Παρουσίαση του βιβλίου του Σωκράτη Μαντζουράνη, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση –παρουσίαση του βιβλίου «πέντε λεπτά διάλειμμα» του συναδέλφου μας Σωκράτη Μαντζουράνη. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Συνδέσμου μας Γεώργιος Σταύρου,  ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συναδέλφους ,τον συγγραφέα και πρόσωπο της βραδιάς Σωκράτη Μαντζουράνη, την δημοσιογράφο Αγλαΐα Κυρίτση και τον συνάδελφο και τ. Υπουργό Κώστα Ήσυχο.

 Για το βιβλίο ,αλλά και την πορεία και τον χαρακτήρα του συγγραφέα μίλησαν η Αγλαΐα Κυρίτση, δημοσιογράφος, τ. Βουλευτής Επικρατείας του Σύριζα και σημερινή Περιφερειακή Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου, καθώς επίσης και ο Κώστας Ήσυχος, συνάδελφος, μέλος του Συνδέσμου Συνταξιούχων Ε.Α.Π.Α.Ε και τ. Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Τον κύκλο των ομιλητών έκλεισε ο συγγραφέας Σωκράτης Μαντζουράνης.

Στην συνέχεια έγιναν ερωτήσεις και τοποθετήσεις συναδέλφων, οι οποίες απαντήθηκαν από τον συγγραφέα. Η προσέλευση των συναδέλφων ήταν ενθαρρυντική, με δεδομένο ότι ήταν η πρώτη εκδήλωση βιβλίου που έγινε ποτέ στα γραφεία του Συνδέσμου μας. 

Την επιμέλεια της ηχητικής κάλυψης της εκδήλωσης είχε ο συνάδελφος Χρήστος Κοντονής

Επιθυμία, αλλά και φιλοδοξία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας είναι να υπάρξει συνέχεια στις πολιτιστικές αυτές εκδηλώσεις, οι οποίες δίνουν μία άλλη διάσταση στις δραστηριότητές του.

Το σκηνικό της εκδήλωσης

Το πάνελ της εκδήλωσης. Διακρίνονται από αριστερά ο συγγραφέας Σωκράτης. Μαντζουράνης, ο τ. Υπουργός Κώστας Ήσυχος, ο Πρόεδρος του ΣΣ ΕΑΠΑΕ Γεώργιος Σταύρου και η δημοσιογράφος και τ. Βουλευτής Επικρατείας Αγλαΐα Κυρίτση

Γενική άποψη της αίθουσας

Γενική άποψη της αίθουσας

Μερική άποψη της αίθουσας

Μερική άποψη της αίθουσας

Ο συντονιστής της εκδήλωσης και Πρόεδρος του ΣΣ ΕΑΠΑΕ Γεώργιος Σταύρου. Αριστερά του η Αγλαΐα Κυρίτση

Η Αγλαΐα Κυρίτση, δημοσιογράφος και τ. Βουλευτής Επικρατείας σε στιγμιότυπο από την ομιλία της

Ο Κώστας Ήσυχος, τ. Υπουργός σχολιάζει το βιβλίο

Ο συγγραφέας Σωκράτης Μαντζουράνης απαντάει στις ερωτήσεις

Μέλη του Δ.Σ του ΣΣ ΕΑΠΑΕ

Από αριστερά Κώστας Ήσυχος, Χάρης Κορνιλάκης, Σωκράτης Μαντζουράνης και Γεώργιος Σταύρου

Το πρόσωπο της βραδιάς συνάδελφος και συγγραφέας Σωκράτης Μαντζουράνης με τον Πρόεδρο του ΣΣ ΕΑΠΑΕ Γεώργιο Σταύρου

Στο μικρόφωνο ο Σ. Γεωργόπουλος και αριστερά του ο Χ. Κοντονής

Ο Χρίστος Σαββάκης στο μικρόφωνο

Το κλείσιμο της εκδήλωσης