ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί υπό την ρητή προϋπόθεση ότι θα
επιτραπεί η διενέργειά της από τον νόμο.


Αρ. Πρωτ. 6167/21

Αθήνα 08/2/2021

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΣ ΕΑΠΑΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, με ομόφωνη απόφασή του, καλεί τα μέλη του, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Καταστατικού του, σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 και ώρα 10:00 στην Αίθουσά του στην οδό Κακλαμάνου αριθμ. 18 1ος όροφος στο Νέο Κόσμο, με τα παρακάτω θέματα:

1. Λογοδοσία Δ.Σ. (Διοικητικός Απολογισμός, Οικονομικός Ισολογισμός και Προϋπολογισμός)

2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Συζήτηση και κριτική επί των παραπάνω θεμάτων.

4. Ψηφοφορία για έγκριση της λογοδοσίας του Δ.Σ. και της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Και

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αρχαιρεσιών για ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων σε ανώτερες Οργανώσεις και Ενώσεις.

Εάν δεν επιτευχθεί η, από το άρθρο 16 παρ. 12, απαρτία (παρουσία του 1/3 των ενεργών μελών), η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μία εβδομάδα μετά, την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 και ώρα 10:00 στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL HOTEL, οδός Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, στάση Μετρό Ευαγγελισμός με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Η Συνέλευση αυτή, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 12 βρίσκεται σε απαρτία όσα μέλη της και αν είναι παρόντα. Η εξαγγελία της Συνέλευσης αυτής θα ανακοινωθεί στο τεύχος του περιοδικού μας «ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΤΕΡΑ», Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2021.

Η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών θα οριστεί με απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής, που θα εκλεγεί από τη παραπάνω Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 17 παράγραφος 3 του Καταστατικού και θα ανακοινωθεί με το τεύχος του περιοδικού μας «ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΤΕΡΑ», Μαρτίου -Απριλίου 2021.

Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία του Συνδέσμου μας, οδός Κακλαμάνου αριθμ. 18 και από ώρας 10:00 μέχρι 18:30, σύμφωνα με το άρθρο 18 παρ. 2 του καταστατικού.

Η παρουσία όλων των μελών τόσο στη Γενική Συνέλευση όσο και στην εκλογική διαδικασία είναι απολύτως αναγκαία, δεδομένων των γνωστών, σε όλους μας, υπαρξιακών, πλέον, προβλημάτων, που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία μνημονικά χρόνια, που επιτάθηκαν ακόμη περισσότερο από την παρατεταμένη πανδημία.

Η μαζικότητα, η αγωνιστικότητα και η συνοχή είναι αναγκαία στοιχεία, που θα μας καθοδηγήσουν στη δύσκολη αυτή πορεία που διανύουμε.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας

η ότι θα
επιτραπεί η διενέργειά της από τον νόμο.