ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 22/03/2012

ΟΛΟΙ, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών και Οικονομίας (Νίκης 5) στην πλατεία Συντάγματος την ΠΕΜΠΤΗ 22 Μαρτίου 2012 στις 12.00μμ.

Το Δ.Σ του Συνδέσμου μας ,έπειτα από τις τελευταίες ανησυχητικές εξελίξεις, που αφορούν την προοπτική των ομολόγων όσων συναδέλφων μας της Ολυμπιακής Αεροπορίας συνταξιοδοτήθηκαν με τον Ν.3717/2008 και εξαναγκάστηκαν πέρα από την παρά την θέληση τους πρόωρη συνταξιοδότηση (απόλυση ),να αποζημιωθούν με ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, τα οποία σήμερα στην λογική και εφαρμογή του PSI, εξανεμίζουν την προβλεπόμενη από το άρθρο 4 του ν.3717/2004 εξόφληση/χορήγηση εφάπαξ ποσού κοινωνικής ενίσχυσης, σας καλεί ΟΛΟΥΣ μέλη και φίλους του συνδέσμου, σε δυναμική συγκέντρωση, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών και Οικονομίας (Νίκης 5) στην πλατεία Συντάγματος την ΠΕΜΠΤΗ 22 Μαρτίου 2012 στις 12.00μμ.

Υπενθυμίζουμε, ότι τα υποχρεωτικά χορηγηθέντα ομόλογα δεν αποτελούν επενδυτικό προϊόν, αλλά αντίθετα είναι αποτέλεσμα αναγκαστικής πίεσης, που αντικατοπτρίζει την νόμιμη αποζημίωση-εφάπαξ, που η εταιρεία όφειλε και τελικά δεν μπόρεσε να αποδώσει τοις μετρητοίς στους συναδέλφους μας.

Μην ξεχνάμε, ότι  αυτοί οι οποίοι υφίστανται αυτήν την άνευ προηγουμένου κοροϊδία, είναι συνάδελφοι μας, ένα κομμάτι του συνδέσμου μας, που αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο όλων των συνταξιούχων όλων των αεροπορικών εταιριών. Θα πρέπει, λοιπόν, να νοιώσουν την  στήριξη και αλληλεγγύη ΟΛΩΝ μας στο σοβαρό αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. 

H παρουσία μας είναι επιβεβλημένη. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ