ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΣ ΕΑΠΑΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, με ομόφωνη απόφασή του, καλεί τα μέλη του, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 1 του Καταστατικού του, σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:00 στην Αίθουσά του στην οδό Κακλαμάνου αριθμ. 18 1ος όροφος στο Νέο Κόσμο, με τα παρακάτω θέματα:


1. Λογοδοσία Δ.Σ. (Διοικητικός Απολογισμός, Οικονομικός Ισολογισμός και Προϋπολογισμός)

2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Συζήτηση και κριτική επί των παραπάνω θεμάτων.

4. Ψηφοφορία για έγκριση της λογοδοσίας του Δ.Σ. και της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής και

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αρχαιρεσιών για ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων σε ανώτερες Οργανώσεις και Ενώσεις.

Εάν δεν επιτευχθεί η, από το άρθρο 16 παρ. 12, απαρτία (παρουσία του 1/3 των ενεργών μελών), η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:00 στο Ξενοδοχείο Royal Olympic, οδός Αθ. Διάκου 28 – 34 και Συγγρού στην Αθήνα, Στάση Μετρό «Ακρόπολη» και Τραμ «Λεωφ. Βουλιαγμένης» με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Η Συνέλευση αυτή, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 12, εδάφιο β’, βρίσκεται σε απαρτία όσα μέλη της και αν είναι παρόντα. Η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών θα οριστεί με απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής, που θα εκλεγεί από τη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 17 παράγραφος 3 του Καταστατικού και θα ανακοινωθεί και στο επόμενο τεύχος του περιοδικού μας (Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2016).

Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία του Συνδέσμου μας, οδός Κακλαμάνου αριθμ. 18 και από ώρας 10:00 μέχρι 19:00.

Η παρουσία όλων των μελών τόσο στη Γενική Συνέλευση όσο και στην εκλογική διαδικασία είναι απολύτως αναγκαία, δεδομένων των γνωστών, σε όλους μας, υπαρξιακών, πλέον, προβλημάτων, που έχουν δημιουργηθεί εξ αιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής των τελευταίων Κυβερνήσεων και των δανειστών συμμάχων τους.

Η μαζικότητα, η αγωνιστικότητα και η συνοχή είναι αναγκαία στοιχεία, που θα μας καθοδηγήσουν στη δύσκολη αυτή πορεία που διανύουμε.