ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αρ. Πρωτ. 6253/21

Αθήνα 22/10/2021

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΣΣ ΕΑΠΑΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, με ομόφωνη απόφασή του, καλεί τα μέλη του, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Καταστατικού του, σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 στην Αίθουσά του στην οδό Κακλαμάνου αριθμ. 18 1ος όροφος στο Νέο Κόσμο, με τα παρακάτω θέματα:


1. Λογοδοσία Δ.Σ. (Διοικητικός Απολογισμός, Οικονομικός Ισολογισμός και Προϋπολογισμός)

2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Συζήτηση και κριτική επί των παραπάνω θεμάτων.

4. Ψηφοφορία για έγκριση της λογοδοσίας του Δ.Σ. και της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Και

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αρχαιρεσιών για ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων σε ανώτερες Οργανώσεις και Ενώσεις.


Εάν δεν επιτευχθεί η, από το άρθρο 16 παρ. 12, απαρτία (παρουσία του 1/3 των ενεργών μελών), η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μία εβδομάδα μετά, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL HOTEL, οδός Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, στάση Μετρό Ευαγγελισμός με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.


Η Συνέλευση αυτή, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 12 βρίσκεται σε απαρτία όσα μέλη της και αν είναι παρόντα. Η εξαγγελία της θα ανακοινωθεί στο τεύχος του περιοδικού μας «ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΤΕΡΑ», Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2021.

Στην Συνέλευση αυτή θα εκλεγεί η Εφορευτική Επιτροπή σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 17 παράγραφος 3 του Καταστατικού.

Όσον αφορά τις ημέρες διεξαγωγής των εκλογών, τον τόπο διεξαγωγής και τις ώρες ψηφοφορίας θα ενημερωθείτε από Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής που θα δημοσιευτεί στο περιοδικό «ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΤΕΡΑ» Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2021και στο site(www.sae.org.gr). Επίσης με αποστολή SMS θα ενημερώνεστε για θέματα που αφορούν τις εκλογές.


Η παρουσία όλων των μελών τόσο στη Γενική Συνέλευση όσο και στην εκλογική διαδικασία είναι απολύτως αναγκαία, δεδομένων των γνωστών, σε όλους μας, υπαρξιακών, πλέον, προβλημάτων, που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία μνημονικά χρόνια, που επιτάθηκαν ακόμη περισσότερο από την παρατεταμένη πανδημία.


Η μαζικότητα, η αγωνιστικότητα και η συνοχή είναι αναγκαία στοιχεία, που θα μας καθοδηγήσουν στη δύσκολη αυτή πορεία που διανύουμε.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας