ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών 25 Νοεμβρίου 2013, ώρα 17.00 ,Δημ. Θέατρο Καλλιθέας, οδός Κρέμου 123 & Φιλαρέτου

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Συνταξιούχων Ε.Α.Π.Α.Ε  ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους ότι:

Ο Τομέας Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, οδός Κρέμου 123 & Φιλαρέτου.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο κ. Ιωάννης Σγουρός, Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Αττικής.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η συνάδελφος μας, μέλος του ΣΣ. ΕΑΠΑΕ, κα. Αικατερίνη Αναγνώστου, η οποία είναι Υπεύθυνη Τομέα Ισότητας της ΕΝΠΕ και Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν οι παρακάτω εισηγήσεις:

«Έμφυλη βία: Ένα έγκλημα με παγκόσμιες διαστάσεις» από τη δρα Μαρία Στρατηγάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου

«Κακοποίηση στη συντροφική σχέση: Για να μην φεύγει…» από τη δρα Κική Πετρουλάκη, Πρόεδρο της ΜΚΟ «Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας»

«Το νομικό μας πλαίσιο για την προστασία των γυναικών θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας» από τη δρα Φωτεινή Μηλιώνη, Ειδική Επιστήμονα της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι ζωηρό για την εκδήλωση, λόγω της ιδιαιτερότητας και σπουδαιότητας του θέματος. Σας προτρέπουμε με την παρουσία σας να βοηθήσετε και εσείς στην επιτυχία αυτής της τόσο σημαντικής εκδήλωσης.


Κάντε κλίκ εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.