ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Την Τετάρτη 6 Απριλίου έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία από ΓΣΣΕ – ΑΔΕΔΥ – ΕΚΑ. Εμείς που σε όλη την διαδρομή μας, ως εργαζόμενοι και ως συνταξιούχοι, υπήρξαμε πάντα πρωτοπόροι στους αγώνες για την βελτίωση της ζωής μας, των παιδιών μας και την πρόοδο της κοινωνίας μας, θα βρεθούμε και πάλι στην πρώτη γραμμή με μια δυναμική παρουσία.

Πρέπει να βοηθήσουμε και να εμπνεύσουμε και άλλους να κατανοήσουν το χρέος τους και να εγκαταλείψουν την αδράνεια η οποία είναι και η βασική αιτία που κάνει και τους πολιτικούς μας να πιστεύουν ότι είμαστε ένας λαός που έχει καταθέσει τα όπλα.

Είναι γνωστό σε όλους ότι η κρίση που εδώ και δεκατέσσερα χρόνια μαστίζει την ελληνική κοινωνία βαθαίνει συνεχώς. Τα δικαιώματα μας συρρικνώνονται, οι ανισότητες αυξάνονται και οι τιμές των αγαθών, της στέγασης και της ενέργειας αυξάνονται ανεξέλεγκτα. Η αξιοπρέπεια μας ως πολιτών έχει μπει προ πολλού στην μέγγενη με άμεσο κίνδυνο την πλήρη εξαφάνιση της. 

Ο κόσμος της εργασίας και της σύνταξης που πάντα πρωτοστατούσε στους αγώνες, θα δώσει και στις 6 Απριλίου ένα βροντερό παρόν. Εμείς θα βοηθήσουμε να κυλήσει ο τροχός της ιστορίας προς την θετική κατεύθυνση. Έτσι η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη. Είναι και πάλι καιρός να θυμίσουμε τις εποχές που για τα προβλήματα μας γεμίζαμε με τις πορείες μας τους δρόμους και τις πλατείες.

Όλοι στην απεργία της Τετάρτης 06 Απριλίου. Οι κινητοποιήσεις μας  θα αναγκάσουν τους αρμόδιους να μας σεβαστούν και να κοιτάξουν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα μας.

Συγκέντρωση για τα μέλη του Συλλόγου μας την Τετάρτη 06 Απριλίου στην Κοραή στις 11.00 (έξοδος Μετρό, στάση Πανεπιστήμιο).

ΤΟ  Δ.Σ.