ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΣ ΕΑΠΑΕ 2017

HOTEL DIVANI  CARAVEL, TΡΙΤΗ 17/1/2017, ΩΡΑ 17:45


Το Δ.Σ του Συνδέσμου μας προχώρησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε συμφωνία με τους υπεύθυνους του Ξενοδοχείου CARAVEL, για την εκδήλωση της κοπής της πίτας του  νέου έτους. Πιστεύουμε ότι το CARAVEL είναι η καλλίτερη για μας επιλογή, αφού διαθέτει άνεση χώρου με την χωρητικότητα της αίθουσας OLYMPIA CONGRESS HALL  να  ικανοποιεί τις ανάγκες μας. Βρίσκεται σε κεντρική θέση, είναι πολύ γνωστό σε όλους μας, και μας εξυπηρετεί στην μετακίνηση μας (στάση μετρό  Ευαγγελισμός).


Επιπρόσθετα, η οικονομική του προσφορά ήταν εξαιρετική και συμφέρουσα για τον Σύνδεσμο μας (κυμάνθηκε στα περυσινά επίπεδα).Δεν παραβλέπουμε,επίσης, το γεγονός ότι η περυσινή εκδήλωση μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία επιτυχίας με την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ξενοδοχείου περισσότεροι από 2000 !!! προσκεκλημένοι τίμησαν πέρυσι την εκδήλωση του Συνδέσμου μας.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη  17 Γενάρη 2017. Tο πρόγραμμα θα ξεκινήσει ακριβώς στις 6μμ και θα διαρκέσει μέχρι τις 10μμ, γι’ αυτό και παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς από διάφορα μέρη της πατρίδας μας, αλλά και λατινοαμερικάνικους χορούς(LATIN).Το πρόγραμμα θα εκτελεστεί από τα δικά μας χορευτικά τμήματα και με επικεφαλής δικούς μας  δασκάλους, που θα έχουν και την γενική επιμέλεια του καλλιτεχνικού προγράμματος. Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την εξαιρετική δουλειά, που γίνεται στα χορευτικά μας τμήματα επί σειρά ετών στα γραφεία του Συνδέσμου μας, από  τους δασκάλους  και όλους τους συναδέλφους μας που συμμετέχουν στην εκμάθηση χορών. 

Το πρόγραμμα θα κλείσει στις 10 το βράδυ με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα πραγματική έκπληξη για όλους σας.

Όπως πάντα, έτσι και φέτος θα μοιραστούν οι νέες ατζέντες του 2017. Θα προσφερθούν ΔΩΡΕΑΝ βασιλόπιτα, αναψυκτικά και νερά. 

Σας περιμένουμε όλους σας, λοιπόν ,στο Ξενοδοχείο CARAVEL ,οδός Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, την Τρίτη 17 Γενάρη 2017.

Έναρξη προγράμματος 18:00. Λήξη προγράμματος 22:00. 


ΠΡΟΣΟΧΗ: το πρόγραμμα θα ξεκινήσει χωρίς καμία καθυστέρηση ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων ακριβώς στην προγραμματισμένη ώρα του, δηλαδή ώρα 18:00. 


Χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΣ ΕΑΠΑΕ

Οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο του ΣΣ ΕΑΠΑΕ και συγκεκριμένα από την περυσινή εκδήλωση.