Κινηματογραφική βραδιά στα γραφεία μας την Τετάρτη 01 Ιουνίου 2022 και ώρα 18.30

 «ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ»

Φίλοι και Συνάδελφοι, μετά από 2,5 χρόνια αποκλεισμού της ζωής μας στον περιορισμένο χώρο του σπιτιού μας ,ανοίγουμε και πάλι με μεγάλη μας χαρά την αυλαία των εκδηλώσεων μας στον χώρο του Συνδέσμου μας , προβάλλοντας για πρώτη φορά στα γραφεία μας , μια κινηματογραφική βραδιά. Μία βραδιά, αφιερωμένη σε μία ταινία θρύλο αλλά και μύθο, γραμμένη με χρυσά γράμματα στην ιστορία του κινηματογράφου και με πρωταγωνιστές τα ιερά τέρατα της οθόνης  Χάμφρει  Μπόγκαρτ  και Ίνγκριντ Μπέργκμαν με τον γνωστό τίτλο «ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ». Ένα ρομαντικό αλλά και περιπετειώδες δράμα παραγωγής του 1942, σκηνοθετημένο από τον διάσημο του Χόλυγουντ Μάικλ Κέρτιζ και βασισμένο στο θεατρικό έργο  «Everybody comes to Rick’s».  Μια ταινία αγάπης που εξελίσσεται στην εποχή του Β’ Παγκοσμίου πολέμου κερδίζοντας 3 όσκαρ  και 8 υποψηφιότητες μεταξύ των οποίων της καλύτερης ταινίας.

Η ταινία θα προβληθεί την Τετάρτη  1  ΙΟΥΝΙΟΥ  και ώρα 18.30 στα γραφεία μας (Κακλαμάνου 18)  και θα έχει διάρκεια 102 λεπτών. Την γενική επιμέλεια θα έχει ο γνωστός και έγκριτος πλέον μετά τόσα χρόνια ιστορικός Κινηματογράφου, που διαθέτει και όλο το κινηματογραφικό υλικό και αγαπητός συνάδελφος μας, κος Κώστας Δάφνος.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μοιραστείτε τον χρόνο σας μαζί μας, στην πρώτη μας συλλογική προσπάθεια για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.  

ΤΟ  Δ.Σ.