ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ( ΣΣ ΕΑΠΑΕ) ΕΓΙΝΕ ΕΚΔΟΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ!


Στην
φωτογραφία το Δ.Σ του συνδέσμου μας σε μία αναμνηστική φωτογραφία  με
τον Πρόεδρο του Συλλόγου «ΠΙΣΤΗ» Χ. Βλάχο, την συγγραφέα Σ. Στεφάνου και
την σκιτσογράφο Ε. Δέδε- Σπυροπούλου. Πιο συγκεκριμένα από αριστερά
κάτω οι :Χ. Σαββάκης, Κ. Ντόκος, Γ. Σταύρου, Ε. Δέδε- Σπυροπούλου, Σ.
Στεφάνου και από πάνω αριστερά οι: Χ. Κορνιλάκης, Β. Κατσιούλα, Α.
Σπυρόπουλος, Γ. Βενέτης, Γ. Αναγνωσταράς, Χ. Βλάχος


Το Δ.Σ του Συνδέσμου Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΣΣ ΕΑΠΑΕ), προχώρησε σε μία κίνηση ανθρωπιάς  με επίκεντρο τα μικρά παιδιά τα οποία αντιμετωπίζουν υπαρξιακά προβλήματα υγείας και όχι μόνο, ενόψει μάλιστα των εορτών των Χριστουγέννων 2013.

Για να συμβεί αυτό,  ο Σύνδεσμος μας απέκτησε μία ακόμη ιδιότητα μέσα στις πολλές που ήδη κατέχει στο «βιογραφικό» του. Αυτήν  του ..εκδότη(!), δείχνοντας  για μία ακόμη φορά μία ξεχωριστή διάσταση στις πολύπλευρες δραστηριότητες  του  με την έκδοση του πρώτου του παιδικού βιβλίου (παραμυθιού). Το παιδικό αυτό βιβλίο σε κείμενα της συναδέλφου μας και μέλους του Συνδέσμου μας Σταυριανής Στεφάνου  και  σκίτσα της Ελένης Δέδε-Σπυροπούλου αναδεικνύει  το ανθρώπινο πρόσωπο του και την ιδιαίτερη ευαισθησία του για τα μικρά παιδιά.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η δαπάνη έκδοσης του βιβλίου αυτού καλύφθηκε  από τον Σύνδεσμο μας και τα 1500  αρχικά αντίτυπα αυτού του τόσο σημαντικού για μας έργου διατέθηκαν σε συλλόγους φροντίδας παιδιών και συγκεκριμένα για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες η «ΠΙΣΤΗ», στον οποίο σύλλογο Πρόεδρος είναι ο συνάδελφος μας και μέλος του Συνδέσμου μας Χρήστος Βλάχος.

Το Δ.Σ είναι υποχρεωμένο να απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς την  συγγραφέα των κειμένων Σταυριανή Στεφάνου και την  σκιτσογράφο Ελένη Δέδε, για την προσφορά τους στην προσπάθεια μας αυτή  καθώς επίσης και προς την  εκδοτική εταιρία «ΚΑΜΠΥΛΗ» και ιδιαίτερα την  Μάρθα Δελτούζου,  για την φροντίδα με την οποία επιμελήθηκαν την έκδοση του βιβλίου.

Το Δ.Σ θέλει να ελπίζει, ότι θα  δοθούν  ευκαιρίες  για να επαναληφθούν ανάλογες πρωτοβουλίες  στο μέλλον.

Την Τετάρτη  11 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του Συνδέσμου μας, παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ του Συνδέσμου μας ,της συγγραφέας Σταυριανής Στεφάνου και της σκιτσογράφου Ελένης Δέδε-Σπυροπούλου, έγινε η επίσημη εκδήλωση-παράδοση των βιβλίων στον Πρόεδρο του Συλλόγου η «Πίστη» Χρήστο Βλάχο.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ Γιώργος Σταύρου καλωσόρισε εκ μέρους του Δ.Σ, την συγγραφέα και σκιτσογράφο, βασικών συντελεστών του έργου, και τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Πίστη» στον οποίο τόνισε τον σκοπό έκδοσης αυτού του παραμυθιού και τον συμβολικό χαρακτήρα επιλογής του συγκεκριμένου συλλόγου, θέλοντας να τιμήσει στο πρόσωπο του όλους τους συναδέλφους μας και μέλη του Συνδέσμου μας οι οποίοι έχουν αφιερώσει την ζωή τους στις  υπηρεσίες φροντίδας μικρών παιδιών.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου «Πίστη» Χρήστος Βλάχος και συνάδελφος μας από την πλευρά του προέβη σε μία σύντομη ενημέρωση για το σημαντικό κοινωνικό έργο που παρέχει ο σύλλογος του και συνεχάρη το Δ.Σ του Συνδέσμου μας για την πρωτοβουλία του αυτή.

Μίλησαν στην συνέχεια η συγγραφέα Σταυριανή Στεφάνου ,η σκιτσογράφος Ελένη Δέδε-Σπυροπούλου και όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Ευχή όλων  ο Σύνδεσμος μας να είναι πάντα στο πλευρό του συγκεκριμένου συλλόγου και η φιλανθρωπική του αυτή δραστηριότητα να έχει συνέχεια.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το παραμύθι.