Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ AMICALE D’AIR FRANCE 2020

To Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020,  συγκεντρωθήκαμε περισσότερα από 60 άτομα, μέλη και φίλοι  της AMICALE D’AIR FRANCE, στην Αίθουσα του Συνδέσμου των Αιγυπτιωτών Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας, για να γιορτάσουμε το Νέο Έτος.

Ο Πρόεδρος της Amicale d’Air France Ελλάδος κος Γιώργος Γρηγόριου, απουσίαζε  λόγω ασθενείας.  Γι΄αυτό τον λόγο απηύθυναν χαιρετισμό και ευχές για το Νέο Έτος ο κος Άρης Βακιρτζής, Γενικός Γραμματέας της Amicale καθώς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Σ.Σ.ΕΑΠΑΕ  κος. Γιώργος Σταύρου που μας τιμά κάθε χρόνο με την παρουσία του.

Παρευρέθηκαν  επίσης πολλά μέλη  του Διοικητικού Συμβούλιου του Σ.Σ.ΕΑΠΑΕ που είναι κοντά μας σε κάθε εκδήλωση κοπής της Πίτας μας καθώς και η Πρόεδρος του σωματείου της T.W.A κα Σούλα Ντάντου μαζί με μέλη του Δ.Σ.

Οι δυο κερδισμένοι της  κλήρωσης για την Πίτα μας πήραν από ένα γούρι και από έναν πίνακα ζωγραφικής προσφορά και δημιουργία του μέλους της Amicale Κου. Μάνου Τσατσάκη.

 Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με δώρα :  

Δυο αεροπορικά εισιτήρια προσφορά της AIR FRANCE,

Μια τηλεόραση 32 ιντσών SMART TV THOMSON,

Δυο διαμονές για δυο διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο  Pino di    Loto στη Σύρο πρόσφορα της οικογένειας RIGOUZZO,

Δυο πινάκες ζωγραφικής  προσφορά του κου Μ. ΤΣΑΤΣΑΚΗ,

Ένα tablet HUAWEI,

Δυο συνεντεύξεις με τον διάσημο Γάλλο οραματιστή Sevan.

Στους μικρούς μας φίλους που ήταν παρόντες προσφερθήκαν δωράκια, ενώ μοιράστηκε σε όλους μια ατζέντα του Συνδέσμου.

Εκτός την χαρά που ξαναβρεθήκαμε οι παλιοί φίλοι και συνάδελφοι,  απολαύσαμε ένα εξαιρετικό φαγητό σε πλούσιο μπουφέ με σπεσιαλιτέ από την Αίγυπτο, καλό κρασί και την πολύ καλή εξυπηρέτηση τοu προσωπικού.

Και του χρόνου με υγεία και αγάπη αγαπητοί μας φίλοι !!!

To Δ.Σ. της Αmicale d’Air France Αθήνας