ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: Έφυγαν ο Δημήτρης και η Αλεξάνδρα Χατζηνικολάου

Αθήνα, 20/8/2020

Το Δ.Σ του Συνδέσμου μας εκφράζει την βαθειά του θλίψη για την απώλεια του Δημήτρη Χατζηνικολάου και της συζύγου του Αλεξάνδρας, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ακόμη στο διαμέρισμά τους στην Κυψέλη όπου κατοικούσαν.

 
Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου ήταν μία ξεχωριστή προσωπικότητα στον χώρο των αερομεταφορών. Διετέλεσε ανώτατο στέλεχος της αεροπορικής εταιρίας Air France, Πρόεδρος των συνταξιούχων της Air France, Πρόεδρος του ΣΣ ΕΑΠΑΕ (Συνδέσμου Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Αεροπορικών Επιχειρήσεων) από το 1992-1995 και μέλος του Δ.Σ από το 1995 μέχρι και το 2000.

 
Ήταν πάντα κοντά στον Σύνδεσμό μας, με εξαίρεση τα τελευταία χρόνια οπότε  λόγοι υγείας δεν του επέτρεπαν την καθημερινή του παρουσία στα γραφεία του Συνδέσμου μας, περιορίζοντάς τον στην κατοικία του.

 
ντιπροσωπία του Δ.Σ θα τον τιμήσει με την παρουσία του στην εξόδιο ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16.30 στο Νεκροταφείο Χαλανδρίου, Αναπαύσεως και Τήνου, Χαλάνδρι. Έπειτα από επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνου από το Δ.Σ, θα γίνει κατάθεση ποσού  στην “ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” στην μνήμη τους. Επίσης, θα γίνει και ένα ειδικό αφιέρωμα για την προσφορά του στον Σύνδεσμο στο επόμενο τεύχος του Περιοδικού μνας «ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΤΕΡΑ».

 
Τέλος, όπως ενημερωθήκαμε από το Δ.Σ της  της Amicale d’Air France «Ανεξάρτητα από την επιθυμία της οικογένειας να παρευρεθούν στην τελετή όσοι περισσότεροι φίλοι και παλαιοί συνάδελφοι είναι δυνατόν, οι υφιστάμενοι περιορισμοί λόγω της πανδημίας δεν επιτρέπουν την παρουσία περισσότερων των 50 ατόμων εντός του Ιερού Ναού, καθώς επίσης και την παραδοσιακή προσφορά καφέ εντός του κυλικείου»

 
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.  
Αιωνία τους η μνήμη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο