Ο Χάρης έφυγε…

Όλοι μας στο  Δ.Σ του Συνδέσμου μας είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια του Χάρη Κορνιλάκη, ενός αγαπητού φίλου, συναδέλφου και συνεργάτη μας. Ο Χάρης πάλεψε γενναία και με αξιοπρέπεια επί σειρά ετών, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει το θεριό, όπως και τόσοι άλλοι συνάδελφοί μας τα τελευταία χρόνια.

Ο Χάρης προσλήφθηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία το 1976 με την ειδικότητα του οδηγού. Υπήρξε προσωπικός οδηγός του Γενικού Διευθυντή Βασιλειάδη από το 1976 μέχρι το 1977 και του Προέδρου Θεοφάνους από το 1977 μέχρι το 1979. Τελείωσε το 9ο Νυκτερινό Επτατάξιο Γυμνάσιο Αθηνών και φοίτησε στην Σιβιτανίδιο Σχολή Ηλεκτρολόγων Αυτοκινήτων.

Με τον συνδικαλισμό πρωτοασχολήθηκε το 1984 εκλεγόμενος στο σωματείο των οδηγών της Ο.Α μέχρι το 1996. Από το 1992 υπήρξε επόπτης διαφόρων τμημάτων και το 1996 έγινε Προϊστάμενος στο Προγραμματισμό, Γραμματεία και Ακραίους σταθμούς. Το 1998 συνταξιοδοτήθηκε. Από το 2012 εκλέγονταν στο Δ.Σ του Συνδέσμου μας (Συνταξιούχων Αεροπορικών Επιχειρήσεων), στο οποίο διετέλεσε Υπ. Δημ. Σχέσεων και Ταμίας. Ήταν πάντα μαζί μας αγωνιζόμενος για την προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων και συμμετέχοντας σε όλες τις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας. Διαλογικός, πράος, συγκαταβατικός κέρδισε την εκτίμηση όλων μας.

Άφησε πίσω του δύο εξαιρετικά παιδιά, τον Γιώργο και τον Κώστα, με την μητέρα τους Αλέκα, οι οποίοι του στάθηκαν στο πλευρό του μέχρι το τελευταίο του λεπτό, οπότε και άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι τους στο Περιστέρι.

Θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένειά του.

Καλό του ταξίδι, καλό Παράδεισο και αιωνία η μνήμη του.

Η νεκρωσιμη ακολουθια  θα γίνει τη Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου 2021, στις 10 π.μ στο Περιστέρι και πιο συγκεκριμένα στον Ιερό ναός Εσταυρωμένου, Αγίου Βασιλείου και Ηφαίστου, Τ.Κ 12136, Τηλ. 210 5722850

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΣ ΕΑΠΑΕ