Φωτορεπορτάζ από την Φωτογραφική Έκθεση για τους αγώνες των εργαζομένων στην Ολυμπιακή το 2008

Στις 23 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου μας, η φωτογραφική έκθεση από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον όμιλο της Ολυμπιακής, το 2008, ενάντια στο κλείσιμο της Εταιρίας. Σκοπός της έκθεσης αυτής ήταν να τιμήσει και να θυμίσει τους αγώνες αυτούς.

Οι 450 και πλέον φωτογραφίες, μέσα από τον φωτογραφικό φακό του συν. Μανώλη Μηναδάκη, αποτύπωσαν πλήρως το κλίμα αντίδρασης της εποχής (2008).

Η έκθεση περιελάβανε φωτογραφίες από τις συγκεντρώσεις και πορείες των εργαζομένων, καταλήψεις των γραφείων της Διοίκησης της Ο.Α. και του Υπουργείου, καθώς και από τις πορείες και καταλήψεις των αεροδιαδρόμων του Δ.Α.Α.

Επίσης προβλήθηκε video του συν. Αρντά Γιαγουπιάν από αυτές τις κινητοποιήσεις.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας ευχαριστεί την επιτροπή που οργάνωσε την έκθεση και η οποία απαρτιζόταν από τους συναδέλφους Γούλα Ηλία, Κριτσαντώνη Τζώρτζια, Μηναδάκη Μανώλη, Πολιτοπούλου Σοφία και Τσιμιδόπουλο Μιχάλη.

Στην εκδήλωση μίλησαν για την περίοδο εκείνη και την Ολυμπιακή ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Σταύρου Γιώργος, η Γεν. Γραμματέας Κατσιούλα Βαλίνα και τα μέλη του Δ.Σ. Παπαδημητρίου Ελένη και Τσιμιδόπουλος Μιχάλης.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου καλεί όσους συναδέλφους έχουν φωτογραφικό ή άλλο υλικό από τους διαχρονικούς αγώνες των εργαζομένων του ομίλου της Ο.Α. (ΟΣΠΑ, Σωματείων), αλλά και σωματείων των Ξένων Αεροπορικών Εταιριών, να παραχωρήσουν αντίγραφο του στον Σύνδεσμο για αξιοποίηση του.