Γενική Συνέλευση DIVANI CARAVEL HOTEL 14 DEKEMBRIOY 2021

Το Δ.Σ σε πλήρη σύνθεση με τον πρόεδρο Γ.Σταύρου στο βήμα

Εκλογοαπολογιστική  Γενική Συνέλευση ΣΣ ΕΑΠΑΕ

DIVANI CARAVEL HOTEL 14 Δεκεμβρίου 2021

Δεν ήταν μεγάλη η προσέλευση των μελών του ΣΣ ΕΑΠΑΕ για την   Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη στο DIVANI CARAVEL HOTEL στην Αθήνα. Η πανδημία του κορονοϊού, η ανησυχία και η ανασφάλεια κράτησαν τους συναδέλφους μας στο σπίτι. Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη ο  Στέλιος Μανουσάκης και γραμματείς οι Γιώργος Παπανικολάου και Γιώργος Πούλιος. Εξελέγη και  Εφορευτική Επιτροπή για την διεξαγωγή των ψηφοφοριών, καθώς και Εφορευτική Επιτροπή παρουσία δικαστικών για την διενέργεια των εκλογών.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργος Σταύρου έκανε τον Διοικητικό Απολογισμό, ο Ταμίας Μιχάλης Τσιμιδόπουλος τον Οικονομικό Απολογισμό και ο  Χρίστος Ακρίβος Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής διάβασε την έκθεση της και ζήτησε από την Γενική Συνέλευση να απαλλάξει το Δ.Σ από κάθε ευθύνη.

Πολύ συνοπτικά ο Πρόεδρος Γιώργος Σταύρου τόνισε μεταξύ των άλλων στον απολογισμό του:

τις Νομικές αντιμνημονιακές ενέργειες που έχει προβεί το Δ.Σ, στις αποφάσεις του ΣτΕ(2015,2019,2020) την πιλοτική δίκη της 10ης Ιανουαρίου 2020 και την προσφυγή της 15ης Ιανουαρίου 2021,τον λανθασμένο επανυπολογισμό των συντάξεων και την προσωπική διαφορά, την εισφορά αλληλεγγύης, την περιουσία της ΟΣΠΑ, την φορολόγηση των αναδρομικών και το νέο επικουρικό ταμείο(ΤΕΚΑ),

Τέλος, έθεσε ψήφισμα προς έγκριση από το σώμα και ζήτησε την υπερψήφιση των πεπραγμένων. 

Στην Γενική Συνέλευση πέραν του Προέδρου Γ. Σταύρου, του Ταμία Μ.Τσιμιδόπουλου και του Προέδρου της Ε.Ε Χρίστου Ακρίβου, μίλησαν ο ο Αν.Γεν.Γραμματέας Γ. Βενέτης, τα μέλη του Δ.Σ Ε. Παπαδημητρίου και Α. Σπυρόπουλος και οι παρακάτω συνάδελφοι: Φ.Περιμένης, Η.Γούλας,  Σ.Γεωργόπουλος, Α.Αργυρίου, Χ.Γούργουρας, Χ.Σαββάκης, Κ.Φουντουλάκης και Β.Τσατσαράγκος.

Η φωτογράφηση της εκδήλωσης έγινε από τον συνεργάτη του Συνδέσμου Δ. Βλάχο.