ΠΙΤΑ AMICALE D’ AIR FRANCE 2016

O Δ/ντής της Air France & KLM, κος A. LAHELLEC κόβει την πίτα της Amicale  AF μαζί με τον Πρόεδρό της Γιώργο Γρηγορίου

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, περισσότερα από 80 μέλη και φίλοι της Amicale d’Air France μαζεύτηκαν στην ταβέρνα «ΜΑΡΟΥΒΑΣ», στη Νέα Σμύρνη, για να γιορτάσουν τον καινούριο χρόνο.

Ο Πρόεδρος της Amicale Ελλάδος, κ. Γιώργος Γρηγορίου, απηύθυνε χαιρετισμό αναφέροντας την υποψηφιότητα των Ελλήνων νησιωτών για το βραβείο Νόμπελ, για την ανθρωπιστική τους βοήθεια και προσπάθεια στην διάσωση και υποστήριξη των προσφύγων.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν και ο διευθυντής της Air France, KLM και Delta Airlines, κος Alain Lahellec, καθώς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ΣΣ ΕΑΠΑΕ, κος Γιώργος Σταύρου. 

Κόπηκε συμβολική πίτα και το φλουρί να βρέθηκε στο κομμάτι της Παναγίας. Αντί φλουριού  δύο τυχεροί κέρδισαν, το φλουρί, και από έναν πίνακα ζωγραφικής, προσφορά και δημιουργία του μέλους της Amicale κου Μάνου Τσατσάκη, με τυχερές την κα Μ. Κλώνη της TWA και την κα Π. Αγγελίδου της Air France

Την κοπή της πίτας ακολούθησε, λαχειοφόρος αγορά με διάφορα δώρα: 2 αεροπορικά εισιτήρια της Air France για Παρίσι, μία τηλεόραση 32 ιντσών, δύο διαμονές για δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο πολυτελείας Pino di Loto της Σύρου προσφορά της οικογένειας Ρηγκούτζο και ένα tablet.  Είχαν προβλεφθεί δωράκια για τους μικρούς φίλους που γιόρτασαν μαζί μας. ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι παρέλαβαν από μία ατζέντα του Συνδέσμου.

Εκτός της χαράς που ξαναβρέθηκαν οι παλιοί φίλοι και συνάδελφοι,  οι συμμετέχοντες απόλαυσαν εξαιρετικό φαγητό και κρητικούς μεζέδες,  ωραίο κρασί και ένα ευχάριστο πρόγραμμα με ζωντανή μουσική ελληνογαλλικού τρίο, με παλιά γαλλικά και ξένα τραγούδια, για να ακολουθήσει και ελληνικό συγκρότημα.

Ένα ευχάριστο απόγευμα για να υποδεχτούμε με ευχές το νέο έτος

Γιώργος Γρηγορίου

Συνταξιούχος Air France

Οι φωτογραφίες είναι του φωτορεπόρτερ και συνεργάτη του συλλόγου μας Δημήτρη Βλάχου.