ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 ΓΙΑ ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΣ ΕΑΠΑΕ

Οι εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύνδεσμο μας, θα πραγματοποιηθούν στις 3 και 4 Απριλίου στα γραφεία του Συνδέσμου μας, Κακλαμάνου 18 Νέος Κόσμος. Η εφορευτική επιτροπή, η οποία εξελέγη έπειτα από ομόφωνη  πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου από την Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρουσία εκατοντάδων συναδέλφων μας και σε απόλυτο  ενωτικό και αγωνιστικό κλίμα στο Ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC,στις 22/02/20121, εξέδωσε τις παρακάτω ανακοινώσεις,τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί “Περισσότερα”.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάντε κλικ στην ενότητα Εκδηλώσεις-Media για να διαβάσετε το σχετικό ρεπορτάζ από την Γενική μας Συνέλευση στο ROYAL OLYMPIC, αλλά και να δείτε  πλούσιο φωτογραφικό υλικό, όπως επίσης και από την γιορτή της γυναίκας, που έγινε στις 8/3/2012 στα γραφεία του Συνδέσμου μας.

Επίσης, κάντε κλικ στην ενότητα Νέα- Δραστηριότητες  Δ.Σ για να δείτε τις επιστολές, που έστειλε ο Σύνδεσμος μας προς τους Υπουργούς Οικονομικών για άμεση συνάντηση μαζί τους, προκειμένου να συζητηθεί το μέγα θέμα των ομολόγων, που αφορούν 2350 συναδέλφους μας της Ο.Α, συνταξιοδοτηθέντες με τον Ν.3717/2008.