ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΥ

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 στα Γραφεία του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΕΑΠΑΕ


Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στην μνήμη του Γιώργου Κουτσογιάννου, που είχε προγραμματίσει το Δ.Σ στα γραφεία του Συνδέσμου μας την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017. 

Ο Γιώργος Κουτσογιάννος, πρώην Πρόεδρος της ΟΣΠΑ, ήταν μια ισχυρή προσωπικότητα πανελληνίας εμβέλειας, που αποτελεί σημείο αναφοράς για το συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας. Ήταν η προσωποποίηση ενός ανένδοτου μη συμβιβάσιμου συνδικαλιστή, μία εμβληματική φυσιογνωμία αποδεκτή από φίλους και αντιπάλους με μεγάλη επιρροή στο συνδικαλιστικό κίνημα γενικότερα. 

Συνδικαλιστές της ΟΣΠΑ, των πρωτοβάθμιων σωματείων, συνεργάτες, συνάδελφοι και φίλοι τίμησαν τον Γιώργο Κουτσογιάννο με την παρουσία τους και πολλοί εξ αυτών μίλησαν για την προσωπικότητα και το έργο του, φωτίζοντας μάλιστα και άγνωστες πτυχές της συνδικαλιστικής του διαδρομής.

Το Δ.Σ του Συνδέσμου μας, ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι ο Γιώργος Κουτσογιάννος θα παραμείνει πάντα ζωντανός στην μνήμη μας για τους αγώνες που έκανε για το καλό των εργαζομένων του ομίλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο της εκδήλωσης.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Περισσότερα” για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Η φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης έγιναν από τον συνεργάτη του Συνδέσμου μας Δημήτρη Βλάχο.