Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ AMICALE D ‘AIR FRANCE ΓΙΑ ΤΟ 2013, ΣΕ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ, ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ


ΑΡΙΣΤΕΡΑ : O κος Y. Gilbert, Αντιπρόσωπος Air France Ελλάδος και Κύπρου, Γ. Γρηγορίου Πρόεδρος Amicale AF , 

Γ. Σταύρου (Πρόεδρος ΣΣ ΕΑΠΑΕ) ,η κα Γεωργιάδου,

ΔΕΞΙΑ : Η κα Β. Κατσιούλα, Γ.Γ. ΣΣ ΕΑΠΑΕ, κ. Ε. Γεωργιάδης πρόεδρος της διαφημιστικής Geo Young & Rubicam S.A. Ελλάδος και Α. Βακιρτζής Γ.Γ. Amicale AF

Το Σάββατο 20/1 συγκεντρώθηκαν τα μέλη της Αmicale d ‘Αir France   για να γιορτάσουν το νέο έτος και να κόψουν την πίτα του 2013 στο κουτούκι Ασβεστόλακος στο Μαρούσι με μεζέδες, εξαιρετικό φαί, ωραίο κρασί, ζωντανή μουσική και πολλά δώρα .Ακολούθησε πολύ κέφι, τραγούδι και χορός από τους 71 συναδέλφους που παραβρέθηκαν.

Στην συγκέντρωση παρευρέθη και ο Διευθυντής Ελλάδος και Κύπρου της Air France κος Yann Gilbert καθώς και οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Σ.Σ. Ε.Α.Π.Α.Ε, ο Πρόεδρος κ  Γ. Σταύρου και η Γενική Γραμματέας Β. Κατσιούλα

Η πιο ευχάριστη έκπληξη στην συμβολική κοπή της πίτας, ήταν ότι το φλουρί έπεσε στον Σύνδεσμό μας.

Ο Πρόεδρος της Αmicale d ‘Αir France και κεντρικός ομιλητής κος Γ. Γρηγορίου αναφέρθηκε στην ομιλία του, μεταξύ των άλλων, στην ικανότητα του Έλληνα να επιβιώνει ασχέτως συνθηκών ενώ αναφέρθηκε στον Γάλλο συγγραφέα Jean Richepin (πέθανε το 1926) ο οποίος έγραψε για μας ότι η ανθρωπότητα δεν μπορεί να διαγράψει την επιρροή μας στην ιστορία, φιλοσοφία, μυθολογία, επιστήμη, ιατρική, μαθηματικά, φυσική, χημεία, θρησκεία, Απλά δεν γίνεται να διαγράψεις το Ελληνικό στοιχείο.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Δ/ντής της Air France και o Πρόεδρος του Συνδέσμου συνταξιούχων ΕΑΠΑΕ κος Γιώργος Σταύρου, ο οποίος ευχήθηκε Καλή Χρονιά εκ μέρους του Δ.Σ. και των μελών του Συνδέσμου και αναφέρθηκε στις δυσκολίες των ημερών.

Κόπηκαν άλλες δύο πίττες, μία για τα μέλη και μία για τους φίλους, με τους τυχερούς να κερδίζουν εκτός από το φλουρί και από έναν πίνακα ζωγραφικής.

Την κοπή ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με σύνολο 50 δώρα, από αεροπορικά εισιτήρια, πίνακες ζωγραφικής, ηλεκτρικά είδη, καλλυντικά, ηλεκτρικά είδη, μακέτες αεροπλάνων και πολλά άλλα.