Πολιτιστικές εκδηλώσεις Εκτύπωση
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 09:41

Παρουσίαση  του βιβλίου του Σωκράτη Μαντζουράνη,

στα γραφεία του Συνδέσμου, Παρασκευή 18/11/2016


Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το video της εκδήλωσης.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση –παρουσίαση του βιβλίου «πέντε λεπτά διάλειμμα» του συναδέλφου μας Σωκράτη Μαντζουράνη. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Συνδέσμου μας Γεώργιος Σταύρου,  ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συναδέλφους ,τον συγγραφέα και πρόσωπο της βραδιάς Σωκράτη Μαντζουράνη, την δημοσιογράφο Αγλαΐα Κυρίτση και τον συνάδελφο-τ. Υπουργό Κώστα Ήσυχο.

Για το βιβλίο ,αλλά και την πορεία και τον χαρακτήρα του συγγραφέα μίλησαν η Αγλαΐα Κυρίτση, δημοσιογράφος, τ. Βουλευτής Επικρατείας του Σύριζα και σημερινή Περιφερειακή Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου, καθώς επίσης και ο Κώστας Ήσυχος, συνάδελφος, μέλος του Συνδέσμου Συνταξιούχων Ε.Α.Π.Α.Ε και τ. Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Τον κύκλο των ομιλητών έκλεισε ο συγγραφέας Σωκράτης Μαντζουράνης.

Στην συνέχεια έγιναν ερωτήσεις και τοποθετήσεις συναδέλφων, οι οποίες απαντήθηκαν από τον συγγραφέα. Η προσέλευση των συναδέλφων ήταν ενθαρρυντική, με δεδομένο ότι ήταν η πρώτη εκδήλωση βιβλίου που έγινε ποτέ στα γραφεία του Συνδέσμου μας. Επιθυμία, αλλά και φιλοδοξία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας είναι να υπάρξει συνέχεια στις πολιτιστικές αυτές εκδηλώσεις, οι οποίες δίνουν μία άλλη διάσταση στις δραστηριότητές του.


  
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 09:59