ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Tο Δ.Σ του Συνδέσμου μας (ΣΣ ΕΑΠΑΕ) εφιστά την προσοχή, όσον αφορά τα σημεία συγκέντρωσης του Συνδέσμου , στις απεργίες ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Όταν ακούμε στο ραδιόφωνο η στην τηλεόραση ότι οι ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ εξαγγέλλουν πανεργατικές απεργίες, η το διαβάζουμε στις εφημερίδες η  συμμετοχή μας είναι πάντα δεδομένη. Προσέχουμε, λοιπόν, να ακούσουμε η να διαβάσουμε που είναι το σημείο προσυγκέντρωσης τους.

Εάν, λοιπόν, το σημείο προσυγκέντωσης των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ είναι το πεδίο του Άρεως, τότε το σημείο της δικής μας προσυγκέντρωσης είναι το Μουσείο, δίπλα από το Πολυτεχνείο στην οδό Πατησίων.

Εάν  το σημείο προσυγκέντωσης των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ είναι στην Πλατεία Κλαυθμώνος, τότε η δική μας προσυγκέντρωση είναι μπροστά στην είσοδο του μετρό στην πλατεία Κοραή.

Εάν τέλος , το σημείο προσυγκέντωσης των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ είναι στο Σύνταγμα(κυρίως όταν πρόκειται για συλλαλητήρια), τότε το σημείο της δικής μας προσυγκέντρωσης είναι μεν στο Σύνταγμα, αλλά συγκεκριμένα στην οδό Αμαλίας 2- απέναντι από την στάση του τραμ.

Είναι ευνόητο, ότι σε κάθε κινητοποίηση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας ενημερώνει την ιστοσελίδα μας www.sae.org.gr με πρωτοσέλιδο άρθρο και επιπρόσθετα με αποστολή sms ενημερώνονται όλοι οι συνάδελφοι οι οποίοι  έχουν γνωστοποιήσει τα κινητά τους τηλέφωνα. Καλό, λοιπόν, θα ήταν να κάνουν γνωστά, όσοι δεν το έχουν κάνει ακόμη, τα κινητά τους τηλέφωνα, συνδυάζοντας το μάλιστα με την έκδοση της νέας κάρτας μέλους, έτσι ώστε να ενημερώνονται άμεσα για όλες τις δραστηριότητες του Συνδέσμου , με αιχμή του δόρατος τις κινητοποιήσεις του.