Εκδήλωση στην μνήμη του Γιώργου Κουτσογιάννου

Το Δ.Σ του Συνδέσμου σας καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στην μνήμη του Γιώργου Κουτσογιάννου την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 και ώρα 19:30 στα γραφεία του Συνδέσμου Κακλαμάνου 18 Ν. Κόσμος, στάση τραμ Κασομούλη και μετρό Ν. Κόσμος.

Ο Γιώργος Κουτσογιάννος, πρώην Πρόεδρος της ΟΣΠΑ, ήταν μια ισχυρή προσωπικότητα πανελληνίας εμβέλειας, που αποτελεί σημείο αναφοράς για το συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας. Ήταν η προσωποποίηση ενός ανένδοτου μη συμβιβάσιμου συνδικαλιστή, μία εμβληματική φυσιογνωμία αποδεκτή από φίλους και αντιπάλους με μεγάλη επιρροή στο συνδικαλιστικό κίνημα γενικότερα. Ο Σύνδεσμός μας του οποίου ήταν διακεκριμένο μέλος  νοιώθει ακόμη φτωχότερος από την μεγάλη απώλεια ενός εξέχοντος στελέχους ευρείας εμβέλειας, όπως ήταν ο Γιώργος Κουτσογιάννος. 

Η παρουσία μας στην εκδήλωση αυτή θα τιμήσει τον Γιώργο Κουτσογιάννο για την μεγάλη του προσφορά και όλα όσα πρόσφερε για το καλό των πρώην εργαζομένων και σημερινών συνταξιούχων της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Σας περιμένουμε.

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 και ώρα 19:30 στα γραφεία του Συνδέσμου Κακλαμάνου 18 Ν. Κόσμος, στάση τραμ Κασομούλη και μετρό Ν. Κόσμος.