ΤΕΤΑΡΤΗ 18/09/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:30 Π.Μ. ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΣΕΕ –ΑΔΕΔΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Δ.Σ του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΕΑΠΑΕ, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους ότι ο Σύνδεσμος μας συμμετέχει και στηρίζει ενεργά την διοργάνωση συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 18/09/2013, στις 11:30 π.μ., στην Πλατεία Κλαυθμώνος. H δική μας προσυγκέντρωση θα είναι, όπως πάντα, στην Πλατεία Κοραή, μπροστά στην είσοδο του μετρό, στάση Πανεπιστήμιο.

Ποτέ δεν ξεχνάμε ότι οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας αφορά και εμάς. Έχουμε ηθική υποχρέωση στα πλαίσια της αλληλεγγύης να στηρίξουμε την κινητοποίηση αυτή των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ γι’ αυτό και σας καλούμε να συμμετάσχετε στο συλλαλητήριο αυτό.

Είναι αυτονόητο ότι για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας, των φορολογικών επιδρομών, των λουκέτων, των χαρατσιών και της κοινωνικής εξαθλίωσης απαιτείται συντονισμένος αγώνας και παλλαϊκή συμμετοχή.

Όλοι μαζί είμαστε υποχρεωμένοι και καταδικασμένοι ταυτόχρονα  να παλέψουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για να αλλάξουμε την πολιτική αυτή που οδηγεί στο πουθενά.

Και πάνω από όλα είμαστε υποχρεωμένοι να αποτρέψουμε ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ μας τον κανιβαλισμό, δηλαδή με άλλα λόγια να αδιαφορούμε για ότι συμβαίνει στους άλλους γύρω μας (π.χ,  σήμερα η επίθεση σε βάρος των Δημοσίων Υπαλλήλων η των εκπαιδευτικών),  με διάθεση μερικές φορές επιχαιρεκακίας και να διαφεύγει της προσοχής μας ότι μετά από αυτούς ακολουθεί η σειρά κάποιων άλλων και βεβαίως η δική μας. 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΣ ΕΑΠΑΕ