ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ

Ο Σύνδεσμος μας, σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς, επιχειρηματίες και ανθρώπους του θεάματος θα προσπαθεί να εξασφαλίζει προσφορές ή εκπτώσεις, σε θεατρικές παραστάσεις, ή θεάματα στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε. Έτσι για αυτή τη περίοδο έχουμε επιλέξει δύο ενδιαφέρουσες παραστάσεις στο ΘΕΑΤΡΟ  ΙΛΙΣΙΑ (Παπαδιαμαντοπούλου 4 & Βασιλίσσης Σοφίας) όπου παίζεται  το έργο  «Ο επιθεωρητής έρχεται» του Τζον Πρίσλεϋ. 

Παίζουν: Γ. Βαλτινός , Οδ. Παπασπηλιόπουλος, Κ. Σαμαρά κ.α.     

Μετάφραση- Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Βαλτινός 

Σκηνικά-Κουστούμια: Γιάννης Μετζικώφ   

Τιμή εισιτηριου: 12 ευρώ

Ημέρα παράστασης  Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19.15
 
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 22/11 στα τηλέφωνα του συνδέσμου 2109218885, 2109218638  κα. Κατσιούλα Βαλίνα ή κ.Κορνηλάκη Χάρη.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: Το κλασικό έργο του Τζων Πρίσλευ επιλέγει να μιλήσει για το θέμα της ατομικής ευθύνης στήνοντας σε πρώτο επίπεδο ένα αστυνομικό δράμα που ο θεατής τον παρακολουθεί με ενδιαφέρον και αυξανόμενη αγωνία. Μία μεγαλοπρεπή οικογένεια γιορτάζει τους αρραβώνες της κόρης και ο πατέρας βρίσκει την ευκαιρία να επιχειρηματολογήσει υπέρ της βεβαιότητας του πως κάθε άνθρωπος πρέπει να κοιτάζει την δουλειά  του και τον εαυτό  του. Αλλά ο ερχομός ενός επιθεωρητή της αστυνομίας που ερευνά για τον θάνατο μίας κοπέλας θα ανατρέψει κάθε βεβαιότητα εκθέτοντας την ενοχή κάθε μέλους της οικογένειας απέναντι στην ίδια την κοινωνία.
Και στο  ΘΕΑΤΡΟ ΖΗΝΑ (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 74), που παίζεται το έργο: «Τα ραδίκια Ανάποδα» (ΣΚΗΝΗ Α)
Παίζουν: Γιώργος Γαλίτης
Σκηνοθεσία:  Βλαδίμηρος Κυριακίδης,
Τιμή εισιτηρίου:  7 ευρώ   

Ημέρα παράστασης Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 21.15

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 7/12 στα τηλέφωνα του συνδέσμου 2109218885, 2109218638  κa.Κατσιούλα Βαλίνα  ή κ.Κορνηλάκη Χάρη 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:
Τι κοινό έχει ένας ράπερ και ένας στρατηγός; Ένας δημόσιος υπάλληλος και ένας μάγειρας; Ένας πολιτικός και ένας ρωμαίος συγκλητικός; Ένας ηγούμενος και ένας κλέφτης; Μα φυσικά, όλοι τους έχουν δει τα ραδίκια ανάποδα. «Τα Ραδίκια Ανάποδα» είναι ένας κωμικός μονόλογος με 13 ρόλους. 13 κωμικοί επικήδειοι που και νεκρούς ανασταίνουν! Τους ρόλους έχει γράψει, τους κλαίει, τους οδύρεται μα και τους υποδύεται ο αξιομακάριστος Γιώργος Γαλίτης. Σκηνοθετεί, με σπαραγμό ψυχής ο  αείμνηστος Βλαδίμηρος Κυριακίδης.