Έκθεση Βιβλίου και Εικαστικών 2019 του ΣΣ ΕΑΠΑΕ (Συνδέσμου Συνταξιούχων Αεροπορικών Επιχειρήσεων)

 

«ΦΛΟΙΣΒΟΣ» Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, 1-2 Μαρτίου 2019


Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία από την Παρασκευή 1/3/2019 έως και τις 02/03/2019 ημέρα Σάββατο στον ειδυλλιακό χώρο του «ΦΛΟΙΣΒΟΥ» του Δήμου Παλαιού Φαλήρου η έκθεση εικαστικών και Βιβλίου του ΣΣ ΕΑΠΑΕ.

Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης που μας παραχωρεί δωρεάν τον χώρο και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό, τίμησε την εκδήλωσή μας με την παρουσία του και την συγκινητική ομιλία του στα εγκαίνια της έκθεσης, στην οποία έκανε  αναφορά στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα. Είχε προηγηθεί η ομιλία του Προέδρου του Δ.Σ του Συνδέσμου μας Γεωργίου Σταύρου, ο οποίος είχε τονίσει μεταξύ των άλλων.

“Αγαπάμε τον άνθρωπο Χατζηδάκη, τον οποίο έχουμε ανακηρύξει πρόσφατα και επίτιμο μέλος του Συνδέσμου μας, τον σεβόμαστε και τον εκτιμούμε για το σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει στον Δήμο Π. Φαλήρου και ευρύτερα στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλωστε έχει βραβευθεί διεθνώς για αυτό, και πάνω από όλα του ευχόμαστε να είναι υγιής από δω και πέρα, δυνατός και σιδερένιος και να έχει τύχη στις πολιτικές επιλογές του όποιες και αν είναι αυτές.»

Ακολούθησε βράβευση των καλλιτεχνών και συγγραφέων με την επιμέλεια των Μιχάλη Τσιμιδόπουλου Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου και Χάρη Κορνιλάκη Ταμία του Συνδέσμου.

Η φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης έγινε από τον συνεργάτη του Συνδέσμου μας, φωτορεπόρτερ Δημήτρη Βλάχο.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Περισσότερα” για να δείτε φωτογραφίες από την έκθεση.