ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα  28 Φεβρουαρίου 2020

Αρ. Πρωτ.  6077/20

ΘΕΜΑ: Επανάληψη Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης ΣΣ ΕΑΠΑΕ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας υπενθυμίζει στα μέλη του, την επαναληπτική Τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 1 του Καταστατικού του στο Ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC.

Επειδή  δεν επιτεύχθηκε στην Πρώτη Γενική Συνέλευση που έγινε στα γραφεία του Συνδέσμου μας την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 η, από το άρθρο 16 παρ. 12, απαρτία (παρουσία του 1/3 των ενεργών μελών), η Γενική Συνέλευση επαναλάμβεται την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:00  στο Ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC, Στύλοι του Ολυμπίου Διός, οδός Αθανασίου Διάκου 28 και Συγγρού, στάση Μετρό Ακρόπολη με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης, που είναι τα παρακάτω:

1. Λογοδοσία Δ.Σ. (Διοικητικός Απολογισμός, Οικονομικός Ισολογισμός και Προϋπολογισμός)

2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Συζήτηση και κριτική επί των παραπάνω θεμάτων.

4. Ψηφοφορία για έγκριση της λογοδοσίας του Δ.Σ. και της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Και

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αρχαιρεσιών  για ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων σε ανώτερες Οργανώσεις και Ενώσεις.

Η Συνέλευση αυτή, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 12, εδάφιο β’, βρίσκεται σε απαρτία όσα μέλη της και αν είναι παρόντα. 

Η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών θα οριστεί με απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής, που θα εκλεγεί από τη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 17 παράγραφος 3 του Καταστατικού και θα ανακοινωθεί και στο επόμενο τεύχος του περιοδικού μας (Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2020).

Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία του Συνδέσμου μας, οδός Κακλαμάνου αριθμ. 18 και από ώρας 10:00 μέχρι 19:00.

Η παρουσία όλων των μελών τόσο στη Γενική Συνέλευση όσο και στην εκλογική διαδικασία είναι απολύτως αναγκαία, δεδομένων των γνωστών, σε όλους μας, υπαρξιακών, πλέον, προβλημάτων, που έχουν δημιουργηθεί εξ αιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής των τελευταίων Κυβερνήσεων και των δανειστών συμμάχων τους.

Η μαζικότητα, η αγωνιστικότητα και η συνοχή είναι αναγκαία στοιχεία, που θα μας καθοδηγήσουν στη δύσκολη αυτή πορεία που διανύουμε.

                                  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας