ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Μόνο για μέλη του Συνδέσμου και με την επίδειξη της νέας κάρτας μέλους.


Το Δ.Σ του Συνδέσμου σας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 21, Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί μονοήμερη εκδρομή στα ιστορικά Καλάβρυτα και στην ευρύτερη περιοχή.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Αναχώρηση στις 7:30 το πρωί έξω από το Ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL στην Λ.Συγγρού. Ενδιάμεση στάση για καφέ στα McDonald’s μετά τα διόδια Ζευγολατιού(Κιάτο). Επόμενη στάση μας η Αγία Λαύρα ,επίσκεψη στο μνημείο πεσόντων στην πόλη των Καλαβρύτων και φαγητό. Εν συνεχεία αναχώρηση από την πόλη των Καλαβρύτων στο σπήλαιο Λιμνών. Επιστροφή μέσω Τρίπολης για Αθήνα.

Δηλώσεις συμμετοχών από 11 μέχρι και 15 Μαρτίου 2013 στα τηλέφωνα του Συνδέσμου μας 210-9218885,210-9218638.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΟΔΗΓΙΕΣ

Δεν θα επιτραπεί καμία ομαδική δήλωση συμμετοχής. Ο καθένας μας επικοινωνεί για τον εαυτόν του και τον/την σύζυγο η σύντροφο. Παράκληση να τηλεφωνήσετε έγκαιρα (2 ημέρες πριν) σε περίπτωση που για κάποιον σοβαρό λόγο δεν μπορέσετε να ταξιδέψετε, έτσι ώστε να μη φεύγουν τα λεωφορεία μισογεμάτα προκαλώντας ζημιά στο ταμείο του Συνδέσμου μας. Να έχετε οπωσδήποτε την κάρτα μέλους μαζί σας. Δεν θα επιτραπεί σε μη μέλη μας να συμμετάσχουν στην εκδρομή αυτή. Είμαστε υποχρεωμένοι να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του Συνδέσμου γι’ αυτό σας καλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες αυτές. Εάν αυτό συμβεί, τότε μόνο θα μπορέσουμε να επαναλάβουμε τις μονοήμερες εκδρομές.

Το Δ.Σ