ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: 24ωρη Γενική απεργία ΓΣΕΕ –ΑΔΕΔΥ, Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2015 και συλλαλητήριο στην Πλ. Κλαυθμώνος, 11: 00 π.μ, για τις συντάξεις.


Το Δ.Σ του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΕΑΠΑΕ, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους ότι ο Σύνδεσμος μας συμμετέχει και στηρίζει ενεργά, μαζί με την ΑΓΣΣΕ (Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος) και τα συνεργαζόμενα συνταξιουχικά Σωματεία, την απεργιακή συγκέντρωση-συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2015, στις 11:00 π.μ., στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα. Όλοι μαζί μπορούμε να δείξουμε τη δύναμή μας και να υποχρεώσουμε την κυβέρνηση σε αλλαγή της πολιτικής της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Αρκεί να το πιστέψουμε. Να αφήσουμε τους αναπαυτικούς καναπέδες του σπιτιού μας και της καφετέριας της γειτονιάς μας και να βγούμε, επιτέλους, στους δρόμους.

Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που προωθεί η Κυβέρνηση αφανίζει τις συντάξεις μας. Θα το ανεχθούμε;

H δική μας προσυγκέντρωση με το δικό μας πανό θα είναι, όπως πάντα, στην Πλατεία Κοραή, μπροστά στην είσοδο του μετρό, στάση Πανεπιστήμιο στις 11:00 π.μ. Μαζί μας θα είναι η ΑΓΣΣΕ (Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος) και άλλα συνεργαζόμενα συνταξιουχικά Σωματεία. 

Δεν μπορεί να λείπει κανείς από την συγκέντρωση αυτή.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τη διακήρυξη της ΓΣΕΕ.