Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου σας καλεί σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές, πού θα πραγματοποιηθούν 8 και 9 Απριλίου στα γραφεία του Συνδέσμου μας Κακλαμάνου 18 ,Ν. Κόσμος, σε μια περίοδο, όπου τα προβλήματα τα οποία έχουν συσσωρευτεί λόγω των συνεχών μνημονιακών νόμων που έχει προωθήσει η κυβέρνηση και η τρόικα έχουν οδηγήσει τις οικογενειές μας σε απόγνωση.

Η μαζική συμμετοχή σας θα επιβραβεύσει τους αγώνες, που έχει κάνει το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο από το ξεκίνημα της κρίσης κατά των μεθοδεύσεων αυτών, αλλά θα επιβεβαιώσει ταυτόχρονα και τον μεγάλο βαθμό συμμετοχή σας στα δρώμενα και την στήριξη σας στους αγώνες του Συνδέσμου μας.

Οι εκλογές αυτές είναι ευνόητο ότι  πρέπει να αναδείξουν ένα Διοικητικό Συμβούλιο αντιμνημονιακό, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, που θέτει υπεράνω όλων τα συμφέροντα των μελών του και συγκεκριμένα των 10000 οικογενειών μας.

Γι αυτό, λοιπόν, σας ζητάμε με την συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία να επικυρώσετε, αλλά και να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για τους αγώνες που έχει κάνει και θα συνεχίσει να κάνει τα επόμενα χρόνια για ένα καλύτερο αύριο όλων μας.