ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Το Δ.Σ του Συνδέσμου σας ενημερώνει ότι αποφάσισε την διοργάνωση μονοήμερης εκδρομής για την Πέμπτη 26, Παρασκευή 27, Σάββατο 28 Νοεμβρίου και Πέμπτη 3,Παρασκευή 4 και Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Αναχώρηση στις 8 και 30 το πρωί έξω από το Ξενοδοχείο Intercontinental στην Λ.Συγγρού. Ενδιάμεση στάση για καφέ στον ισθμό της Κορίνθου. Αναχώρηση έπειτα από μισή ώρα για τους παρακάτω προορισμούς: Μονή Οσίου Παταπίου και ευρύτερη περιοχή Λίμνης Βουλιαγμένης.

Εν συνεχεία από 14:00 -17:00 φαγητό στην πόλη του Λουτρακίου και εξερεύνηση της ευρύτερης περιοχής. Αναχώρηση για την Αθήνα στις 17: 30 χωρίς ενδιάμεσο σταθμό.

Δηλώσεις συμμετοχών αποκλειστικά από 16 μέχρι και 20 Νοεμβρίου στα τηλέφωνα του Συνδέσμου μας 210-9218885,210-9218638.

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΟΔΗΓΙΕΣ

Δεν θα επιτραπεί καμία ομαδική δήλωση συμμετοχής. Ο καθένας μας επικοινωνεί για τον εαυτό του και τον/την σύζυγο ή σύντροφο. Παράκληση να τηλεφωνήσετε έγκαιρα(2 ημέρες πριν) σε περίπτωση που για κάποιον σοβαρό λόγο δεν μπορέσετε να ταξιδέψετε, έτσι ώστε να μη φεύγουν τα λεωφορεία μισογεμάτα προκαλώντας ζημιά στο ταμείο του Συνδέσμου μας.

Να έχετε οπωσδήποτε την κάρτα μέλους μαζί σας.

Δεν θα επιτραπεί σε μη μέλη μας να συμμετάσχουν στην εκδρομή αυτή. Είμαστε υποχρεωμένοι να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του Συνδέσμου, γι’ αυτό σας καλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες αυτές. Εάν συμβεί αυτό τότε μόνο θα μπορέσουμε να επαναλάβουμε τις μονοήμερες εκδρομές.

ΤΟ Δ.Σ.