστά στην είσοδο του μετρό, στάση Πανεπιστήμιο, στην πλατεία Κοραή.


Εάν τέλος , το σημείο προσυγκέντωσης των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ είναι στο Σύνταγμα(κυρίως όταν πρόκειται για συλλαλητήρια), τότε το σημείο της δικής μας προσυγκέντρωσης είναι μεν στο Σύνταγμα, αλλά συγκεκριμένα στην οδό Αμαλίας 2- απέναντι από την στάση του τραμ.


Όσον αφορά τις κινητοποιήσεις της ΑΓΣΣΕ (Ανώτατης Γενικής Συνοσπονδίας Ελλάδος) το σημείο προσυγκεντρωσής μας καθορίζεται ανάλογα με την περίπτωση. Για παράδειγμα, στην πρόσφατη συγκέντρωση-διαμαρτυρία που έγινε στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 4 Νοεμβρίου 2015, η συγκέντρωσή μας ήταν στην Πλατεία Κλαυθμώνος (δίπλα από την στάση των επί της οδού Σταδίου ΜΜΜ) και όχι στην Πλατεία Κοραή, όπως έγινε στις 12 Νοεμβρίου 2015 ημέρα απεργίας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.


Είναι ευνόητο, ότι σε κάθε κινητοποίηση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΑΓΣΣΕ το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας ενημερώνει την ιστοσελίδα μας www.sae.org.gr με πρωτοσέλιδο άρθρο και επιπρόσθετα με αποστολή SMS ενημερώνονται όλοι οι συνάδελφοι οι οποίοι μας έχουν γνωστοποιήσει τα κινητά τους τηλέφωνα. 


Καλό, λοιπόν, θα ήταν να μας γνωρίσετε, όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμη, τα κινητά σας τηλέφωνα, συνδυάζοντας το μάλιστα με την έκδοση της νέας κάρτας μέλους, έτσι ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας.


Οι φωτογραφίες από την απεργία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 12/11/2015  είναι του συναδέλφου μας Βαγγέλη Σταμουλάκη.


 
 
 

  
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 13 Νοέμβριος 2015 19:06
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 08:39
Θέμα: 24ωρη γενική απεργία ΓΣΕΕ -ΑΔΕΔΥ Πέμπτη 12 Νοέμβρη και συλλαλητήριο στην Πλ. Κλαυθμώνος 11: 00 π.μ


Το Δ.Σ του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΕΑΠΑΕ, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους ότι ο Σύνδεσμος μας συμμετέχει και στηρίζει ενεργά την απεργιακή συγκέντρωση-συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, στις 11:00 π.μ., στην Πλατεία Κλαυθμώνος.


Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα. Όλοι μαζί μπορούμε να δείξουμε την δύναμή μας και να υποχρεώσουμε την κυβέρνηση σε αλλαγή της πολιτικής της φτώχειας και της εξαθλίωσης.

Αρκεί να το πιστέψουμε. Να αφήσουμε τους αναπαυτικούς καναπέδες του σπιτιού μας και της καφετέριας της γειτονιάς μας και να βγούμε, επιτέλους, στους δρόμους.

Το νέο σκληρό 3ο μνημόνιο αφανίζει τις συντάξεις μας. Θα το ανεχθούμε; 


H δική μας προσυγκέντρωση θα είναι, όπως πάντα, στην Πλατεία Κοραή, μπροστά στην είσοδο του μετρό, στάση Πανεπιστήμιο. Δεν μπορεί να λείπει κανείς από την συγκέντρωση αυτή.


Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την διακήρυξη της ΓΣΕΕ.

  
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 09:42
 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΓΣΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2015 13:04

4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015,ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ
Απόλυτα πετυχημένη χαρακτηρίζεται η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώθηκε από τους συλλόγους των συνταξιούχων υπό την αιγίδα της  Ανώτατης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδος (ΑΓΣΣΕ), στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 4 Νοεμβρίου του 2015.


Ήσαν πολλοί οι σύλλογοι που στήριξαν με την συμμετοχή τους την κοινή αυτή προσπάθεια, που στόχο έχει την αποτροπή των συνεπειών του νέου ασφαλιστικού νόμου που προωθεί η κυβέρνηση.  Ο Σύνδεσμος μας συμμετείχε με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια αυτή και μάλιστα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.


Η συγκέντρωση καλύφθηκε από πλήθος δημοσιευμάτων του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου, αλλά και ρεπορτάζ από τα περισσότερα κανάλια με αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί όχι μόνο οργανωτικά, αλλά και επικοινωνιακά πετυχημένη. Για πρώτη φορά ο Ελληνικός λαός πληροφορήθηκε  ,αλλά και η κυβέρνηση από την δική της πλευρά ένοιωσε την δυναμική που έχει πλέον το κίνημα των συνταξιούχων.


Είναι  καιρός η πολιτική ηγεσία να νοιώσει στο πετσί της την συσσωρευμένη δύναμη που φέρουν 2,7 εκατομμύρια συνταξιούχοι  με την  οργανωμένη κάθοδός τους, τόσο στους δρόμους ,όσο και στις επερχόμενες εκλογές.


Μετά το τέλος της πορείας προς την Βουλή και το Υπουργείο Εργασίας, 5μελής επιτροπή επέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής και στον Υπουργό Εργασίας Ψήφισμα των συγκεντρωμένων συνταξιούχων με τις θέσεις τους για το ασφαλιστικό ζήτημα.


Επόμενο ραντεβού στις 12 Νοεμβρίου, ημέρα απεργίας των ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ, ώρα 11π.μ,στην Πλατεία Κοραή, κοντά στην είσοδο του μετρό, στάση Πανεπιστήμιο, όπου θα γίνει η προσυγκεντρωσή μας.


Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το ΨΗΦΙΣΜΑ της συγκέντρωσης –διαμαρτυρίας.


Οι φωτογραφίες είναι του φωτορεπόρτερ –συνεργάτη του Συνδέσμου μας Δημήτρη Βλάχου

  

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2015 10:00
Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο11121314151617181920ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 20 από 30

feed-image Feed Entries


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.